17 Kasım 2012 Cumartesi

aslan gibi :)

sanırım hayat kendisini tekrar ediyor benim için. uzak durmak istediğim şeyler yaşıyorum. tabii eskisi kadar deli dolu ve yoğun değil. eeeee, ilerleyen yaşın da etkisi var.

aslında bugün başka olsun istemiştim. daha doğrusu öyle hayal etmiştim. ama ne yazık ki olmadı. şuan için yapabileceğim bir şey yok. tek istediğim öyle yada böyle mutlu olmak. sanırım bu ayıplanan yöntemle bir şekilde başarıyorum. bunu yaparken biraz eskidiğimi hissediyorum ama sorun değil. 

ilerleyen zamanda herşey düzelecek biliyorum. ama şuan geleceğimin duygusal yada ruhsal anlamda güzel olması için zor sınavlardan geçecek gücüm iradem yok. biraz dalgalansın içim, biraz daha karışsın istiyorum.

bu arada kaza yaptığıma dair bir yorum gördüm. yok, çok şükür yok öyle bişey. gerçi hastayım son bir haftadır. hatta son iki gün evde idim. biraz korkmadım değil ama dün doktor kontrollerinde herşey temiz çıkınca rahat bir nefes aldım.

ihmal ettim blogu, biliyorum. ama ihtiyacım vardı biraz susmaya. anlatılacak bişeyler olursa ben yine başınızı ağrıtırım artık. 

herkese sevgiler

8 yorum:

  1. Kim uydurdu ayol kıçından kaza haberini??
    İyi olmana sevindim tatlım ama ne yazık ki bu hayat hiç mı hiç adil deil

    YanıtlaSil
  2. gencbiranne, teşekkürler. hayatın adil olmasını beklemekten vazgeçeli çok oldu. kendi adaletimi sağlamak istiyorum sadece. bir şekilde..

    YanıtlaSil
  3. arada bari yorumlara yanıt ver ibne. meraktan öldük öldük dirildik Ahu, Okşan ve Natali ile.

    Neyse, iyisin. Ok.
    By


    :P



    xoxo

    YanıtlaSil
  4. Bu gün sizinle tanıştım sizi şu konuda kutlarım evlenip bir kadının canını yakmıyorsunuz çocuğumun babası biseksüeldi yaşadığı travmanın ateşini ve közünü alkolle ve benim üzerimde söndürdü aldığımız tüm eğitime okuduumuz lisans bölümlerine rağmen medeni olamadık beni bir enkaza çevirdi şimdi şunu söyledim ona seninle ilgili düşündüklerim benim yanılsamamsa ve evliliğimiz sürüyorsa yada herşey gercek ve doğru ise ve yine evlilik sürüyorsa bu çok feci onu yatağında bir erkekle sızmış bir sekilde gördükten sonra geçen bir dialog bu şu an yine evlendi bir kadını daha kullanıyor bu ilerleyen yaşında yoğun bakım hemşiresi veya kum torbası olarak kullanmak için yazılarınızı okurken çok ağladım ve size saygı duydum bu arada ben testtürlü biriyim fakat sizinde özgürlüklerinizin kısıtlanmasını insanca bulmuyorum herkese dürüst ve güzel bir hayat diliyorum rabbimden

    YanıtlaSil
  5. Susmaya ihtiyacın var mıydı bilmiyorum, ama anlatacak çok şeyin olduğu halde nedense sustuğunu düşünüyorum..
    Belki de gereksiz yorumlar, tartışmalar seni susmaya itti, ama bu blog yıllarca ne tartışmalar gördü..
    Bu seni vazgeçirmemeli..

    Bence sen yine anlat yaşadıklarını, hissettiklerini..
    Bizler kimi zaman dersler çıkarmak, kimi zaman da yaslanacak bir omuza ihtiyacın olduğunda -ne kadar hissedebiliyorsun bilmiyorum ama- yanında olabilmek için okumaya devam ediyoruz ;)

    YanıtlaSil
  6. Bu arada benden önce yorum yazmış olan hanımefendinin yaşadıklarına üzldüğümü belirtmek istiyorum..

    Yedi satırda özetlemeye çalıştığı, hayatını altüst eden onca sıkıntıya rağmen, eşcinsellere karşı hala bu derece olgunlukla ve anlayışla yaklaştığı için ayrıca teşekkür ediyorum..

    YanıtlaSil
  7. öptüm seni 2 üstteki kadın :)
    sevdim seni ayol.
    kahveye gel bana, dertleşiriz.
    :)))

    xoxo

    YanıtlaSil
  8. xcoach, tamam dikkat ederim bundan sonra. habersiz komam ama kaza söylentisini tahmin edemedim.

    adsız, zor bi durum. gerçekten zor. onun için de zor olmalı o salmış hale dönüşmek. ama bu yine de tüm biseksüellerin böyle biri olacağı anlamına gelmemeli. şuan yüzbinlerce evli biseksüel insan vardır. ama eşine sadık. ve yüzbinlerce evli heteroseksüel vardır. eşini başka kadınlarla aldatıyordur. bu işleri genelleyemiyorum ama münferit bakınca olaya zor senin için. umarım geçmiştir daha doğrusu azalmıştır acısı. sevgiler

    bir gay, susmak biraz bilinçsizce oldu. ama ne yalan söyleyeyim, iyi geldi. arada lazım sanırım. tekrar yazarım bu ara. yazacak bişeyler olursa. ;)

    YanıtlaSil