10 Kasım 2013 Pazar

herşey yolunda


güzelleşiyor hayat yeniden ama yavaş yavaş.

spor tekrar fazlasıyla hayatımın içinde. bu biçok açıdan beni mutlu ediyor. fiziksel olarak da toparlıyorum. fazla kilolar gitti gidiyor. 

iş konusunda da bi ferahlama oldu. daha doğrusu deli yoğunluktan sıyırdım kendimi biraz. 

bir üniversitede küçük bir ders olayım da var. öğrencilerle vakit geçirmek de ayrı bir heyecan.

gönül işleri konusunda net bişey diyemiyorum ama hoşlandığım biri var gibi. şimdilik tek taraflı. tek sıkıntı olacak şey yaş farkı. kız benden 10 yaş kadar küçük :(

öyle işte. bunlar dışında pek birşey yok hayatımda. aile ve arkadaşlar var tabii. şuan mesela ailemin yanındayım. anne kahvaltı hazırlıyor. öğle civarı da yola çıkacağım. 

umarım herkesin hayatında herşey yolundadır.
sevgiler.............

foto: incognitusscriptor.com

7 yorum:

  1. bu kız iş yerinde beğendiğin kız değil mi?

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Ali;

    Uzun zamandır seni takip ediyorum ve hayatındaki bu düzelmeye gerçekten mutlu oldum. Fakat yazılarını her okuduğumda "Bir şeylerden kaçarak mutlu olmaya çalışıyor." hissi uyanıyor aklımda. Söyleyeceğimi arkadaşça bir nasihat olarak görürsün ya da hiç umursamayıp sinirlenirsin. Orasını senin güzel gönlün bilir. Cinsel kimlik sorunu olduğunu düşünüyorum. (Birlikte olunca zevk almaktan bahsetmiyorum.) Halkımızın psikolojik desteğe bakış açısı son derece cahilce olduğu için belki "Deli miyim ben? Ne psikologu?" diyebilirsin. Fakat nasıl ki fiziksel bir rahatsızlığımız olduğu zaman doktora gitmekten çekinmiyorsak, ruhen bir sıkıntımız olduğu zaman da doktora gitmekten ya da psikologdan destek almaktan çekinmemeliyiz. (Miden uzun süre rahatsız hissettirirse seni, doktora gidersin. Ruhun hissettirirse de gitmen gerekir. Ruhun görünmez olması yok olduğu anlamına gelmez.)
    Diyeceğim o ki; bir psikologa cinsel yönelimin hakkında danışırsan hayatını çok daha kararlı geçireceksindir. Kadınsa kadın, erkekse erkek. Ben naçizane fikrimi paylaştım bilimden birazcık anlayan biri olarak. Gerisi sana kalmış paşam.

    Kendine iyi davran ve hep mutlu ol :)
    Bi'adam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. karar vermek zorunda hissetmedim kendimi hiç. bundan sonra böyle olsun diyecek bir durum oluşması için hayatımda kalıcı birileri olmalı.

      biseksüel olmanın altında zaten kararsızlık yatar. yoksa böyle bir kavram oluşmazdı. doktora gitmek bazı konularda iyi hissettirebilir ama bana kötü geleceği tarafları da var. ama düşüneceğim tavsiyeni. teşekkürler

      sen de kendine iyi davran :) -bu da kendine iyi bak'ın daha genç versiyonu sanırım-
      sen daha mutlu ol
      sevgiler bi adam

      Sil
  3. Biseksüel erkeklerle ilgili bilgiye ihtiyacım var bana yardım eder misin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba. uzman değilim ama yaşadıklarımdan yola çıkarak yanıtlayabileceğim şeyler ise yardımcı olmak isterim.

      Sil