29 Şubat 2012 Çarşamba

iyiyim


15 yorum:

  1. Hep ama hep iyi ve de mutlu ol Ali..(Burhan)

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bir gazetem olsa. Sizin, gazetemize yazarak, teveccühte bulunmanızı dilerdim... Mum gibi aydınlatırdınız okuyucuyu. Âh keşke! Keşke...

    YanıtlaSil
  4. iyisin iyisin. önceki konuda herkes saldırırcasına cevaplayınca seni... iyi olman güzel...

    YanıtlaSil
  5. burhan, çok teşekkürler. hep iyi olalım zaten. sen de iyi ol, iyi kal.


    kimya hatun, şaka mı yapıyorsun, ciddi misin anlamadım.

    adsız, evet yorumlardan etkileniyorum ister istemez ama hani hayatın devam ettiği de bi gerçek. yazıda yazıldığı gibi kalmıyor herşey. bi yığın şey yaşadık sevgilimle. iyileşiyorum onun yanında sanki. iyi oluyorum.

    YanıtlaSil
  6. Bir önceki yazının yorumlar bölümünde en çok Neyfa'ya yazdığın cevap dikkatimi çekti..

    "..çünkü mutluyum. mutlu o da. mutluyuz biz. enazından huzurluyuz." demişsin..

    Okurken aklıma çocukken izlediğim çizgi filmler geldi.. Kahraman hızla koşarken uçurumun kenarını da geçer, aslında hemen düşmesi gerekirken boşlukta koşmaya devam eder, Ta ki, boşlukta olduğunu farkedinceye kadar devam eder koşmaya.. Ne zaman ki boşlukta olduğunu farkeder, işte o anda büyük bir hızla yere çakılır..

    Hiç sordun mu kendine,'mutluluğmuz aslında ne kadar gerçek' diye?
    Ya birden bire uçurumu aslında çoktan geçtiğinizi farkederseniz biriniz?

    Ne yazık ki gerçek hayatta öyle bir boşluğa, o hızla düşüldüğünde hiç bir şey olmamış gibi ayağa kalkamıyor insan!..

    YanıtlaSil
  7. Tabii ki ciddiyim:)  Yazılarınızı okuduğum sürede,  kızarken, gülerken, ağlarken, anlatırken, dinlerken, severken, sevilirken, deli gibi aşıkken,kıskanılırken ve kıskanırken, paylaşırken, esirgerken,kıyamazken, korurken ve daha başka bir çok hâlinizi seyrettim.İçinizde ki inancı, kocaman yüreğinizde ki, o kocaman  umudu, gönlünüzün büyüklüğünü gördüm . Yazdıklarınıza da hep o gözle baktım. Canınızı yaktıklarında gördüm büyüklüğünüzü. Fark ettim ki; Ahmet'i de, yakışıklıyı da hep aynı  güzel kelimeler  ile anlatıyorsunuz. "nekadar saf, nekadar temiz, nekadar masum" olduklarından bahsediyorsunuz. Güzel olan hersey, güzel insanlanlar için kıymetli sevgili Ali. Güzeli görebilmek için, ille de güzel olmalı,güzel bakmalı.  Onlar da gördüğünüz aslında sizsiniz,gördüğünüz kendi safiyetiniz.Çok uzattım ve haddimi aştım. Affınıza sığınıyorum. Lâkin, bunları söylemeliydim, siz de bilmeliydiniz. 

    YanıtlaSil
  8. Canımın çok yandığı bir dönemde, bir yakınım;"Uçurumdan düşen kazazede çığlık atar, Dede Efendi'den bir beste terennüm etmez" demişti. Her ne yaşadıysanız,henüz iyileşmeyen yaralarınızın çığlıydı. Kenfdinizi affedin ve unutun,olur mu:) Yine de, aklımın bir kancası takılıp kaldı Bir Gay'in söylediklerinde. Umarım düşmezsiniz o uçurumdan.

    YanıtlaSil
  9. guduvvvvvvvvvv ^_^ bana hamster alsana lutfeeeeeeeen <3

    YanıtlaSil
  10. ingiltere tarihinde yanarak tahttan indirilecek bir kraliçe varmıştı bir zamanlar; hangi ahmak ortaçağ kitabında okuduysam; o geldi aklıma.


    sormadan halini hatrını anlatman.

    şimdi.
    dökül bakalım.
    ne oldu?

    YanıtlaSil
  11. Iyi etmissin. Hayat kati kurallar, sartlar, ayiplar vs ile gecmiyo. Ayrica ha kadin ha erkek. Ihtiyac bu. Ayrica bi ton evli adam var aksiyona gecmeseler bile konusup dusundukleri baldir kalca ve gogus. Gerisi hikaye. Cok irdelememek lazim :) Sana mutluluklar!

    YanıtlaSil
  12. bir gay, ben yalancı bi mutluluk içinde olduğuma inanmıyorum. elimdekini kaybetmemek adına kendimi bişeye inandırdığımda yok. hayatta isteyeceğim şeye sahibim. hem fiziksel olarak hem de gönül dünyası güzel biri var yanımda. gerisinin önemi yok. hata yaptım, o da yaptı. yapacağız da ama yine birlikte aşacağız.

    kimya hatun, sen nasılsan dünya da öyle olur. yani aynada kendini görmek gibi. ben bi hata yaptım ve bunun bedelini ya yaşamıştım yada yaşacağım. ama yaptığım iyi şeylerin de karşılığını görüyorum çok geçmeden. karşıma çıkan insanlar, benim onlara hislerim tavırlarım. hepsi içiçe. umarım benim verdiklerim ve aldıklarım güzel olur ve güzel kalır. bir gay'in haklı olmaması dileğiyle.

    özge, hamster almak mı :) sen hayvancağıza bakamazsın sanki :P

    YanıtlaSil
  13. xcoach, bişi olmadı aslında. sen sorunca burak kut'un eski bi şarkısı gibi bi cümle çıktı ağzımdan. yaşandı bitti saygısızca... tabi şarkının devamını söylemeyeyim. iyiyim, haleti ruhiyemi bi ara anlatırım bilahare.

    adsız, teşekkürler. sana da mutluluklar.

    YanıtlaSil
  14. Ben yine hadsizlik ediyorum. Bağışlayın. Muazzam bir tasavvuf damarına sahipsiniz,gürül gürül. Yer ile gök arasinda ki ufacık bir taşın bile bir enerjisi var ise şayet; ve  evrene yaydığımız enerji dönüp dolaşıp buluyorsa sahibini;hissediyorum siz güzel şeyler yaşayacak, güzel anılar biriktireceksiniz.Sevgiliniz ile,"geçmişi düşünmeden, gelecek için hayıflanmadan"yaşayacağınız huzur dolu bir ömür diliyorum.  

    YanıtlaSil
  15. kimya hatun, daha önce yazmıştım. hayatıma giren insanlar bi şekilde mistik dünyalara, mevlana'ya ilgi duyan insanlardı. haliyle o dil biraz bana da yerleşmiş olabilir. iyi düşünceler için sağol. güzel şeylerin olmasına katkısı olacağını düşünüyorum. daha güzel ve gerçekleşmesi ihtimali çok yüksek dilekler senin için de olsun. sevgiler.

    YanıtlaSil