7 Mayıs 2012 Pazartesi

yalan

bi hafta oldu. lanet gibi bi hafta. tam işyerinde ortamı toparlayıp, işlere yoğunlaşmıştım.geçen hafta p.tesi ahmet aradı beni.istanbul'da olduğunu söyledi, blogumu ve yaşadığım durumları da bildiği için dışarıda buluşma teklif etti. tüm pazar yakışıklı ile geçirdiğim için p.tesi görüşmesek de sorun olmaz diye düşünüp ahmet'i eve yemeğe davet ettim. zaten sonrasında yakışıklıyı aradım, onun da akşam arkadaşlarıyla buluşması varmış.

neyse ahmet geldi biraz gecikmeli de olsa, sohbet muhabbet yemek derken epey eğlendik.muhabbet konularını yazamıyorum, özellikle onunla ilgili bişey yazmamamı istedi. bi ara yakışıklı aradı, balkona koştum. "nerede" olduğumu sordu. "hala arkadaşlarlayım" dedim."tamam, sonra görüşürüz" dedi. ahmet "o mu" dedi, "evet" dedim biraz utanarak. biraz daha oturup çıktı. 

saat geçti ama aradım yakışıklıyı. uykuluydu, kısa konuştu. sonraki gün aradım, açmadı. birer saat arayla iki kez daha aradım açmadı. bi daha aradım, meşgule aldı ve sonra da telefonunu kapattı. işyerini aramak geçti aklımdan ama yapmadım. sebebinin ne olduğunu düşünmeye çalıştım ama asıl durum aklıma hiç gelmedi. yarım saat kadar sonra kendi aradı biraz sinirli bir şekilde anlattı. akşam biz ahmet'le otururken yakışıklı gelmişti kapıya. arkadaşlarını erkenden ekip, mado'dan dondurma almış. ben eve gelmeden girip sürpriz yapacakmış. ama tam asansörden çıkmış kapıyı açacakmış ki; ses duymuş içeriden. anlatımından anladım ki; o an onu çook ama çok üzmüşüm. hatta eve dönmüş, ağlamış. 

üzüntüsünü hafifletmek için değil ama dürüst olmak için ona gerçeği anlattım. zaten geçmişimde özel birinin varlığını biliyordu. ama onunla arkadaş kaldığımı bilmiyordu. hiç yorum yapmadan dinledi. sonra da uyumak istediğini söyleyip kapadı telefonumu. haftasonuna kadar görüşmedik hiç. ahmet aradı tekrar görüşmek için, ama onunla da görüşmek istemedim. yoğun telefonlarım sonrası haftasonu bir kahvaltı yapabildik yakışıklıyla. toplasan 10 kelime çıktı ağzından tüm kahvaltı boyunca.

üzüldüm sebep olduğum bu duruma ama henüz izlerini silmiş değilim. keşke zamanı geri getirebilseydim. yine de henüz yumuşamasa bile beni anladığını hissettim. biraz sabırlı olmaya çalışıyorum. sıkmadan, kontrolün onda olduğunu hissettirerek. ama içim içimi de yiyor açıkçası.

10 yorum:

  1. böyle yanlış anlaşılmaların olmaması için bitaneme hep tartışacak da olsak gerçekleri anlatıyorum. Sonradan tartışmak daha mantıklı gibi geliyo ama o zaman bana olan güvenini sarsmamış oluyorum :/

    Bence sen de öyle yapmalısın :/

    YanıtlaSil
  2. Bir an için kendimi yakışıklının yerine koyup empati yapmaya çalıştım..
    Kendi arkadaşlarımı ekip, yolda dondurma alıp, sevdiğim adamın yanına gidiyorum, evin içinden sesler geliyor, ne olur ne olmaz diye düşünerek telefon açıyorum ve evde olduğunu bildiğim, sevdiğim adam bana arkadaşlarıyla dışarıda olduğunu söylüyor..

    O kapıdan geri dönerken neler düşünürdüm, o gece yatağıma yattığımda aklımdan neler geçerdi, sabahı nasıl ederdim..
    Yaşamadığım halde düşünürken bile yüreğimin sıkıştığını, nefes alamadığımı hissettim..

    Bence bu ilişki sürdüğü sürece (tabi sürdürmeyi gerçekten istiyorsan) üçüncü kişiler konusunda biraz daha dikkatli ve düşünceli olmalısın..
    Sonradan pişman olmaktansa baştan mantıklı hareket etmek daha iyidir ;)

    YanıtlaSil
  3. +1 olayını sevmem ama Bir Gay'e +1 cidden

    YanıtlaSil
  4. Ahmet, senin için bi dosttan fazlası değil belki; ama sen onun için çok daha fazlasısın bence. En çok bu üzerdi yakışıklıyı. 
    Dilerim bir an önce çözersiniz sorunlarınızı ve tek derdiniz gün içinde aynı yemeği iki defa yemek olur. Tatlı tatlı küsersiniz birbirinize:)

    YanıtlaSil
  5. Yalan ne olursa olsun kotudur:(bazen karsımızdakını uzmemek ıcın pembede olsa soyluyoruz ama yapmamız lazım

    YanıtlaSil
  6. Canımseninkafaniyimi?

    Ay hayır; eski kocanla görüşmeyi bir kenara bıraktım tehlikeli sularda yüzüp eve atıyosun adamı, üstüne kocana yalan söylüyorsun.

    Yetmiyomuş gibi bir de basılıyorsun.

    Beyaz yalanları anlarım; ara sıra da yapılmasının taraftarıyımdır da sen bazen temiz bi sopayı hak ediyorsun.

    Yavrum yanlış yapıyorsun, bak söylemedi deme. Burada felek çembercisi duruyor.

    Seviyorsan kocanı, 'geçmişinizde her ne olursa olsun' - kaldı ki o da pek masum değil ya; kendine çekidüzen vermekle başlıyorsun olaya.

    Oki?


    Serpil Çakmaklı

    YanıtlaSil
  7. sen ona dürüst olup herşeyi anlatmışsın.. seni anlayacaktır :/ sabırlı ol :(

    YanıtlaSil
  8. bi'adam, herşeyi anlatmak benim için mümkün değil. yani yapı olarak bi özelimin kalmasını isteyen bi tipim. özelimin kalmasından ziyade, gereksiz yere üzecek şeyler olarak görüyorum. ama bunu susmaktan öteye götürmemem gerekiyordu. yalan olayı beni zor duruma düşürdü.

    bir gay, hissettiklerini ondan tekrar dinledim. üzüldüm. ama oldu ve zamanı geri getirme şansım yok.

    kimya hatun, belki bunları okuyacak ama ahmet'in beni hala farklı gördüğünü ben de biliyorum o da biliyor. ama hayatta bazı şeyler uygun zamanda yaşanmayınca sonra da yaşanma imkanı kalmıyor. hele ki hayatlarımız değişmiş ise, başkaları var ise içinde.

    stubborn, katılıyorum. yalanımın anında ispatlanacağı aklımın ucundan geçmemişti.

    YanıtlaSil
  9. o gay ben de, bir gay'in dediklerine zerre kadar itirazım yok ama işte hayatta mantığın bazen devredışı kaldığı spontane anlar olabiliyor. dikkatli olmak lazım.

    xcoach, eve atmak mı? :) üstüme iyilik sağlık. yani evet ihtimalleri düşünüp eve çağırmamam gerekirdi bunu kabul ediyorum. haklısın serpil apla. bi daha yapmam söz.

    adsız, anladığını düşünüyorum ama kalbi kırık hala. geçer diye umuyorum.

    YanıtlaSil