29 Ocak 2011 Cumartesi

alışmak

ben yanında birisiyle uyuyamayan biriyim aslında. bi kızı sevip evliliğe en yakın olduğum zamanlarda bile beni en huzursuz eden sorunlarımdan biriydi bu. zaten sonraki zamanlarda biriyle uyumamı gerektiren özel durumlar pek olmayınca bu tür korkularım da kalmamıştı. ahmet'in herşeyim olduğu günlerde bunu aşmayı denemiştim. ayrı şehirlerde olduğumuzdan nadir biraraya gelsekte ona sarılıp uyumaya çalışıyordum. genellikle o yatağın bi ucunda ben diğer bi ucunda uyanıyorduk. yani çok sevmiş olsam da o durumu kanıksayamadan daha doğrusu o sorunumu çözemeden bitmişti aramızdaki şey. bitmişti demiim de form değiştirdi.

şimdi yakışıklı var hayatımda. herşeyim diyebileceğim kadar çok var hem de. yani gündüz kafamın içinde, akşam gözümün önünde, haftasonu kollarımda dudaklarımda. yaşayamadığımız eksik kalan ne varsa onunla tamamlıyoruz. bunları konuşarak yapmıyoruz tabii "bak şunu da yapmamıştık yapalım" gibi. mesela yukarıda söylediğim olay. birine sarılı uyuma uyanma olayı. buna alıştım artık. hatta acaip bi mutluluk duyuyorum bundan. o zaten bi bebek gibi oluyor uyurken. başını omzuma koyuyor, sarılıyor sıkıca. sıcak nefesini hissediyorum boynumda. yok böyle bi huzur. uyurken aralarda sıçrıyor sanki. rüyada ne görüyorsa, böyle bi yerden düşer gibi oluruz irkiliriz ya. öyle oluyor. bunu hissedince daha bi sıkı sarılıyorum ona. uyanık iken söyleyemeyeceğim güzel sözleri o anlarda söylüyorum. alnından öpüyorum uyandırmayacak şekilde. tenim tenine değsin istiyorum. neyse onu korkutan şeyler, azalsın istiyorum.

bi de ilk defa bi erkeğe "sevgilim" diyorum. buna dilim alışamadı henüz. doğru bi an olup olmadığını bilmesem de hani bazen hislerim coşunca hiçbir kelime yetmeyince kullanıyorum. duyunca gülümsüyor o. ben de gülümsüyorum. işte böyle böyle alışıyorum herşeye. hayatımda eksik kalan şeyleri tamamlıyorum.

foto=jupiterimages.com

9 yorum:

  1. ilk yorum benden gelsin......ben genelde okur yorum bırakmam pek ama konu beni aldı götürdü ......şu hayatta en çok istediğim şey birisine sarılarak uyumak ve uyanmak......senin adına çok mutlu oldum...

    YanıtlaSil
  2. koccaman bir gülümsemeyle okuyorum bunları :)) ali abim çok güzel bir gelişme oldu bu ya :D

    sevgilerle diyorum :))

    YanıtlaSil
  3. +
    sevdiğinin kokusu en güzel kokudur dii mi? ne yalan söyliim kıskandım, ama iyi anlamda, mutlu "kumrular" görünce ben de ekran başında mutlu oluyorum, böle içimde kelebekler falan uçuşuyoo sanki... maşallah! aman nazar değmesin mucccks... vur tahtaya! darısı başıma.

    YanıtlaSil
  4. Hepimize umudu bir pembe dizi havasında yaşattığınız için teşekkürler, Ali Bey:)

    Ben de istiyorum ve aşkı yakalamak için cinsiyet farklarını baz almıycam artık..

    İçimdeki biseksüeli uyandırdınız sanırım, garip birşey oldu...

    Mesela Meryem Uzerli'den pek hoşlanmaya başladım:)

    Sevgilerr

    YanıtlaSil
  5. ay cok icetn annatmissin haa okurken yasar gibi oldum. allah daim etsin. operim.

    YanıtlaSil
  6. candan'ın bir şarkısı var;

    "uzun uzun seyrettim seni uykunda
    saçlarını okşadım
    sen gözlerini açtın
    ben kapattım

    bütün gece seni sevdiğimi düşündüm
    söyleyemedim sustum
    nedense sustum
    nedense sustum
    nedense sustum"



    sen susma baysekşıl, bu kelimeler çok değersizleşti gibi görünse de aslında hala çok değerliler. kullanmayı bilenler için bulunmaz birer hazineler.

    eğer bu adamı üzersen seni parça-pinçik edicez minikle. söylemedi deme.

    :P
    xoxo

    YanıtlaSil
  7. mourat, teşekkür ederim. umarım en yakın zamanda senin de karşına çıkar güvenip sarılabileceğin biri.

    serhat, öyle oldu. gülümsediğini bilmek güzel. sana yakışıyor çünkü.

    karakedi, kesinlikle. gerçi bana mı öyle geliyor öyle mi anlamadım. aynı ben gibi kokuyor adam :) umarım bulaşıcıdır beni mutluluk. kapman ve hastalığı daha ağır geçirmeni diliyorum :P

    YanıtlaSil
  8. ganimedeski, :) gerçi yakışıklıdan önce blog alacakaranlık kuşağı gibiydi. teşekkürü hakeden bana bu hisleri yaşatan adamdır. umarım sen de kadın yada erkek bu hisleri yaşayacağın kişiyle karşılaşırsın en yakın zamanda. sevgiler.

    olenbayan, bu ara ne yazcam diye oturuyorum cümleler kendi kendini tamamlıyor. hala okunduğunu ve anlaşıldığını bilmek güzel.

    x-coach, ya bu akşam biraz üzdüm aslında :) ama sanırım biraz susmalıydım bugün hakkaten. ama neyseki tatlıya bağlandı herşey. brrrrr, korktum hakkaten. bi de ada'yı salarsınız üstüme siz. :)) hahaha

    YanıtlaSil
  9. Şu resme baktıkça, içimde birşeyler gıcıhlanıyor, bir hoş oluyorum:)

    Edeleli kolları ve narin parmaklarıyla birbirinin diz kapaklarını teğet geçmiş bu başsız yiğitlere imrenmemek elde değil:)

    Fotoğraf seçimlerine de hayran olduğumu bu vesileyle belirtmiş olayım:)

    Şehvani ruhu, şeytanıyla başedememiş Gani...

    YanıtlaSil