14 Kasım 2009 Cumartesi

gerçek dünya, blog ve o

her ne kadar anlayışla karşılamaya çalışsamda son 3-4 yazıya yapılan bazı yorumlar beni etkiledi. birkaç gündür bişey yazmamaya özen gösteriyorum. bazılarınında dediği gibi bi erkeğin kıllı gögsünü yalamak yutmak hayalimi yazıp durmanın manası yok. hoş ben o lafı enaz 5 ay önce yazmıştım ve o zamandan bu zamana çok değiştim ama sonuçta yazmıştım ve sonuçta 11 yaşında çocuklar girip benim yazılarımı okuyup cinsel tercihlerinde değişikliğe gidebilirler. dikkatli olmalıyım.
yazmasamda günlerim gayet güzel geçiyor. özellikle son iki günüm. yada bazılarının tabiriyle kurgulanmış yalan yulan hayatım güzel işte. sevdiğim adamda geldi iki günlüğüne. hatta şuanda televizyonun önünde öylece koca bi bebek gibi uyuya kaldı. :) ne garip, benim sanki ikiden fazla hayatım var. bi onunla aramdaki hayat, bi blogla oluşan sınırlarını hala çözemediğim ortam, bi de normal aile iş vesaire ortamım. elimden geldikçe ahmetle iş ve aile ortamımı birbirine kaynaştırsamda blog için aynısını yapamıyorum. mesela o uyanık ve dibimde olsa ben şimdi bu yazıyı yazamazdım. belki bigün öğrenir yada ben söylerim. ne biliim. belki söylerim bigün.

23 yorum:

  1. bence söleme.
    herşeyi bilmek zorunda değiller!!

    YanıtlaSil
  2. söyleme :)

    bu arada şu cümleye bittim :) ''11 yaşında çocuklar girip benim yazılarımı okuyup cinsel tercihlerinde değişikliğe gidebilirler. dikkatli olmalıyım.''

    YanıtlaSil
  3. söyleme :)

    bu arada şu cümleye bittim :) ''11 yaşında çocuklar girip benim yazılarımı okuyup cinsel tercihlerinde değişikliğe gidebilirler. dikkatli olmalıyım.''

    YanıtlaSil
  4. wakan tanka 'nın belirttiği kısmı gerçek anlamını kastederek mi söyledin yoksa ince bir alay mı vardı bilemedim. umarım 2. seçenektir.

    YanıtlaSil
  5. ince bir alay olduğunu varsayıyorum ben de ;)

    YanıtlaSil
  6. ya hala hayalmi bu ahmetin vücudu ile ilgili isteklerin. yada bir nevi homoseksuel yaşamında bakirmisin sen hala?

    YanıtlaSil
  7. wakan ve dreamingindreams, tabiki alay. :)

    bi adsız daha :S söylediğini tam anlamadım ama şunu diim - bakir falan değilim.

    YanıtlaSil
  8. yani ahmet senin homoseksuel anlamda ilk ilişkin, daha önce bir erkek olarak kızlarla ilişkiye girmiştin ama homoseksuel kimliğinle hiç bir cinsel beraberlik kurmadığını anlıyorum. çünkü ahmetle ilgili cinsel hayallerinin devam ettiğini belirtmişsin

    YanıtlaSil
  9. ahh insanoğlu, hep meraklıdır işte:) ancak araştırmaya hiç meyilli değildir.. neyse cevabı biseksüel versin, ben susuyorum:)

    11 yaşında olayını ben de anlamamıştım, o derece kabulleniyorsun ki söylenenleri, bunu da gayet ciddi şekilde söyledin sandım. neyse ki değilmiş, içim rahatladı :))

    bi, neden söyleyecekmişsin? yani söyleyip söylememen bişeyi değiştirmez de, neden bu kadar takılıyorsun insanların sözlerine?? boşversene onlar ne derse desin, sen ahmet'i deşifre edici hiçbir bilgiyi bizimle paylaşmıyorsun ki.. ben ahmet'in hala ne iş yaptığını bilmiyorum mesela, hoş sen kendininkini bile yazmadın buraya. nerde kalmış ahmet!

    biseksüel, ben ahmet'i özledim, daha çok ondan bahseden ali'yi özledim. bizimle içten duygularını paylaşan ali'yi. neden bunu bizden esirgiyorsun ki? benimle aynı fikirde olan birileri daha vardır eminim. nolur yapma bize bunu...

    YanıtlaSil
  10. ahmettin kıllı göğsüne her dudağın dokunduğunda annenin seni o halde görsüğünü hayal etsene biseksuel(veya artık itiraf edildiği üzere gay), iyi veya kötü birşeydir diye benim bir yorumum yok ama annen oğlunun aslında bir homoseksuel oldugunu ogrense neler dusunurdu, hatta bursaya arkadaşı olarak getirdiği kişinin aslında sevişmek için can attığı partneri olduğunu bilse. acı duyarmıydı.

    YanıtlaSil
  11. @ Adsız:

    Demagoji yapmanın lüzumu yok sanırım... Bizim dışımızdaki kişilerin ne düşünüp, düşünmeyeceğine göre yaşanmaz hayatlar. Her türlü tepki olabilir. Senin aklından olumsuz tepkiler verileceği geçebilirken o sandığın tepkiler olmayabilir de. O kişi olmadıkça bunu kimse bilemez. Bilinmeli midir? Orası da ayrı bir konu tabii ki ama ben kendi adıma konuşacak olursam; başkalarının mutluluğu, düşünecekleri ve benzeri şeyler için kendi duygu, düşünce, mutluluk, istek ve benzeri şeylerimden vazgeçemem. Ben nasıl ki başkalarına olduğu gibi saygı duyuyor ve kabul ediyorsam, aynı davranışı beklerim. Herkesin hayatı kendinedir.

    YanıtlaSil
  12. Genelde bloglarda yorum yazarken başkalarına cevap vermeden yazı hakkında kendi düşüncelerimi paylaşmayı tercih ederim.

    Adsız, sana da tartışma falan çıksın diye cevap vermedim. Sadece yorumuna yorum yaptım. Yorumunu okurken yazdıklarım aklıma geldi ve paylaşmak istedim, çünkü bence ortada etkilemeye çalışmak var. Ben öyle hissettim. İnsanların zayıf noktalarının arandığı yazılar/yorumlar gibi geliyor bana bu türde yazılanlar.

    YanıtlaSil
  13. hemen noluyor oğlum burda manyak mısın deyip kulağını çekmeye gelmiştim. Duygusallığını bildiğim için iki zibidi seni etkiledi sanmıştım cidden.
    Gurur duydum ;)

    yine de anlıyorum ve devam etmek istiyorum olayını düşünebilirsin için rahat etsin diye ondan fazlasına bulaşma :D

    YanıtlaSil
  14. bi insan 5 ayda "çok" değişemez bi ; olsa olsa biraz değişmişsindir :)

    YanıtlaSil
  15. allam ne hoş insanlar war ya:))
    bakirlik muhabbetine koptum.bugünün bomba esprisiydi:))

    YanıtlaSil
  16. coach bear rumuzlu kişi, biseksuel rumuzlu site sahibinin değişme ihtimalinin olmadığını vurgulayarak, yani eskisi gibi homoseksuel yaşamdan çok uzaklaşmış olamazsın söylemine sarılması aslında bu söyleneni bilinçaltında site sahibi için oluşturduğu benliğe bir saldırı bir ihanet olarak görmesinden kaynaklanmaktadır. yani site sahibi homoseksuel kimliğinden uzaklaşırsa bu bir çeşit ihanet olacaktır coachbear rumuzlu kişiye göre. yine aynı eylemden yola çıkarsak coach bear rumuzlu kişinin site sahibi ile ilgili bilinçaltında cinsel fanteziler geliştrdiği düşünülebilir.
    genç bir anne rumuzlu kişinin homeseksuel söylemler içeren bir kişiye bu denli yakınlık duyması aslında hayattaki başka yanlışların kapatılması çalışılması eylemidir. özellikle annelik ve bbek fotoğrafları gibi dişi birey için kutsi sayılabilecek değerlerle iki erkeğin cinsel deneyimlerine sempati duyulmasının tek potada eritilmesi tuhaftır. bu tür eğilimlerde problem kişinin baba figürüne veya hayatındaki diğer erkeklerle ilgili yaşadığı hayalkırıklarına karşı geliştirilen bir eylem olduğu düşünülmelidir. kişi bir erkeğin cinsel anlamda sıfırlanarak kendi cinsi ile birlikteliklerini ifade etmesini aslında kendi cephesine geçmiş bir kazanım olarak algılamakta ve empati geliştirmektedir.dolayısıyla genç bir anne rumuzlu kişinin dile getirdiği sözde empati gerçeklikten uzaktır.bu tür söylemler geliştiren kişinin hayatındaki erkek figürlerle arasındaki ilişkinin dikkatlice gözlemlenmesi bu anlamda gerçek ipuçlarına ve sorunun kaynağına ulaştırmada yardımcı olacaktır

    YanıtlaSil
  17. maskva,ne kadar gereksiz gözlemler.İnsanları niye rahat bırakmıyorsun?Bırak şu neden bulmaları,rahat ol kim niye bakıyorsa bakıyor işte.Bu arada biseksüel birkaç insanın ayrıntı istememesine bakma lütfen eski yazılarını özlüyoruz.Burası senin içini döktüğün yer hiç bir sakıncası da olmamalı ki ahmet görürse bence seni daha çok sevecektir.

    YanıtlaSil
  18. adsız (01:09'da yazan), homoseksüel bakirlik mevzusu sanırım siteyi okuyan anlardı, ama madem merak konusu söyliim. daha önceden homoseksüel ilişkim oldu. ilişkilerim daha doğrusu. cinsellikten öteye gitmeyen. ama kafanızda cinsellik dediğiniz kalıpta birşey yaşamıyorum aylardır. aralarda çok özlem duysamda sıcaklıkla yetinmesini öğreniyorum sanırım.

    glaskas, yazacağım ok. zaten olaylı bi gündü.

    adsız(03:14de yazan)farazi durumları konuşmaktan bıkmadıkmı? bırakın annemin ne düşüneceği beni ve annemi düşündürsün demi. hem ben onları bu konuda üzmemek için elimden geleni yapıyorum zaten. summerson da olayı genel adına kısmen özetlemiş zaten.

    cessi, ben böyle küsme moduna girersem değil kulağımı çekmek, döv bile beni. hatta şu cengaver gençleride(ör coach, glaskas, summerson, wakan gibi) al yanına öyle döv.

    cessi, o ince dengeyi yakalamayı öğrencem sanırım. senin blogun hala silinmeden ayakta olduğuna göre sen bunu çoktan öğrenmişsin kanımca.

    coach, değişimden kastım tabiki iç dünyam arzularım değil. hala bi göğse başımı koyup yatmak sarılmak hoşuma gidiyor ama daha öncelikli olan şey onun gözlerini görmek ellerini terletene kadar tutmak mesela. kıllı gögüs muhabbetinin geçtiği o yazıyı yazdığımda tek istediğim kıllıda olsa kılsızda olsa bir tene dokunmaktı. biraz o anlamda değiştim.

    gencbiranne, bakire değilim napmalıyım :)) bildiğin iyi bi terzi varmı. (kendimi seda sayan a çıkmış gibi hissettim)

    maskva, benadsız'ında dediği gibi başka işin yokmu hakkaten. neden burayı okuyan insanları tahlil ediyorsun. seni biri tahlil etse ne hissedersin. hem madem var böyle bi yeteneğin yakınlarını tahlil edip onları hayata hazırlasana. faydalı olur. hem neden bu siteyi okumayı sorun olarak görür gibisin. ister bicurious ister biseks ister homoseks ister heteroseks hatta aseks olsun, herkes okumak isteyebilir yazdıklarımı. ben kimseyi niye okuyor diye itham etmedim. hem bi noktayı kaçırıyosun. burdaki hoşgörü ile gerçekte hoşgörü farklı olacak tabi. yani burda atıp tutan ağır hakaretler eden biri eş dostunun biseksüel olduğunu öğrenince şefkat abidesi olabilirler, yada tam tersi bi durum. burda alttan alan yada hoşgören gerçekte bi yakınına katı olabilirler.

    bence bir eleştiri yapacaksanız bana yapın. yani yorumcuların birbirini tahlil etmesi bana pek mantıklı gelmiyor. beni eleştirin sorun değil. yazılanları ciddiye alıp düşündüğümü biliyorsunuz zaten.

    sevgiler.

    uzun oldu ama kırıcı olmamıştır umarım.

    YanıtlaSil
  19. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  20. site sahibi, sen herkeslerden birşey saklıyorsun.Ailenden iş arkadaşlarından gay kimliğini, hatta sevdiğin insan olarak belirttiğin homoseksuel partnerinden burada yazdıklarını. herkeslerden birşey gizliyorsun sen.

    YanıtlaSil
  21. biliyorum tribeca, kendim ve onların mutluluğu için yapıyorum bunu. hem gizlemek zor olan bir fiildir, neden zorluk çekeyimki. yoksa bende herkese aynı şeffaflıkta olmak isterdim.

    YanıtlaSil
  22. dansdelisi :):):)16 Kasım 2009 16:04

    Lütfen saçmalama 11 yaşında çocuk da girip okumasın bu kadar sansürcü bi zihniyete sahip olma yazıların muhteşem yazmaya devam et eleştiriler güvenini kaybettirmemeli

    YanıtlaSil
  23. gecerken ugrayan16 Kasım 2009 18:44

    herkesden bişeyler saklıyorsun sen:) koptum resmen koptum hahaha:)))
    gecerken ugrayan yazdı:)))elestiriye bakar mısın yahu...heheh

    YanıtlaSil