25 Şubat 2012 Cumartesi

bi-seks-üel


yazacağım dedim ama yazamadım.ama sanırım bi şekilde anlatmam ve yükümü hafifletmem lazım.

ben istanbul'a dönmeden bikaç gün önce korktuğum haltı yedim. hem de iki kere. yani iki ayrı akşam. nasıl yaptım bunu bilmiyorum. aklım mantığım olmuyor ilkinden pişmanlık duymadan bi sonraki akşam yeniden aynı şeyin olmasını. kaç gündür acaip rahatsızım kendimden, kendi kendime söylenip duruyorum. istanbul'a gelip ona ilk sarıldığımda da şuanda da o utancı taşıyorum.

aslında belliydi böyle olacağı. kızın tavrından benim yüz vermemden içkiyi fazla kaçırmamdan. şimdi tek yaptığım susup unutmaya çalışmak. 
asıl zor olan şu.. birini severken aldatabildiğimi öğrendim. bu konuda kendime çok güvenen biriyim normalde. ama anlamadım gerçekten geldiğim noktayı.

şunu da farkettim. bedenim kadın tenini kadın vucudunu özlemiş. çünkü iki akşam da basit bi seksten fazlası oldu. bu hep korktuğum şey zaten hayatımda. hatta arada derece kalmama sebep olan şey bu. bir kadınla iken erkek tenine duyacağım özlem yada tersi durum yani şuanki durum. çok isterdim ya tamamen heteroseksüel olmayı ya da tamamen homoseksüel kalmayı, kadınlara hiçbirşey hissetmemeyi. hani "biseksüel diye bişey yoktur" diyenlerin haklı olmasını çok isterdim.

genel konulardan kendime döneyim ben. neyse ne artık. olan oldu bi kere. bi şekilde aklımdan çıkarmam lazım kızı ve yaşadıklarımızı. hoş yakında tekrar oraya gitme durumum yada oradaki ekibin gelmesi ihtimali var ama bundan sonra daha dikkatli olacağım. hem mutluluğumuzu bozacak bişey olsun istemiyorum artık. yeterince üzüldük geçen bikaç ay içinde zaten. 

37 yorum:

  1. Önceden bunu görmüş olmana rağmen bile bile lades olmuş. Böyle anların en güzel kurtarıcısı 'o bunu yapsa ben ne düşünürdüm?' düşüncesi. Aslında şunu düşünüyorum, bu olay alkolle ortaya çıkan bilinçaltının ondan intikam alma şekli.

    YanıtlaSil
  2. Hiç şaşırmadım desem..!

    YanıtlaSil
  3. bi, sen sana zamanında bahsettiğim seçtiğin insanlarla ilgili o sarmaldan çıkmamakta inat edersen, daha böyle hamster tekerleri içinde çok dönersin... bence kendine bir iyilik yap artık:)

    YanıtlaSil
  4. inanamıyorum... Kadın vücuduna özlem. Biseksüellik nasıl bişey acaba. Erkekleyken ona açlaşıyosun kadınlayken erkeğe... bu gerçekten ürkütücü brrr..

    YanıtlaSil
  5. ay rezalet.
    gelişmeleri takip ediyor olacağım.
    :D

    YanıtlaSil
  6. Aldatmak, aldatmaktır!
    Bunun homoseksüellikle, heteroseksüellikle ya da biseksüellikle alakası yok..
    Sadece insan olmakla alakalı bir durum ve ne yazık ki sen bu sınavı kaybetmişsin!

    Ne hissettin merak ediyorum, Erkekliğini mi test etmiş oldun? Bir kadını tatmin edebildiğini yeniden görmenin mutluluğunu mu yaşadın?
    Ne de olsa erkeksin ya, elinin kiri.. Yıkarsın geçer değil mi?

    Sen her ne kadar bunun suçunu cinsel yönelimine, içtiğin alkole vs.ye yüklemeye çalışsan da bu gerçeği değiştirmiyor.
    Bir insanın kalbinde, aklında biri varken yatağında başka birinin olmasını anlayamıyorum.

    Hiç düşündün mü, bu akşam telefonla konuşurken sana yokluğunda başka biriyle yattığını söylese tepkin ne olurdu?
    İlişkinizin geleceği hakkında aklından neler geçer, bundan sonrasını nasıl değerlendirirdin?
    Hepsinden önemlisi, o insana nasıl bir gözle bakardın?

    Belki yazdıklarım ağır gelmiş olabilir, belki haddimi aşmış olabilirim. Ama dost acı söyler mantığıyla birinin seni bu gerçeklerle yüzleştirmesi gerektiğini düşündüm.

    Bir de..
    Blogunu çok uzun zamandır takip eden biri olarak, Anlık şehvetler uğruna bu kadar zayıf olabileceğini hiç tahmin etmemiştim..

    YanıtlaSil
  7. öncelikle bu kadar açık sözlü olduğun için tekrardan tebrik ediyorum yazmaya da bilirdin

    lakin gaylerin neden biseksüellere güven olmaz dediklerini ve kızdıklarını tastiklemiş oldun bu vesile ile kafamdaki biseksüellik konusunu bir nebze daha oturtmuş oldum sanırım. hep ikilemdeydim zira ://

    bir taraftan da yurtdışında bir erkek ile de yapabilirdi bunu; biseksüel olmakla ne alakası var diye de demiyor değilim :/ çorba oldu en iyisi şimdilik burada bırakmak :)

    YanıtlaSil
  8. Bir gay'a kesinlikle kesinlikle katılıyorum. Benimde aklım almıyor.
    Aynı şeyi onun sana yaptığını düşünsene. Şuan bile bunu bilemezsin. Etme bulma..

    YanıtlaSil
  9. Açık sözlülüğün için tebrik ederim ama bu olmamış, yakışmadı :(

    YanıtlaSil
  10. Aslında olayla ilgili yorum yapmayayım daha büyük probleme dikkat çekeyim dedim ama olan olay ekseninde kalırsam, ben bunu aldatma olarak yorumlayamadım nedense. Üstünü sıvamaya çalıştığın ilişkideki o çatlak yüzünden. Karşılıklı güvenin zedelenmediği; tutku yüzünden bir araya yeniden gelmediğin biri olsaydı ve bu olay olsaydı o zaman ağzımı fena açardım. Bunda zaten resim net...

    YanıtlaSil
  11. dur ayol neler kaçırdım ben burdan ayrı kaldığım aylarda???
    herşeyi okumam mümkün olmayacağından özetlermisin şekercim eminim beni çok özlemiştin geldim işte:))
    bide basit sexten fazla olan şey ne söyler misin bunu öğrenmeye çok ihtiyacım var:)))

    YanıtlaSil
  12. ali bir ayıcık düşürdü spor salonundn. bir süre bakıştılar, takıldılar ve sonra bizimkini yedi bu ayıcık. birlikte harika zaman geçirdiler ki bizim ayıcık ali'yi kısa süreliğine bir kız için terk etti. işin aslı bir başka kız içinmiş ama Kadıköy'deki daşşaklı boğa heykelinin orda kızı yolmam da kar etmedi ali'ye geri döndü. Ağladı sızladı, kapısına dayandı rezalet çıkardı. Kız bizim oğlanın telefonunu elde edip aradı durumu anlattı. Meğer ayıcık ailesine açılmış. Ali'yi sapık ilan etti. Bizimki aşkta gurur olmaz dedi geri döndü. Ara sıra facebook tacizleri ile uğraştı, atlattı. Sonra bi yerlere gitti, bi geldi ki Bulgar kızı yemiş.


    özetin özeti böyle.

    YanıtlaSil
  13. Ali, içkili veya değil, o kadınla bir kere değil iki kere birlikte olmanı anlayamıyorum, aldattın yakışıklıyı.İlki hataydı diyelim peki ya ikincisi neydi? Aynada yüzüne nasıl bakacaksın diye düşünüyorum sadece.

    YanıtlaSil
  14. Ohooo sen bile yaptıysan bunu.. Yazık gerçekten!!!

    YanıtlaSil
  15. Bedenin kadın bedenini özlemedi, zihnin toplum baskısından kurtulamadı sadece. Öncelikle senin kendini kabul etmek için acil terapiye ihtiyacın var. Bedenin bugün kadın bedenini özlüyorsa yarın buğday tenli, zenci, kıvırcık saçlı, sarışın bedeni de ozleyebilir. Ben de biseksuelim ve sen sevdiğin kişiyle birlikte olmakla x, y, z ile birlikte olmanın farkında bile degilsin.
    Önce kendini kabul etmelisin, gerisi hikaye. Yoksa hayatında kapalı kapılar ardında yaşayacağın daha çooook yakışıklılar olacaktır.

    YanıtlaSil
  16. alt tarafi gitti bitisiyle yatti evet birisine asikken, deger verirken yapti bunu

    kendini tartip bicmeyi bilmiyor sanki
    sordugunuz sorulardan cok daha fazlasini soruyor kendi kendine merak etmeyin

    su bir gercek bazi insanlar sadik kalamiyor, hata degil, zaaf da degil, sadece seks, otesi yok

    bazilari aski, birlikteligi boyle yasiyor, evet inanmayabilirsiniz ama hala asikken ve deger verirken

    ali boyle birisi mi bilemiyorum, yaptigini aciklamak icin de yazmiyorum, sadece gercek dunyadan bahsediyorum, var boyle bir sey

    tek bir dogru yok insan soz konusu olunca

    kisacasi sakin olalim

    oldu bittti

    YanıtlaSil
  17. Cinsel tercihin ne olursa olsun "canım çekti" diyerek bir diğerini aldatamazsın..Bir de seni izleyemiyorum neden anlamadım..

    YanıtlaSil
  18. char chene, o bunu yapsa çıldırırdım ama sanırım affederdim arada duygusal bişeyler olmadığı için. ilinçaltımın intikamı olması ihtimali beni de çok düşündürdü.

    stubborn, neden ki. o kadar mı itimatsız biri gibi görünüyorum uzaktan.

    neyfa, iyilik dediğin şey beni mutsuz edecek. belki hamster gibi anlamsız bi teker içinde dolanmak mutlu kılıyor beni. bilemedim şimdi.

    adsız, ürkütecek birşey yok. her ruh hali her duygu biz insanlar için. herkes seni ürkütecek bi çeşit hisler taşıyor sonuçta.

    YanıtlaSil
  19. xcoach, off sende mi :( geçer unutursun falan de bari.

    bir gay, olayı hafif görmüyorum. görsem aklımda bile kalmazdı. yaşandı bitti derdim. aslında öyle yaşandı bitti zaten ama işte bi kir gibi hissediyorsun sevmediğin birinin üzerindeki izlerini. zamanı geri getirsem, bu kadar üzüleceğimi endişe edeceğimi bilsem yapmazdım. ama şuan tek yapabileceğim unutmak ve susmak.

    o gay, ben de, yazıp yazmamakta tereddüt ettim çok acımasız tepkiler alıp bozuk moralimi daha da b..mb.k edebilirim diye. biseksüellik olayına gelince o soruların 1000 katı benim kafamda.

    adsız, evet hazmetmek zor böyle bi hatayı. umarım bu hata için benzer bi bedel ödemem.

    YanıtlaSil
  20. bi'adam, ok kabul ediyorum hataydı. büyük bi haata.

    neyfa, durum tarif ettiğin kadar vahim mi, çatlak o kadar büyük mü diye sormak bile istemiyorum kendime. çünkü mutluyum. mutlu o da. mutluyuz biz. enazından huzurluyuz.

    gencbiranne, hoşgeldin ama yine ters ve yanlış bi zamanımı buldun. basit seksten fazlası demek tutkuyla sevişmek demek. daha bilimsel tabirler bulmak istedim ama bulamıyorum diye kısa keseyim :)

    xcoach, bence kitap yazmalısın hemen bu gece. 1 yılımı bi paragrafta bu kadar iyi özetleyebiliyorsan. tabii bazı kısımlarına katılmasam da :)

    YanıtlaSil
  21. adsız, aynada kendi kendine kızan konuşan gülen insanlardan biriyim. bi haftadır tek yaptığım kızmak kendime. bi de utanmak.

    adsız, birini severken asla böyle bi hata yapmam diyen ben de yaptım. yazık mı, evet ne yazık ki.

    adsız, umuyorum ki gizli kapılar ardında çok yakışıklılar olmayacak. umuyorum ki kendimi bilmek kabul etmekle ilgili sorunlarım yok denecek kadar az. ama yoklarım yine de kendimi, madem anlatımlarımdan bunu çıkardın.

    piçkolog, izlememekle doğru yaptığını görmüş oldun işte. neyse
    adsız, en çok duymak istediğim yorum bu oldu sanırım "oldu bitti". doğru mu bilmem ama duymak istediğim bu :(

    YanıtlaSil
  22. çok kızdım sana... senin gibi bir adam, duygusallık, sadakat diye delirirken. zamanında ahmet'e bu kadar kızarken( umarım adını yanlış yazmamışsımdır) bu ne şimdi...
    aşkolsun sana.

    YanıtlaSil
  23. Biraz sert olabilir yorumum ama:
    Sen bile aldatıyorsan,
    Sen ki mantığına,aklına sığmayan durumlarda bile ilk sevgine sarıldın,
    Sen ki o kadar şey yaşadın da sevdiğine sahip çıktın,
    İşte sen bile aldatıyorsan herkes aldatır.

    Daha da yazmayayım.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  24. Onu demek ıstemedim.. özeti: bazı seyler zedelenmeseydı bunu asla yapmazdın... bılınc altının bır oyunu bu bıze.. ama kendını suclu hısetme bence.

    YanıtlaSil
  25. üsturupsuz yazar, keşke böyle olmasa idi. ama ben de herkes gibi bi insanım. hata yapabilen, pişman olabilen, gülen üzülen, seven ve bazen nefret eden. umarım bi daha böyle bişey yaşamam. kendime güvenim ve saygım bi daha zedelenmez. hayalkırıklığına uğrattıysam da özür dilerim.
    sevgiler

    stubborn, kendimi suçlu hissediyorum ister istemez. ama oldu bitti demek geliyor içimden. aşacağım bunu da ve büyük bi ders çıkaracağım kendi payıma.

    YanıtlaSil
  26. Bi, bugün bir söz öğrendim... Kendimizin en iyi arkadaşı olmayı öğrenmemiz lazım, çünkü kendimizin en kötü düşmanı olma tuzağına hep çok çabuk düşüyoruz.
    Bilmiyorum, belki kişiliğinin parçasıdır bu. Yorum yapamam ancak saygı duyarım ve bir gün kendinle barışmanı, zincirlerini kırmanı ve direksiyonun başına kendinin geçmeni dilerim. Bir gün umarım kendinin yakın arkadaşı olmayı başarır, başkalarında kendini aramaktan vazgeçersin...

    YanıtlaSil
  27. Artık bu blogu takip etmeyeceğim. Sana da aşkına da inanmıyorum. Bir de buraya yazmışsın ya yaptıklarını...

    YanıtlaSil
  28. İntikam almışsın sanki:)

    YanıtlaSil
  29. suclu hıssetmene gerek yok ... boyle hıssedıyorum .. pişmanlık duyacagın bırsey olduguna hala ınanamıyorum yasanacaktı yasandı yasanması gerekıyordu belkıde

    YanıtlaSil
  30. neyfa, kendimle barışık olmadığım şeyler vardır belki. kendime güvenmediğim konular da olabilir ama özünde şunu da biliyorum. ne kadar güvensem ne kadar aşık olsam yada sevsem de hem özümde bi yalnız tarafım var gibi hissediyorum. çabam ise başkalarında kendimi aramak değil, içimde ve çevremde güzellik görmek ve o güzellikler içinde mutlu huzurlu olmak gibi biraz. hani hata mı ediyorum böyle yaparak. görmek istediğim gibi mi görüyorum insanları. belki biraz belki değil. karmaşık bi durum. ama kalbim bana sev diyor. aklım ise ara diyor ise de farkında değilim.

    murat, saygı duyarım.

    ganimedeski, 100% yanılıyorsun diyemiyorum kendime objektif bakınca.

    stubborn, demin xcoach'a yazmıştım. yaşandı ve bitti. belki olması gerektiği için oldu ve bitti.

    YanıtlaSil
  31. Yakışıklı bu bloğu bulduğunda ne hissedecek acaba?

    Biribinizden ne istediğinizden emin misiniz?

    YanıtlaSil
  32. ganimedeski, bunun cevabını ben de bilmiyorum. zaten aklıma gelip gidyor bazı yazıları tamamen silmek.

    YanıtlaSil
  33. Yazılar silinir ama bu ihanetini aklamaz, Allah herşeyi görür bilir; ee, sen de biliyorsun?

    Kadın tenini özlemek bahane mi?

    Neyse yargılar gibi oldu ama nezaketli bir cümle de kuramayacağım kusura bakma:)

    YanıtlaSil
  34. bir biseksüelin halinden bir biseksüel anlar :))) özlenir ganimedeski hemde nasıl özlenir. hatta uzun bir süre kadınla birlikte olunmadığı anda şehvetli bir bakışla bile etkilenilir. kadının kimyası farklı erkeğinki farklı. malum ikiside aynı değil.

    bir kadınla yaşanılan zevk bir erkekle yaşanıldığından farklı oluyor.

    tabii kelin merhemi hesabı bende sosyo partımla çok ama çok mutluyum da bir kadında oluyor arada hayatımda bir gecelik bile olsa :))

    ali abim seninle çok eskiden bir konuşmada geçmişti ya hani. sanırım ben geçmişteki haline evet benziyorum sadece biraz daha farkında biraz daha düşünceli ve biraz daha kontrollü. ama yol ve gidişat hakkında yorum yapmıyorum :D

    YanıtlaSil
  35. nedense bu yazına aynı gün içinde daha fazla yorum yapılmış..sanırım insanlar yapılan hataları daha çok merak ediyorlar..

    YanıtlaSil
  36. Merhaba, blogu bir internet sözlüğündeki gördüm, birisi paylaşmış. O günden beri de okuyorum. Sözlükteki başlık "biseksüel" idi. Herkes başlığa "onlar aldatır" falan gibi bilindik şeyler yazmış tahmin edersin. Ben öyle düşünmedim. Ahmet'le birlikteyken bir kadınla aldatmıştın onu ama sonra çok pişman olmuştun falan.. Ahmet'le ve yakışıklıyla yaşadıklarını okudukça duygusal derinliğin hoşuma gitmişti. Önceki başlıklara girdiğin yorumlarda, bazı tartışmamsı konuşmalarda da hatırlıyorum biseksüeliz diye illa aldatmamız mı gerekiyor yaklaşımındasın. Ama bu başlıkta aldatmanın gerekçesini biseksüelliğin olarak gösteriyorsun. Biseksüelliğe aldatmak üzerinden bir özellik atfediyorsun. Bir de hecelemişsin aldatma konulu başlığı "bi-seks-üel" diye. Bu çok büyük bir çelişki. İnsanların "onlar aldatır" tarzındaki bilindik sözlerini onaylayan, hatta o sözlerdeki anlayışın arkasına saklanan bir durum bu. Başkaları "biseksüeller aldatır" dediğinde hoşuna gitmiyor ama senin aldatmayı bu şekilde açıklaman onları haklı çıkarmaktan başka bir şey değil. Aldatma aldatmadır, sen söylemiştin "eşcinsel erkekler de sevgililerini aldatıyor" diye. İki erkeğin teni de birbiriyle aynı değil, bahane bitmez. Bu olayda biseksüelliğinin arkasına saklanıp kendini rahatlatmaya çalışman hoş olmamış. Biseksüel olunca yapılan şey daha masum ve daha haklı bir şey olmuyor. O zaman ne yakışıklıya sinirlen ne de italyana. İtalyanın yaptığı kötü de seninki "kötünün iyisi" değil. Yapıyosan da bahanesiz yap, biraz eski bir olay ama bu hikayede aldatmandan çok bu gerekçelendirme hayal kırıklığı yarattı. Olmamış.

    Biraz sert bir dille yazdıysam da artık kusura bakma, başka türlü ifade etmek zor.

    YanıtlaSil