9 Ocak 2011 Pazar

yetinmeyi öğrenmek

bana gülmeyin ama yakışıklının dostlarını ve ailesini kıskanmaya başladım ben yavaştan. facebook'tan çok yakın arkadaşlarıyla sarmaş dolaş resimlerine bakıp dudak büzmek, ailesiyle birlikte ora bura gitmesine gizli gizli içerlemek falan. hani bu kadarına hakkım yok ama işte ne biliim, insan sevdiği adamın hayatında herşey olmak istiyor sanırım. ee tabi bu mümkün değil biliyorum. :) aklıma feridun düzağaç'ın bi şarkısı geldi hemen "kimse kimsenin herşeyi olamaz..mış". ya zaten bu kadarı da yeterli ve hayal ettiğimin ötesinde bi mutluluk. ee o zaman yetinmeyi öğrensem iyi olacak. yoksa yine o şarkının nakaratındaki sözleri mırıldanırım kendi kendime "beni bırakma" diye diye.

bu arada annem gelecek bu hafta. muhtemelen tanışırlar. bundan dolayı heyecanlıyım aslında. annem arkadaşlarımı sever genelde ama mesela sadece birine karşı "gözüm tutmadı bu çocuğu" demişti, hala sevmez onu :) umarım ikinci piyango yakışıklıya vurmaz.

ona da söyledim geleceğini. komik oldu aslında. çünkü onu ilk defa heyecanlı gördüm. bana "sakalımı kesiim mi" falan diye sordu. ailesine karşı bile böyle tavizler vermeyen bi adamın benim için böyle bişeyi sorması bile çok özel bişey açımdan. tabiiki "gerek yok" dedim. annemin fikrinin da aslında çok önemi yok zaten. sonuçta o benim gözümde "dünyanın en yakışıklı adamı" ve bu da yeterli.

foto=photobucker, wagnerc82

8 yorum:

  1. anne hayırlı bir iş içinmi geliyor yoksa? :D, ayy ne iyi olur epeydir düğün dernek yapmıyordum. nedime listesine adımı yazabilirsin :P. maaşallah...

    YanıtlaSil
  2. buna kıskançlık demeyelim. sahip olmak diyelim. çünkü kıskanmak biraz farklı bir boyuta hatta abartıya dönüşebiliyor ali abim.

    sanırım "gözüm tutmadı bu çocuğu" lafı yakışıklıya da olmaz diye düşünüyorum. :D dört gözle merak içinde bekliyorum :D

    sevgilerle...

    YanıtlaSil
  3. @karakedi, sabah sabah iyi güldürdün beni. :D

    gelelim sana baysekşıl.
    biz bunun adına homoseksüel kaprisi diyoruz e-disco'da filan.

    Bırak adamı, iyidir aslında çevresinde birilerinin olması, onun değerini bilmeni sağlayacak.

    coach dediydi dersin.

    ya ben smokinimi daha yeni naftalinledim, karakedi'nin dediği gibi ciddi birşey var ve bizi çağırmıyorsan çok bozuluruz minik'le ve noneless ile, söylemedi deme.
    hadi öptüm.

    YanıtlaSil
  4. hmm yeni arayuzun hayirli olsun, guzelmis. begendim :)

    YanıtlaSil
  5. karakedi, :) yok o sebepten gelmedi. ama heran bi surprizi olabilir. annem bu

    serhat, yazamadım annemle tanışmadılar henuz. ama büyük buluşma yarın. anlatırım vakit kalırsa gece.

    x-coach, bana e-disco deme ya :) saç baş millete laf yetiştirdiğim o ilk zamanlarım aklıma geliyor :) kapris de değil bu ayrıca :)
    ayrıca isteme durumları olursa miniksiz gitmem, seni de salonun köşesine bi yerine koyarım cipslerinle çekirdeklerinle. pek seversin heyecanlı anları. bilirim.

    ozge, sağol ya. değiştim ama soramadım da nasıl diye millete. gözü yormayan bi tema. gerçi eskisine benziyor ama idare edeceksiniz artık. ben bu kadarını yapabiliyorum.

    YanıtlaSil
  6. şifrelerin tarafıma teslim edilirse sana güzel temalar kurabilirim ^^ :D

    YanıtlaSil
  7. aaa! disco'daki o biseksüel, bu biseksüelmiymiş? ahh canımm :) forum'daki ilk günlerinde blog sayfana bakmıştım; erkeklere olan duygularından açıkça bahseden bir biseksüel görünce, biseksüellere olan önyargım bir ölçüde kırılmıştı. ama yine de ı-ıııh! olmaz burası turkey, sözüm meclisten dışarı ;)

    gelelim temaya, aksine bence çok göz yoruyor gibi; arka fon beyaz sanırım ondan. gün boyu pc ekranına bakan biri olarak fazla parlak şeylere gelemiyorum sanırım. yazdıkların o kadar soft geliyor ki, yani hırçın bir yazını hatırlamıyorum. okuduklarımdan; sarı ışık altında, ya da mum, loş sessiz bir ortamda elinde şarabı pencere kanarındaki tekli koltuğa oturmuş, melankolik bir adam geliyor gözümün önüne, buğulu bir ses tonu ile... tema sanırım böyle bir atmosferi yansıtmalı, naçizane... ali abi? :P

    YanıtlaSil
  8. x-coach, bu fena olmadı gibi. belki şu yazıların olduğu kısımdaki sarımsı rengi daha düzgün bi renge çekersem yeterli olur. :) sağol yine de iyi niyetli talebin için :)

    karakedi, hahaha elinde şarap pencere kenarı koltukta haa :) mavi ay filmi gibi oldu. bu yeni tema hoşuna gitmiştir umarım. sevgiler.

    YanıtlaSil