23 Mart 2012 Cuma

onun gibi kokmak


eve gideceğim birazdan.
yakışıklıya söyledim ama gelmek istemedi. hatta ısrarcı da oldum ama istemedi. geçerli bi sebepte söylemedi. ama hani şimdi düşününce belki bikaç açıdan iyi oldu gelmediği. benim işten ve istanbul'un karmaşasından uzakta biraz kendimi dinlemeye ihtiyacım var. hoş ailemle iken de çok yalnız kalamıyorum ama yarın tüm gün sakin bi yerlere kaçıp dinlenmek istiyorum. böyle bildiğim bikaç kuytu köşe yer var. tabii annemin kahvaltısını yaptıktan sonra :)

ama gitmeden sevgilimi bi görüp gideceğim yine de. bu ara bazen akşam 11'lere kadar işte olsam da kısa da olsa daha sık görüşüyoruz. bazen ayarlıyoruz tam ben eve girerken geliyor. hiç sohbet edecek gücümüz bile olmadan ancak sarılıp uyuyabiliyoruz. bu bile çok güzel. yatağın içinde gece uyanınca onu görmek, sıkıca sarılıp hafifçe öpüp gözlerinden dudaklarından, sonra tekrar uyumak. haftada 2-3 gece de olsa ona sarılabiliyorum. teri terime bulaşıyor. ben onun gibi, o benim gibi kokuyor bir sonraki sabah. bu tarifi imkansız bir mutluluk, bir değer. 

foto=flickr, bres

11 yorum:

  1. en sonunda mıy mıy etmediğin bir post okudum:)) hayat kısa ha şöyle:)

    YanıtlaSil
  2. artık biseksüel sayılmazsın.. sanki?

    YanıtlaSil
  3. "bu bile çok güzel. yatağın içinde gece uyanınca onu görmek, sıkıca sarılıp hafifçe öpüp gözlerinden dudaklarından, sonra tekrar uyumak." ouufff paha biçilemez...

    Buarada neyfa'ya katılıyorum değişme var sende :p

    YanıtlaSil
  4. Siz ikiniz bana bir hayâl kurduruyorsunuz. Büyük bir hayâl. Diyorum ki; " bu iki sevgilinin bir bebeği olsa, olabilse..." Olabildirir miyiz acaba? Bir yolu var mı:)

    Sen güzel bir aşıksın Ali. Eminim güzel bir baba olursun:)

    YanıtlaSil
  5. eskiden oldugu gibi, sana maille sarki gondericektim ama, mailini kaybettim, sende kaldirmissin :/ hatirliyorum ama tam da emin olamiyorum,bi koysanda hatirlasam, sonra yine kaldirsan :$

    YanıtlaSil
  6. neyfa, sen de mi ya :) tamam biraz mıy mıy ama gerçek onlar da. onlar da benim hallerim. ama böyle daha güzel biliyorum ;)

    adsız, bu konuları kapattım. istediğini düşünebilirsin.

    bi'adam, dürüst olmak gerekirse blogunda okuduklarım sonrası senin soft şeyler yaşadığını düşünemiyorum nedense :) tabii senin yazdıklarını yaşamak da güzel :)

    YanıtlaSil
  7. kimya hatun, ben ve babalık. aslında iyi bi baba olabileceğimi düşündüğüm oluyor. ama tabii hayatın kuralları var ve biz de farkındayız. farklı bi toplumda büyümüş ve yaşıyor olsak sanırım düşünce sınırlarımız daha geniş olurdu.

    ozge, birseksuel@gmail.com'dan bekliyorum şarkıları

    YanıtlaSil
  8. miymiyin yaninda mizmizsin da.
    ayh.

    YanıtlaSil
  9. merhaba...
    yazilarin oldukça güzel:) blogunu bu gece kesfettim tesadufen:) takipteyim,sigara ve kahveyle harika gidiyor;)
    fransadan sevgiler...
    birsen

    YanıtlaSil
  10. xcoach, ne mızmızı yav. abarttın. :)

    adsız, teşekkürler birsen. fransaya sevgiler.

    YanıtlaSil