5 Ocak 2011 Çarşamba

tetikte olmak


herşey çok iyi gittiğinde rahatsız olduğunuz olur mu? yani kötü bişeyler olacak diye tetikte beklediğiniz falan? ben bikaç gündür o haldeyim.

çünkü anlatılmaz bir mutluluk birikti kalbimde. beni anlayan, benim gibi düşünen, benim gibi konuşan ve susan biriyle olmanın hazzını yaşıyorum. yanındayken o mutlu kahkahaların arasında bazen bakıyorum yakışıklıya ve içimden "sen gerçek misin, bu olanlar gerçek mi, niye herşey bu kadar sorunsuz devam ediyor" gibi şeyler soruyorum. cidden sanki iyi dizayn edilmiş bi rüyadayım da heran uyanıcam gibi bi korku duruyor kalbimin ve aklımın bi tarafında. ama bu bile mutluluğumu azaltmıyor.

bu akşam mesela, o kadar güzeldi ki. yakışıklının dostlarıyla tanıştım, demin yolda gelirken de rapor aldım yakışıklıdan. baya sevmişler sanırım beni. ee haliyle mutlu oldum, yarın da birlikte bişeyler yapacağız. iyiden iyiye hayatının içinde olmak beni öylesine güvende hissettiriyor ki, adeta geçmişten dolayı taşıdığım korkularımdan arındım gibi oldu.

iş hayatımda bu ara olan pürüzleri gözüm görmüyor bile. off dediğim anlarda kapatıyorum gözümü, yüzü geliyor aklıma. sonra bi sırıtıyorum istemdışı, gözümü açtığımda sinirim stresim geçmiş oluyor. bi tek aramızda beni geren şey, hislerimi ifade edememek. çok fazla sevgi sözcüğü kullanmayı nedense sevmiyorum. sanki bakışlar, dokunuşlar yetiyor gibi geliyor. ama yetmediği yerde, yada içimdekileri taşıyamayacağım anlarda birşeyler söylüyorum. o gülümseyip, susuyor. bazen o söylüyor benzer durumlarda, ben susuyorum. öyle şeyler işte.

not= bi önceki yazıda yanlış anlaşıldım sanırım, ben adamın yorumuna kızıp artık yazmıycam dememiştim sadece daha az yazacağım dedim. zaten şu bikaç gün gösterdi ki, artık istesemde pek yalnız kalamıyorum. uzak olunca da telefon girmeye başladı devreye. yani yazı yazmayı vaktim kalmıyor desem yalan olmaz. yine de o adama ve diğer saçma yorumların sahibine inat ben biraz daha ahlaksızlık yapsam ve yazsam fena olmaz gibi :)

foto= flickr, christine carreira

13 yorum:

  1. hahaha :)) işte ali abim yaw. ahlak sınırını zorlama ama + 18 geçmek zorunda kalıcaklar :P

    korkular olmasın çünkü bana başka bir yazını anımsattı bu bitme yada kötü olma korkusu. (korkulan şeyin başına gelmesi) gibi bir deyimde var. aman uzak olsun diyorum
    ve daimi olur dileklerime devam ediyorum :))

    YanıtlaSil
  2. ahlaksızlık demeyelim ama ( benim ahlak anlayışım seksten biraz uzak. daha çok insanlara yapılan iyilik yada kötülük ölçüdür benimiçin) biliyorsunki kabul et yada etme iki erkeğin öpüştük koklaştık tarzı şeyler hala insanları irrite ediyor. bende onları dinlemektense mutlu olduğun gezdiğin dolaştığın zamanları dinlemeyi tercih ederim. eee beğenmeyen okumasın diyenede ayrıca selam ederim. :)))

    YanıtlaSil
  3. Kont sürekli alavera dalavera peşindeki adamına kızar ve sonunda der ki:
    -Sen de hiç ahlak yok mu be adam!
    Beriki cevaplar:
    - üzgünüm efendim bütçem buna müsait değil...
    ahlak böyle bir şey.
    Ya boşver insanları gitsin, sen sevgilinin kirpiklerine bakarken aradan yansıyan güneş ışıklarının yüzüne düşürdüğü parmaklıkların gölgesinden bahset... Ben yavaş çekimde fark ettiğin güzellikleri okumak için burdayım, yemişim ahlakı yaşasın kişinin yaşayarak olgunlaştırdığı yıkılmayan etik!

    YanıtlaSil
  4. neyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
    mahfol!
    o nasıl betimleme!
    derrrrrrrrrrrrrrrhal not defterime düşüyorum.

    YanıtlaSil
  5. ahahah deli)
    teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. hayatimmm seni cok ozledim yaa, ne zamandir giremiyodum nete. resmen asik oldun mukemmel bi'sey.. muahhhhh kocaman optum seni :)

    YanıtlaSil
  7. serhat, düşünmedim değil siteye girişte 18 uyarısını aktif hale getirmeyi :) bu arada "ağzından yel alsın" deyimini hatırlatayım ben de sana :) sevgiler

    çilek, insanların irite olmasını anlayabiliyorum. çünkü benimde irite olduğum insanların ayılıp bayıldığı şeyler var hayatta. o yüzden detaylara girmiyorum :)

    x-coach, senin için detayları da paylaştığım ayrı bi blog açayım diyorum :)

    kremkaramel, :) tersini söylesen x-coach'u sana kışkırtırdım valla :)

    YanıtlaSil
  8. neyfa, x-coach'un da dediği gibi nerden buldun ya bu lafı

    "sevgilinin kirpiklerine bakarken aradan yansıyan güneş ışıklarının yüzüne düşürdüğü parmaklıkların gölgesi..." bunu ona okuyacağım. kaynağı söylemesem de :) teşekkürler.

    ozge, burdayım özge. hayatın tam göbeğinde :) mutluyum, adı aşk mı bilmesem de mutluyum işte. benden de sevgiler. :)

    YanıtlaSil
  9. ne bileyim yazarken çıkmış ağzımdan... sağol)

    YanıtlaSil
  10. Merhaba,

    Sevgilinizin dostları aranızdaki ilişkiyi biliyorlar mı?

    Merak ettim:)

    YanıtlaSil
  11. ganimedeski, hayır bilmiyor kimse. ne benim ne onun dostları bilebilir. "bu benim erkek arkadaşım" diyebileceğimiz şartlar yok hayatımızda. hem zaten bilmelerine de gerek yok.

    YanıtlaSil