16 Kasım 2013 Cumartesi

şerefsizlik

bugün dolandırıldım. meblağ ufak ama durum sinir bozucu. koca insanlar ne ilginç kazanç kapıları edinmişler, tahmin bile edemezsiniz. bi de bunu alıp kaçarak yapmıyorlar. bildiğiniz işyeri açmış, orada yapıyorlar. 

başka biri de aldığım bir ürün için faturayı eksik kesti. sonra farkedip aradım. "3000 yerine 1900 yazıyor" dedim ama adam pişkin pişkin "faturayı kullanacağınızı söyleseniz biz doğrusunu yazardık ama fark oluşurdu, onu da alırdık" dedi. şaka gibi insanlar. "vergi kaçırdım" demiyor, üste çıkmak için de tam fiyat fatura için ekstra para istiyor. bu insanların kontrolsüz yaşadıklarına emin oldum. esnaf odaları, başka kuruluşların hiçbir düzenlemesi denetimi yok. şaştım kaldım.

yine biz eğitimliyizi, bilmeyen anlamayan insanlara neler yapıyorlardır kimbilir.
neyse, bu kadar şerefsiz arasında yaşadığımıza şükretmemiz gerekirken ben neler diyorum ki.

10 Kasım 2013 Pazar

herşey yolunda


güzelleşiyor hayat yeniden ama yavaş yavaş.

spor tekrar fazlasıyla hayatımın içinde. bu biçok açıdan beni mutlu ediyor. fiziksel olarak da toparlıyorum. fazla kilolar gitti gidiyor. 

iş konusunda da bi ferahlama oldu. daha doğrusu deli yoğunluktan sıyırdım kendimi biraz. 

bir üniversitede küçük bir ders olayım da var. öğrencilerle vakit geçirmek de ayrı bir heyecan.

gönül işleri konusunda net bişey diyemiyorum ama hoşlandığım biri var gibi. şimdilik tek taraflı. tek sıkıntı olacak şey yaş farkı. kız benden 10 yaş kadar küçük :(

öyle işte. bunlar dışında pek birşey yok hayatımda. aile ve arkadaşlar var tabii. şuan mesela ailemin yanındayım. anne kahvaltı hazırlıyor. öğle civarı da yola çıkacağım. 

umarım herkesin hayatında herşey yolundadır.
sevgiler.............

foto: incognitusscriptor.com