13 Mart 2012 Salı

meşgul


bunaldım diyebilirim. işten sıkıldığım nadir dönemlerden birini yaşıyorum. genellikle hayatımda bir karmaşa olduğu için iş beni dengeleyen bi unsur olurdu hayatımda ama şimdi dengemi bozan bişeye dönüşüyor.

yine istanbul'dan uzaktaydım bi hafta kadar. pazar geldim. yakışıklı ile ancak yarım gün geçirebildik. bu hafta (belki de bundan sonraki her hafta) dünden başlayan şekilde geç saatlere kadar çalışmam gerekiyor. gerçi dün gece saat 11 gibi tekrar biraraya geldik ama romantik dakikalar yerine iş konuşmamdan sıkıldı garibim, çok durmadı gitti.zaten romantik dakikalar oluşsa bile ben de aksiyona dönüşecek cinsel arzular oluşamıyor kafam bi milyon şeyle doluyken. işyerinde pozisyonum ve iş tanımım biraz değişti. yetkilerim sabit kalsa da sorumluluklarım arttı. ki ben yarım iş çıkarmaktan nefret eden ve biraz da kuralcı ve kontrol delisi biri olarak kendime, dostlarıma ve sevgilime ayırdığım zamandan kısmak durumunda kalıyorum. bu durum aklıma geldikçe geriliyorum.

tatil planımızın bile suya düşmesi ihtimal ama şuan buna o kadar ihtiyacım var ki. hele o yanımda iken, uzaklarda iken, sadece bizbize iken. offf, tanrım ne olur bi mani çıkmasın.

neyse neyse, kötü düşünmeyeyim şimdiden. sabah sabah biraz fazla karamsarım. zaten çıkmam gerekiyor. hepinize ve tabii kendime güzel bi gün diliyorum. sakin bi gün ve sevdiklerinizle.

foto= flickr, lel4d

9 yorum:

  1. Kendini Moda'dan denize bıraktın sandım.

    YanıtlaSil
  2. aaah ah... andropoza girince başını duvarlara vuracaksın. kıhkıhkıh :)

    umarım en kısa sürede kendine gelirsin :/

    YanıtlaSil
  3. hemen favorilere ekliyorum siteyi, iş yorgunluğundan ölmek üzere olduğumdan hepsini okumayı erteledim biraz.

    sıkıntı yok :)

    YanıtlaSil
  4. Ben tüm iyi niyetimle  sevgilinle uzun ve güzel bir tatile çıktığını düşünürken, sen nelerle uğraşıyormuşsun. Üzüldüm. 

    YanıtlaSil
  5. Bayan Kimya'nın da 'tüm iyi niyetlerine' bayılıyorum bu arada.

    YanıtlaSil
  6. xcoach, kendimi moda yerine madodan dondurma denizine bırakabilirim. iki de bir dondurma yiyip duruyoruz bu ara.

    bi'adam, andropoz deme ya daha benim kaç benim kilom kaç :) toparlayacağım azıcık daha zaman lazım sadece.

    quattrotr, evet sıkıntı yok. rahat ol. hoşgeldin bu arada.

    kimya hatun, aahhh ah. nerdeee. ama o da olur umarım en yakın zamanda. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. xcoach, böyle bir yorum bekliyordum desem inanır mısın? Hiç şaşırtmadın beni:) Son  derece suratsız, mendebur bir hatun da olabiliyorum dilersem. Diyeceğim o ki; Ali' nin yüce gönlü sayesinde burası;basit bir günlükten ziyade; "düşüncelerin özgürce tartışıldığı bir mekan". Ben özgürce yorum yapayım, sen de özgürce bana gül. Anlaştık mı:)

    YanıtlaSil
  8. ay yeminle bak,
    gerçekten herşeye bu kadar pozitif yaklaşabilmene hayret ettiğimdendi o :D

    bu sefer derdim madilik değildi yani :D

    ay 40 yılda bir yergi yerine övgü yazayım istedim, onu da elime yüzüme bulaştırdım BİM'in 1.5TL'lik ucuz profeterolünün basit ve akışkan çikolatamsı zımbırtısı gibi.

    xoxo
    seviyoruz seni...

    ali, sen de mahfolabilirsin. dişlerin çürücek.
    :P

    YanıtlaSil
  9. Kıyamam pek içlenmişsin sen:) Pek sevimli bulduğum ve yorumlarına ağız dolusu güldüğüm birinin bana gıcık olması fikrine pek inandıramamıştım kendimi zaten:)                                                                                    Annem 'tasavvufi deformasyon' diyor bu halime.Sanırım haklı:) Düşündüğün kadar 'pozitif ' biri değilim ne yazık ki. Bunu yazarken utanıyorum;fakat birkaç ay evvel 'eşcinsellik' anlayamadığım, gönlüme yakın bulamadığım bir şeydi. Oysa şimdi insanların birbirlerinden çok farklı düşünmelerinin, birbirlerini anlamalarına ve  sevmelerine engel olmadığını öğrendim ve mutluyum.Ve hatta biseksuel bir blog yazarının sıkı takipçisiyim:) Ben de seviyorum sizleri:))

    YanıtlaSil