2 Ocak 2011 Pazar

yine yeni heyecanla


yılbaşını birlikte geçiremeyince daha farklı özlemiştim. babasının iyi haberlerinden cesaretle buluşmak istedim. kabul etti, geldi benimle, gittik bişeyler içtik. sonra dönerken kapalı otoparkta tuttu ellerimi. yani o an bunu istiyordum oldu. bi elim elinde arabayı çıkarmaya çalıştım. evine yakın durdum. ara sokaktı, karanlıktı ve sakindi. radyoda da slow bi şarkı vardı. "başın omzumda eksik" gibi bi söz geçiyordu şarkıda. bi an sahiplendim şarkının sözlerini ve elini bırakmadan başını omzuna koydum. öyle duruyorken 3 genç geçtiler yanımızdan arabanın içine garip garip bakarak :) normalde dikkat ederim bu durumlara ama o an önemsemedim. zaten ardından başka güzel bi şarkı başladı. o ana uygun bi şarkı diyeyim daha doğrusu. daha fazla tutamadım kendimi öptüm dudaklarından.

şarkıyı dinledik, tam "eve gideyim" der gibi baktı ki erken davranıp "bu gece seninle uyumak istiyorum" dedim. biraz düşünüp "uyuyalım" dedi. fikri değişmeden bastım gaza, eve geldik. alkolden olmasa da kafamız bulanıktı sanki ikimizinde. sanki ilk defa yeniden aynı şeyleri yaşıyor gibiydik. ilk defa utana sıkıla yaklaşmıştım, ilk defa bana "evet" demişti. ilk defa bana sarılmış gibi sarıldım sıkıca. sonra aynı radyoyu açtık ve o şarkılara benzer şarkılar dinledik. o anlarda cinsellikten uzak, sanki arınmış gibiydik. komik ama hiç konuşmadık. nerdeyse hiç. sadece ellerimiz ve nefesimizle iletişim kurduk. o kadar güzeldiki herşey, bikaç kez kendimi cimdikledim rüya mı diye. saat 4 gibi yatağa geçip uyumaya çalıştık. kaçta uyuyabildik bilmiyorum. öğlen uyandığımızda ikimizde yerimizden kımıldamamıştık garip bi şekilde. onun ödülü yanağında masum bi öpücük oldu. benim ödülüm ise o uyanana kadar kolumu dahi kaldırmadan ona sarılı kalmak ve nefes alıp verişini dinlemek.

çok özeldi dün gece benim için. içimdeki seks dilencisi adamın sesini hiç ama hiç duymadım uzun zaman sonra. hiç kendimle mücadele etmedim.ona dokunmadan, dokunmuş olmaktan bile daha fazla mutlu oldum.bunu daha sık yaşamalıyım sanırım.

4 yorum:

  1. Nasıl güzel geldi yılın ilk günü bunları duymak:) Mutluluğun daim olsun dostum.

    YanıtlaSil
  2. bişiy diyim mi.
    demiyim boşver.

    YanıtlaSil
  3. seni tatmin ettiği/edeceği düşüncesiyle değil, sadece varlığıyla mutlu olabilmek ne güzel..

    YanıtlaSil
  4. :) ali abim geç bir yorum oldu biliyorum ama çok yorgunum hala hafta sonu gelsin bir an önce diyor yorumuma devam ediyorum.

    bunları hak ettin biliyorum. ve böyle yazılar yazman okadar güzelki okudukça mutlu oluyor insan. daimi olurda yüzündeki gülücük kalbindeki sevgi neşen ve coşkun hep aynı yerli yerinde kalır :)

    sevgilerle.
    Not: yeni yıl dileklerimin bir kısmı tutmuş yaw :D

    YanıtlaSil