11 Nisan 2012 Çarşamba

fırında tavuk


uff çok sinir oldum.

yakışıklı erken çıkmış bugün alışveriş yapmış. sonra da yemek hazırlamış, hatta tatlı bile. ben yoldayken aradı, sürpriz oldu. bi tek su kalmamış evde, onu al gel dedi. "ne hazırlamış sevgilim?" diye sordum, söylemedi. ısrar ettim. söyleymek için patavatsızlık edip "ya söyle, sevmediğim bişeyse biyerlerde atıştırıp geleyim" dedim. fırında tavuk ve pilav yaptığını söyledi. ikinci kez patavatsızlık ederek "öğle yemeğinde de aynısını yedim" dedim. ama hakkaten öğle yemeğinde aynısını yemiştim :( gerildi, kızdı biraz. hatta mır mır bişeylerde söyledi, telefonda duyamadım. "şaka yapmıştım" desem de dinlemedi, sonra kapattı. ben de aramadım. arabayı çekip markete girdim, su aldım, başka bi iki şey aldım. telefonun üzerinden 10 dk geçmişti ki yakışıklı aradı tekrardan. "gelecek misin?" diye sordu, hiçbişey olmamış gibi "geliyorum" dedim.

eve vardım, kapıyı açtı. sarıldım ama soğuktuk ikimizde. yemekte bir iki gülüştük ama ikimizde kızgın ve kırılmışız. garip bi durumdu. aynı gün içinde ikinci kez aynı yemeği yememe rağmen çok güzeldi. tatlıyı yerken tam moralimiz yerine gelmişti ki, annesi aradı. misafirleri gelmiş, çıktı o da.

demin de aradım, özür diledim. cevap olarak beni sevdiğini söyledi. keşke bunu yanyana iken yapabilseydik :(

4 yorum:

  1. ay pardon da siz bazı homoseksüelleri anlamakta zorluk çektiğim zamanlar oluyor.

    Hayır, aynı gün içinde 2 defa aynı yemeği yeseniz n'oluyor?

    Hiç öğrencilik zamanlarınız olmadı mı sizin? Aynı gün 2 değil, 2 gün bütün öğünlerde aynı yemeği yediğim olurdu benim lan.

    Nasıl bir queen ile başbaşa kaldığımı sadece tahmin edebiliyorum artık.

    Çocuklar ilişkinizin tadını çıkarın. Fırında tavukmuş, bonfile altı patates kızartmasıymış, efes birasında pişen elit kaz salatasıymış... bunlar bahane. 10 sefer de aynı yemeği yiyecek olsan kocanın yanında olduğun için kendini şanslı say. Ayh...
    kime anlatıyosam...


    by.



    rumuz: kıçıçıbanlı.

    YanıtlaSil
  2. Az evvel çektiğim âhh ile birazdan gökyüzü tepene düşebilir Ali! Demedi deme.  
    "sevmediğim bişeyse biyerlerde atıştırıp geleyim" demiş miş.

    Ağzın ballar yesin coach :)

    YanıtlaSil
  3. OMGuKilledKENNY12 Nisan 2012 10:06

    G.tn kalmış gibi geldi bana.Son bi kaç yazında giderek artan bi egon var eski yazılarına baktığımda yakışıklının sana bağlılığından o kdar eminsin ki pervasızca davranabileceğini düşünmeye başlamışsın bunları bi kenara bırakıp diline beline hakim olman lazım (eline hakim olmasanda olur :) Şu aradaki reklam aldığın kızı da atladığımı sanma kib

    YanıtlaSil
  4. xcoach, aslında ben bu konuda hassasım. öğrenci iken de hassastım :) ama tabii bunun kırgınlığa dönüşmesi şimdi komik geliyor bana da :) neyse ki geçti çabucak.

    kimya hatun, tamam biliyorum benim ki biraz patavatsızlıktı ama cidden şakaydı. bu kadar ciddiye alacağını düşünemedim. dikkat etmek lazım demek ki, önemsiz dediğimiz sözler bazen en çok sevdiklerimizi acıtabiliyor.

    omgukilledkenny, hahahaha. kalkmış bi tarafım :) ee aşk biraz böyle bi özgüven de veriyor adama.
    reklam aldığım kız olay nedir, hatırlayamadım?

    YanıtlaSil