16 Ocak 2011 Pazar

annem ve yakışıklı

annem gitti bugün
:(
:)
ya hem üzüldüm, alışmıştım. hem de sevindim, artık yakışıklıya rahat rahat sarılabileceğim. zaten gergin bi haftaydı. annem bi tanıdığın kızını duymuş, sen gündüz çık git bul kızı işyerinde. akşam geldim böyle suskun suskun bakıyor bana. yemek yedik "naptın anne evde bugün" sorumu beklemiş gibi başladı anlatmaya. ben bi ara duymaz oldum, içimden de "iyi ki yakışıklı burada değil, anne seni boğardı :)" diyorum. ben ilgisiz kalınca çok da üsteleyemedi.

onun dışında asıl önemli olay annemle yakışıklının tanışmaları oldu. anneme akşam yemeğine bi arkadaşım gelecek dedim. başladı telefonda sorgulamaya "kim" diye. adını söyleyince "şu üniversiteden olan mı" dedi. nasıl hatırlıyorsa o çocuğu, kadındaki fil hafızası. "yok yok spor salonundan arkadaşım, hem de hemşehrim" deyince sustu. akşam bi geldim eve, türlü türlü yemek kokusu. yakışıklıyı aradım sonra, "hadi gel" diye. "ya ayıp olmasın, gelmesem şimdi" falan demeye başladı korkak. "saçmalama. hadi gel hemen. hem bak beni kızdırma..." diye tehdite başlıyodum ki, "tamam tamam, çıkıyorum" dedi. o cool insan kapıda ne haldeydi görmeliydiniz :) kapıyı açtım, hem özlemek hem de heyecanı azalsın diye sıkıca sarıldım. annem de mutfaktan kafayı uzatmaz mı, gördü bizi öyle :) neyse ki toparladım hemen. tanıştırdım ismen, yakışıklı annemin en sevdiği şeyi yaptı. eline uzandı ve öptü. içimden "+10 puan" dedim :)) sonra yemekleri çok iştahla yedi ve sonra "çok güzel olmuştu" dedi. +10 puan da oradan. asıl bomba memleket sohbeti başladıktan sonra patladı. annem "yaşlandık" triplerine girmişti ki, yakışıklı "ben sizi dışarıda görsem ablası derdim inanın" demez mi. uvvvvv....... orada aldığı puanı hesaplayamadım, annemin gözlerinin içi güldü resmen, ee tabi benim de. zaten yakışıklı çıkınca "çok temiz çocuk" demesinden pek sevdiğini anladım. bi dakika geçmişti ki birden "yakışıklı da" dedi. şaşırdım tabii. annem erkek arkadaşlarıma pek görsel bi yorum yapmaz aslında. bi de benim bu blogta seçtiğim kelimeyi kullanınca bi hoş oldum :)

öyle işte, güzel bi tanışma oldu. hatta bugün annemi otobüs terminaline bırakırken yakışıklıyı da aradım "gel" dedim. annem yakışıklıyı tekrar görsün istedim :) sonrasında da eve geldik, iyi oldu. epey özlemişim sarılmayı koklamayı. öyle işte, hayat güzeldi bu hafta.

foto="whatever happened to baby jane" filminden

4 yorum:

  1. Shelter
    ( http://lesshomeless.blogspot.com/2011/01/shelter.html )

    bu filmi izledim dun gece ve bugun senin yazdiklarini okurken aklima getirdin

    tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  2. :) çok güzel bir gelişme olmuş ve yakışıklı güzel puanlar toplamış ali abim :D ama ben biliyordum zaten 100 üzerinden 200 alarak gündeme bomba gibi düşeceğini :D

    sevgilerle...

    YanıtlaSil
  3. homeless, bi ara izlemiştim filmi. güzeldi. :) umarım güzel bi çağrışımla getirmişimdir filmi aklına.

    serhat, annem gidince bile sordu yakışıklıyı :) bu iyi bişey. benden de sevgiler.

    x-coach, senin gibi bi şairin yanında bizim yaşadıklarımız romantik görünmez aslında :P

    YanıtlaSil