17 Kasım 2009 Salı

sıcacık yanağım

domuz gribi falan bize işlemiyo. gayet millet rahat tokalaşıyor yanak yanağa öpüşüyor. sabah günaydın faslında bile öpüşenler var(bunlar bayan tabi :) ben hani çok samimi olmadığım kişilerle öyle sarışıp öpüşmeyi normalde sevmem ama salgından dolayı insiyatif hakkım olunca en azından öpüşmüyorum.

akşam işten bi arkadaşla birlikte çıktık. arkadaş derken çok yakın olduğum bi arkadaşın altında çalışıyor, ordan tanışıyoruz, aralarda yemeklerde karşılaşıyoruz o kadar. muhabbeti geçti akşama doğru, bu taraflarda bi tanıdığına gelecekmiş. iyi ben geçerken bırakiim dedim. neyse kızla bindik geliyoruz, dediği yerde durdum inecek. elini uzattı teşekkür etmek için. uzattım. sonra yanağıma uzandı, öpüştük. diğer yanağımı öperken "yanağın sıcakmış" dedi bana. hatta bunu söyleyene kadarda yanağını çekmedi yanağımdan. tabi ben şaşkın. kız geri çekildiğinde ben hala şaşkın. "iyi akşamlar" dedi gülümseyerek çıktı arabadan.

safmı ne anlamadım. ya ne yaptığının farkında değil kız, yada kasten yaptı bunu. yok yani iş ortamından biri olmasa olayı garipsemiycem de işyerinden olunca durum farklı.

neyse yav, çok takmaya değmez. ama ne yalan söyliim, kızın yanağı yanağımdayken dediği laf aklıma geldikçe gülüyorum. hatta elimle check ediyorum hakkaten sıcakmı diye :)

9 yorum:

  1. abicim biri bana söyleyebilirmi bu kızlar nerededir? niye benim yanağıma dokunup çok sıcaksın diyen kızlar yok çevremde. nerden buluyosunu yahu bu kızları. vallahi kıskanıyorum. domuz momuz hiç bi gribi takmıycam(sonra sabunla yıkarım yanağımı) bi gelsinler öpsünler yanağımdan, ama nerdee.
    ben adımı adsız avukat koymuştum aşağıda bu rumuzla yorumlar yazdım ama vazgeçtim bahtsız avukat olsun benim adım. gerçi artık avukatlığımdan eser kalmadı. bence moonwalker olsun.michael abimi yad edeyim bu vesileyle.evde kendi kendime moonwalk yapmaya çalışıyorum ve beceremiyorum.çokta salak bir görüntü oluyor:) gerçi bu yazıyı okuduktan bir kızın yanağımdan öpme ihtimali varsada onuda sıfıra indirdim. ben galiba adımı en sonudan buldum.
    BAHTSIZ MOONWALKER

    YanıtlaSil
  2. saf dgl kiz yanık:) bilgin olsun.
    gecerken ugradi.

    YanıtlaSil
  3. ahahahaa :)

    buna sadece güldüm :P

    YanıtlaSil
  4. sorma wakan, hayatımda ilk defa biri yanağımla ilgili bişi dedi. hani ellerin şöyle, dudağın böyle, saçın da öyle diyen olmuştuda bu ilk :) ilkler herzaman özeldir.

    geçerken uğrayan, fitne tohumları ekme dur. yarın zaten kafama takıldı, sorarım ben bizim arkadaşa bu kız kimmiş, niye böyle yaptı diye. samimiyiz dökülür bizimki :))

    bahtsız moonwalker, bak sorucam. kız iyi veya kötü sana referanslıyorum. istediği kadar öpebileceği bi yanak var diycem. hem hukukçu. pehhh.

    YanıtlaSil
  5. :)Hatuna bak sen...:)
    Eee bari sıcak mıymış:)

    YanıtlaSil
  6. kız çok çirkin değilse hoş karşılanabilecek bi durum bence, bende senin yanakların benden sıcakmı dur bi bakıım die diğer yanağını öperdim kocaman dudaklarımla haha :)bişey olmasa bile araya reklam olurdu ne biliim

    YanıtlaSil
  7. Ahmet'e anlattın mı bu olayı?
    anlatmasaydın çok kıskanabilir;)

    YanıtlaSil
  8. Slm mehmet antep y37 b1.80 k 85 gizlilige onem veren ateşli hanımlar yer yaş önemli degil evli yada dul ateşli dercivim yeri musait ulursa 3de oluru 0537 360 94 03

    YanıtlaSil