7 Şubat 2012 Salı

rahatsız

sonunda tanıştık facebook'tan mesaj atan arkadaşla.
bugün akşam online oldu. ilk o selam versin diye bekledim. kısa konuştuktan sonra hemen hatırladım kim olduğunu. arkadaşımın da akrabası olduğunu öğrendim. 

neden bana yazma ihtiyacı hissettiğini sordum. aslında uzun zamandır profilime baktığını ancak cesaret bulup yazdığını söyledi. benimle ilgili pek soru sormadı. sanırım profil ayarlarım pek bi açıkmış millete. facebook, linkedin ne var ne yok okumuş incelemiş. o söyledikçe gerildim ben. dayanamayıp "peki ne istiyorsun benden, amacın nedir" diye sordum."hiç" dedi. bu cevapla gerginliğim geçmedi tabii. sonrasında susup bişey de yazmayınca iyice fitil oldum. "hiç ise bi daha da rahatsız etme" dedim, silip engelledim. 

aslında sert çıkıştığım için biraz korkmadım değil, tanımam etmem adamı. tensel bi münasebetimiz ve sonrasında da biraz sohbetimiz olmuştu o zaman.güvenilir biri gibi ama aradaki insan en sevdiğim iş arkadaşlarımdan biri olunca insan "acaba" diyor. neyse, adam umarım anlamıştır niyetimi. saygı duyar ve bi daha rahatsız etmez beni.

14 yorum:

  1. kaba davranmışsın oğlana, ilgisini çekmişsinde seni araştırma gereği duymuş! güven ihtiyacından olabilir araştırması, hem kendisi de gerçek facebook hesabından iletişim kuruyorsa niye bu kadar paranoya yapıyorsun ki?

    otur yıldızlı sıfır! :/

    YanıtlaSil
  2. niye korkuyorsun ki :) sen afişe olacaksan onun da afişe olma tehlikesi var... Senin tercihlerini bilen ama senin hakkında birşey bilmediğin biri olsa haklısın kork derim de:) bundan zarar gelmes...

    YanıtlaSil
  3. hah , bu olmadı işte . senin de bu tip insanlardan olduğunu bilmezdim abi . bellki sana zaman ayırmış , mesaj gönderecek kadar saygı duymuş . Senin sevgilinle olan mutlu dünyanı bilmek zorunda değil o her kimse. Ayrıca bilse cidden belki göndermeyecek mesaj falan .İnsan sanıp , saygı ile bir mesaj atıyor ama . Sen direkt s*ktim attım, gerisi beni baplamaz demişsin.

    Şimdi sen sonra bir başkası ... karşısınzdakiler sizin gibi iki kulak iki göz bir ağızdan oluşuyorçOnlarında sizin gibi kalpleri var. Şimdi o insan ne düşünecek? Saygı gösterdiğiğm insan bile bana geri dönmüyor diyecek.belli ki çaresiz durumda yazmış sana .

    Neyse sinirlenmek yararsızç. Yanlış yapmışsın . Diyeceğim budur.

    YanıtlaSil
  4. tercih demeyelim bayan neyfa. yönelim diyelim :)))

    Kaşarlığa Giriş 101 yazım okunsun.
    BURADA

    YanıtlaSil
  5. senden hoşlanmış sanırım. Çıkışın sert olmuş. Ama bir sebebi var tabi. Seni ürküttü.

    YanıtlaSil
  6. siz gayler neden bu kadınlara bu kadar çekici geliyorsunuz .. aşırı çekici hemde

    YanıtlaSil
  7. karakedi, sözlü yapsan. bak çalıştım bu defa. bari geçer not alayım.

    neyfa, evet o dediğin durum en kötüsü zaten. çocuktan korkmam biraz stres ve yaşadıklarımdan oldu. yoksa bu kadar sert olamam normalde. neyse konuştuk biraz, umarım anlamıştır beni.

    silencedude, haklısın biraz. ama ruh halimi, içinde olduğum durumları ve onun yaklaşımını görmeden bilmeden beni de tam haksız bulman yanlış bence. üslup çok önemlidir bazen. yakışıklının arkadaşı aradığında nezaketinden ötürü telefonu kapamamış, dinlemiştim.

    bi'adam, ya ne denir, neyfa bence de haklı.

    YanıtlaSil
  8. xcoach, yazı harika olmuş :)

    adsız, tam olarak dediğin sanırım. ürkmek. ve ürkmek için geçerli sebeplerim var.

    adsız, gaylerin kadınlara çekici gelmesi gibi bi genellemeye katılmıyorum. ama gaylerin çoğunlukla bakımlı erkekler olduğunu düşünürsek bu çekici gelmek için yeterli bi sebep.

    YanıtlaSil
  9. şuan gaymisin bi seksüelmisin yoksa

    YanıtlaSil
  10. x-coach, ellerine sağlık yazın yine bomba gibi olmuş, keh keh... Bu arada uyarın için, ilk başta anlayamadım neden ki, dedim. İnternette kısa bir araştırma yapınca bahsettiğin konunun oldukça derinleşen bir tartışma olduğunu gördüm. Tamamen bihaber olduğum bir şey, sayende haberdar oldum. Teşekkür ederim)

    YanıtlaSil
  11. adsız, vereceğim cevapla saçma bi tartışma başlatabilirim. sen nasıl görüyorsan ben o yum. ok

    neyfa, evet ayrı iki kavram tercih ve yönelim. bi üstte vermekten çekindiğim cevabı da kapsayan bi konu bu.

    YanıtlaSil
  12. gaylar kadınlara yiyemeyecekleri lokma olarak gözüktükleri için çekici geliyo olabilir mi?

    ay bunu tartışsak?

    YanıtlaSil
  13. keh keh... bence "kadınlar" demeyeyim de gayleri çekici bulan kadınlar büyük ihtimalle onların kadın duygularından anladığını düşündükleri için veya ulaşılma gördükleri için çekici buluyorlar, ki öyle bir şey yok hanımlar bence vazgeçin :)

    YanıtlaSil