19 Mart 2012 Pazartesi

yıllar sonra


bugün çok ilginç bişey oldu. okuldan bi arkadaşımla karşılaştık öğle yemeğinde. okuldan sonra hiç görmemiştim üstelik. hakkında tek bildiğim yurtdışında yaşadığıydı.

bayağı değişmiş, saçlar dökülmüş, biraz kilo almış, tanıyamadım zaten. sadece ilk görünce "ben bu adamı bi yerden tanıyorum ama nerden" dedim içimden. güleceksiniz ama seviştiğim biri miydi diye bile geçirdim aklımdan :) o da bana bakıyordu, iyice işkillendim. o kalkıp masamıza gelirken acaip heyecanlandım hatta. selam verdi gülümseyerek. sonra "ben ....., tanımadın mı?" dedi. önce yine bağlantıyı kuramadım ama sonra "oooo" diye bi ara sesle toparlamaya çalıştım. kısa da konuştuk, tamamen türkiye'ye döndüğünü öğrendim. kimlerle irtibat halinde olduğunu sordum. tanıdık ve hala muhabbetim olan kişilerdi. telefonunu aldım, müsait bi zamanda görüşmek üzere sözleştik.

bi de bugün dışarıda bi toplantım vardı. yakışıklının ofisine yakındı. dönüşte sürpriz yapayım dedim ama telefonumu açmadı. sinir oldum :) ofise varmıştım ki aradı, biraz sitem ettim. toplantıdaymış o da, telefonda masasında kalmış. neyse, kısmet değilmiş. akşam görüşecektik, o da yattı ailevi sebeplerinden ötürü. aile demişken bizimkiler beni öldürecek yakında. gerçi yazmadım ama özel bi sebepten ötürü günü birlik bi gitmiştim şubat ayında. yine de çok oldu. bu haftasonu gitmeliyim. yakışıklıyı da götürsem keşke. bi ağzını arayım bakalım.

foto: tumblr, beardbabes

4 yorum:

  1. ali bu arkadaslari eve ailene goturuyorsun da
    sana yansitilmasa bile kendi kendilerine hic mi sormuyorlar sence?

    tamam tipiniz, davranislariniz her neyse belli etmiyor olabilirsiniz ama insan yeri geliyor bir bakistan neler yakaliyor

    ailenden bahsediyoruz sonucta.

    hep bu konuda risk aldigini dusunmusumdur

    YanıtlaSil
  2. xcoach,nazarlara geldim iyi mi:) Nerelere kayboldu benim pozitif bakış açım:( 
    Koca yazının bana hissetirdikleri: Yakışıklı hâlâ telefonunu ortalıkta bırakıyor. Umarım yine olmayacak birinin eline geçmez.
      
    Annen ile geçirdiğin zamanların ardından yazdığın yazılar pek keyifli oluyor:) Hemen git sen:)

    Sen biraz keyiflenmis misin sanki?arkadaşının saçları dökülmüş,biraz kilo almış;ama sen hâlâ onun hatıralarındaki gibisin:) garip bir haz duymuşsun sanki:))

    YanıtlaSil
  3. ay nası sıradan di mi son derece gizli kapaklı işler çevirmeyen siz ikiniz için telefonlarınızı orta yerde bırakmak.

    lan telefonumu 2 farklı 10 karakterli kodlar ile koruduğum halde ortalıkta bırakamazsen sizde bu amsterdam rahatlığını anlamak mümkün değil.

    altı üstü telefonumun ekranında kocamın kocaman bir fotoğrafı ve mesaj bölümünde de sayısını şimdi unuttuğum kadar çok mesaj var.

    binlerce farklı komplo teorisi kurardım şimdi ama 7 mahalle toplandık, Kimya'nımın kaybolan pozitif enerjisinin yasını tutmakla meşgulüz benim evde; hepimiz üstümüze rahat birşeyler aldık...

    ayh. by.

    YanıtlaSil
  4. http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1082495&CategoryID=79

    YanıtlaSil