3 Nisan 2012 Salı

güzel şeyler

ben normalde çok kolay korkan biri değilimdir. yıllardır yalnız yaşadığım için korku filmi de izlerim rahatlıkla tek başıma. yakışıklı geçen hafta sabahtan aradı beni, rüyasını anlattı. rüyada evde çok pis görünen bi adamın arkadan bana yaklaştığını, hırsız sanıp peşimden geldiğini, böyle dizi gibi bişeyler anlattı. aklım takıldı ister istemez. gece uyurken. cuma yanımda uyuduğu için sorun olmadı ama cumartesi acaip rahatsız oldum bu fikirden. bunu dile getirdim pazar kahvaltıda. pazar gece 12ye yaklaşırken geldi. ben de yeni dalmışım, uyandım kapıyı açtım o geldi diye şaşırdım. sevindim ama direkt yıkılmışım yatağa. o da gelip uyudu yanımda. dün de korkuyorum falan deyip ikna ettim. gece ev ahalisini yatırıp geldi yanıma. ben uykulu halde iken gelmesi, benimle  uğraşması, yüzümü kulağımı çekiştirmesi, saçımı okşaması, sabah da benden erken kalkıp gitmesi.. bunlar acaip hoşuma gitti. o gidince uykum kaçıyor, öyle yatakta salak salak sırıtıyorum, hatta çok geçmeden arayıp onu sevdiğimi söylüyorum :) 

hani yalnızlığın ne demek olduğunu, nasıl bi boşluk olduğunu çoook iyi bilen biri olarak bu yaşadığım şeyin değerini size anlatamam. en güzeli de bu yaşadıklarımı yapmak istediğim için değil, karşımdaki insan bana öyle hissettirdiği için yapıyorum. kısacası, aşk sevgi güzel şey. birine güvenmek güzel şey. birine sırtını yaslayabilmek, hayatındaki salak saçma sorunları dünyanın derdiymiş gibi anlatabilmek güzel şey. 

foto= tumblr, premiumm

12 yorum:

  1. Hani senin yüzünde oluşan o şapşal gülümseme var ya; aynı şapşal ifadeyle okudum yazını:) 
    Pek şirinsiniz ya hu:)

    YanıtlaSil
  2. yakışıklının kıymetini sonsuza dek bilmen gerek, her kula nasip olmayan cinsten...

    YanıtlaSil
  3. birine güvenmek güzel şey ama yakışıklı sana güvenmemesi gerektiğini bilmiyor ne yazık ki. inşallah da hiç bilmez. güven, sevgi ve SADAKAT hepsi birbirini tamamlayan şeyler. unuttuğun şey; bunlara sadece senin ihtiyaç duymuyor olman.

    YanıtlaSil
  4. Fotoğrafla ilgili arsız bir yorum yapmak istiyorum şu anda..

    YanıtlaSil
  5. Nasıl muzursun coach, nasıl muzursun:)

    YanıtlaSil
  6. Tarnıdan son derece edepli ve meşrep olmayan birisiyim de izin almadan yorumlamıyorum...


    yapabilir miyim bbbiseekksüüeeeellll...
    n'olur lan.
    :D
    xoxo

    YanıtlaSil
  7. kimya hatun, evet o gülümseme bikaç gündür eksilmiyor yüzümden. teşekkürler.

    göktuğ, saçmalamadıkça iyiyiz biz. dediğin gibi şanslıyım ve bunun kıymetini bilmem korumam lazım.

    xcoach, çok bile tuttun. ben kesin bişey yazmışındır diyordum :) buyur mekan senin :)

    YanıtlaSil
  8. adsız, sadakat diğer hisler gibi ölçülebilir bişey. ben sonsuz sadakatten bahsetmedim. evet hata yaptım, o da yaptı. ama ihtiyacımız olan şeyin de farkındayız. bu bi daha hata yapmayacağımızın garantisi değil, ama yapınca mutlu olmadığımızı görmüş olduk. en kötü hatadan bile böyle bir ders çıkarmış olmak bi kazançtır.

    YanıtlaSil
  9. bu fotoğrafta aynı yaklaşık 17.5cm'lik cinsel organı partnerinin ağzında patlamış bir adamın sırıtışı var.


    resmen kıçımda çıban çıkmıştı yazamadım diye.
    ay.

    YanıtlaSil
  10. hahahaha :D x-coach alemsin ya.


    ali abim okudukça seviniyor insan. ama hatalar da önemlidir tabiiki. tekrar etmemesi için ders alınır zaten hatalardan. ki bazen ilişkiyi yıpratsa gibi görünsede derinleştiriyormuş.

    bunu benm gibi metal kalpli biri söylüyo düşün :D

    YanıtlaSil
  11. xcoach, kıçındaki çıban büyüseymiş iyiymiş. böyle mahmur bi sırıtışı böyle bi olaya bağladın ya, bişey demiyorum.

    serhat, hatalar ders alınınca eksiler artıya dönüşebiliyor. umuyorum ki biz bunu başardık. bu arada sen niye metal kalpli olduğunu düşünüyorsun, aşıksın ya :)

    YanıtlaSil