27 Kasım 2012 Salı

iki yabancı

eve iş getiriyorum resmen. yemeğimi yedikten sonra açıyorum bilgisayarı. gece yarılarına kadar çalışıyorum. tabii spor yapmadığım günlerde. malum artık sevgili falan olmayınca bol bol vaktim kalıyor kendime. sporu düzene soktum, vücut hemen topladı kendini. 

haftasonu yakışıklı ile karşılaştık bir mekanda. iki yabancı gibi durmaya gönlüm razı olmadı. yanına gittim arkadaşlarına rağmen, ayaküstü konuştuk biraz. garip bi andı. insan ne diyeceğini bilemiyor. sitem falan da etme gereği duymuyor. nasılsın iyi misin türünden bi sohbet. belki en çok merak ettiğin soruyu soramıyorsun. "var mı hayatında birileri?" diye. zaten buna bi cevap duymaya hazır değilim henüz. hele bu cevabın bir erkek olmasına hiiiiç hazır değilim.sanırım bilinçaltımızda saklanan birşeyler, homoseksüel de olsak biseksüel de olsak bir kadın için terkedilmeyi bir erkek için terkedilmeye tercih ettiriyor :) gerçi birileri için terkedilmedim ama hani yakışıklının hayatına biri girmişse bunun bir kadın olması daha az acıtır canımı.

bu arada noel ve yılbaşı için yurtdışı program yaptım kendime. gidip tek başıma dinleneceğim, hatta dağıtırım biraz belki :) ihtiyacım var buna :))

4 yorum:

  1. uzun süredir yakışıklı ile birlikteyiz.
    penisinin renginden ebadına (duyunca şaşırdım kaldım), ne tarafa eğik olduğundan hangi aromalı prezervatifi sevdiğine kadar (zevklerimiz uygun değilmiş seninle) herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı. Hangi pozisyonlarda rahat ettiğini filan...

    Her yitik homoseksüel için aslında böyledir bu durum. Merak edersin, aramak istersin arayamazsın, spor salonundaki kaslı, minik penisleri ve büyük yumurtaları gri eşofmanlarından fırlamış adamlara bakmak yerine gözlerin onu arar filan...

    Bunlardan acil olarak kurtulmaya bak. Çok aşk acısı çekmiş profesyonel bir ağlayıcı ibne olarak söylüyorum bunları. Git, yeni insanlarla tanış, onlarda yat, kalk, emiş, yiyiş, gömüş. Emmeye de git gömmeye de. Sinirden yine ağzımı bozdurdun benim.

    Yurtdışı ha. Yakışır. Sipariş veriyim mi sana? Yok yok vermiyim. Almıyosun. Veriyimveriyim.


    :P

    xoxo
    Nilgûn

    YanıtlaSil
  2. Hola
    :))

    Rica etsem mail atabilir misin?
    Teşekkür ederim

    Pierrekozyrev@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. xcoach, nilgüncüm :) kader kader sen bize adil davranmadın diyorum bu ara :) iyiyim aslında. çok da öyle bunalım bi hallerim yok. gidip gelse de aklım aralarda :)

    YanıtlaSil
  4. Yav nerden çıktı bu homoseksüel kelimesi karrdeşim:)

    Bu arada bi kadın için terkedilmeyi istemem, geyler adına konuşurken dikkatli ol bence:)

    YanıtlaSil