3 Ağustos 2012 Cuma

burkulma

bugün biraz uykusuzdum. gözlerimi açamadım öğle saatlerine kadar. bi de saçları kestirdim öğlen arada :) ama az daha uyuyordum traş olurken :)) saçlar yine kısacık oldu. bıyık, kirli sakal ve kısa saç üçlemesini çok seviyorum sanırım. hem kendimde, hem başkasında :)) 

öğleden sonra gergin bi toplantı sayesinde uyandım :) iş çıkışı da bizim ekipten bi arkadaşa iftara davetliydim. aslında 2 yıldır çalışıyoruz ama ilk defa aile ortamını gördüm. evin iç tasarımına seçtikleri renklere mobilyalara perdelere bittim. aslında çok düşkünü değilim bu işlerin ama bu ev de çok güzeldi ya. ben de ara ara düşünüyorum yenilesem mi salonu diye. hani parasını geçtim bunun için mağaza mağaza dolanmak ve o taşıma zahmetleri falan acaip gözüme geliyor.

bu arada bugün akşam arabaya binerken sağ ayağım burkuldu. nasıl bi acıdır bilenler bilir. bi 5 dk arabada koltuğu yumrukladım. şuan iyiyim. tabii sabaha şişmiş görürsem şaşmam. yine de krem falan süreyim ben uyumadan.


neyse, yatayım. iyi geceler.

4 yorum:

  1. Geçmiş olsun :(((

    YanıtlaSil
  2. adsız, teşekkürler. geçti gibi. koşacak duruma geldim :) bileğim artık yalama oldu sanırım. sene de bikaç kez olunca.

    YanıtlaSil
  3. Acısı bir yana,burkulma esnasında çıkan ses çok korkutur beni. Çok geçmiş olsun:(

    YanıtlaSil
  4. kimya hatun, teşekkürler. sanırım o sesi bugüne kadar hiç duymadım o anki acıdan dolayı. :) gerçi ayağım hep dışarıda burkuldu sanırım.

    YanıtlaSil