4 Şubat 2012 Cumartesi

arkadaşımın arkadaşı


facebook'ta profilim var normalde. sadece arkadaşlarıma açık ama sanırım arkadaşlarımın arkadaşları da görebiliyor bazı bilgilerimi. hatta kısıtlamaları doğru yapmadığım için paylaşmak istediğimden fazlası açıkmış onlara da. 

evvel akşam biri mesaj yollamış. "merhaba" demiş ama sonra "seninle yıllar önce tanışmıştık" yazmış. üstü kapalı laflarından anladığım biz bununla nette tanışmış hatta birlikte olmuşuz. biraz sitem bile yapmış. şaşırdım epey. tırstım da. çünkü ortak arkadaşımız işyerinden yakın olduğum biri.

asıl sorun böyle bişeyi biri neden yapar. tanıdın madem, ne diye böyle bi mesaj yazma ihtiyacı hissedersin. bi de ben bu çocuğu hatırlayamadım. biraz uzaktan çekilmiş bi gözlüklü resmi var ve başka fotoğraflarını da göremedim. cevap yazmadım önce ama dün akşam dayanamayıp kim olduğunu öğrenmek için mesaj yazdım. msn adresini vermiş cevap olarak. ekledim dün gece. ama henüz kabul etmedi sanırım. açıkçası biraz merak biraz da korku içindeyim. neyse online olsa da konuşsak, derdi neymiş anlasam.

5 yorum:

  1. umarım sevimsiz bi durum olmaz. Ben olsaydım olay face de geçtiği için tırsmaktan midemde taklalar oluşurdu. Bilmiyorum dikkatli ol.

    YanıtlaSil
  2. Muhtemelen, "tanıyor olabileceğin kişiler" önerilerinde görmüş ya da arkadaşının profilini incelerken farketmiş olabilir.

    Her durumda Gizlilik ayarlarını yeniden gözden geçirmende fayda var..

    Ama altından bir şey çıkacağını sanmam, eğer şu aralar boştaysa tanıdık bildik biriyle yeniden görüşmekte fayda var diye düşünmüş olabilir :)

    YanıtlaSil
  3. bis, arkadaşımın aşkısın beybi:)

    YanıtlaSil
  4. sana biraz kaşarlık dersi vermenin vakti geldi.

    farz et ki benim gibi gerçek hesabından gün aşırı böyle hafif meşrep mesajlar alıyorsun. eski kolilerinden olsun, düşüp kalktıklarından olsun; peşini bir türlü bırakmıyorlar, onlar için hala bir orgazm makinası formatındasın.

    dikkate almayacaksın yavrucum. yazar yazar bırakır seni. çok meraklıysa o sana arka arkaya defalarca yazsın. ha dert mi ediyorsun, engelle gitsin bebeğim. başka bir hesaptan yazarsa eğer onu da engelle. facebook'un bokunu çıkardığınıza değmez; adamlar bir sürü engelleme şeysi icad edip koymuşlar oralara. Takmayınız, takaları uyarınız...

    şimdi.
    profil linkini yapıştır da fotoğraflarına bakabileyim.
    xoxo

    YanıtlaSil
  5. adsız, evet midemi sıkıştıran düzeyde olmasa da rahatsız etti bu durum beni de.

    bir gay, evet profil ayarlarımdan olmuş. güncelledim ama geç oldu biraz. adam herşeyimi incelemiş zaten. neyse, bi daha rahatsız etmeyecek.

    adsız, öyle bi şarkı vardı demi. ama bu duruma gitmedi.

    xcoach, dünden beri facebook uzmanı oldum ben de. yakında bu konuda kurs verebilirim :) profil fotoğrafım çirkin güzel koyunca paylaşırım bilahare seninle.

    YanıtlaSil