24 Mayıs 2017 Çarşamba

geriye dönüş

nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum.
çok kötü birşekilde bitti ilişkim. saygı duyacak kadar bile birşey kalmadı içimizde. beni aldattı. daha doğrusu aldatıyormuş. eski erkek arkadaşı ve araya girenlerin sayesinde bikaç kez biraraya gelmişler konuşmuşlar. sonrasında da olanlar olmuş. gelip bana açılacak cesaretleri de olmayınca midesizce devam etmişler. akşam sarıldığım seviştiğim adam bazı günler başka bir tene daha dokunuyordu. üstelik bunu yapan çaresiz aç açıkta çirkin bi adam da değil. gayet hayatımın ortasında aldığım, varlığıyla mutlu olduğum işinde gücünde biri.

iki ay oldu herşeyi öğreneli. bi hafta o taşınana kadar birlikte yaşadık. çok zordu benim için anladım. o vakit anladım hepimiz insan da olsak bazılarımızın kültüründe bu tür şeyler çok doğalmış. şuanda eski erkek arkadaşı ile yaşıyorlar. denk geliyorum, içim acıyor. sanki kullanılmış gibi hissediyorum hatta.

hani bazen bişeye inanırsınız ve herşeyi istediğiniz gibi görürsünüz ya, benimki tam öyle oldu aslında. şüphe duymama bile müsade etmedim. ihtiyacım olan beni buralara taşındıracak bir motivasyondu belkide. neyse işte şimdi ülkemden sevdiklerimden uzakta yalnız bi hayat sürüyorum. arada gay app'lere bakıyorum düzgün konuşulabilir birileri var mı diye ama pek bişey yok. iş ev spor oldu yine hayat.

umudumu yitirmedim hala. birileri var bi yerlerde. benimle mutlu olacak birileri biyerlerde. nerde bilmiyorum ama en ihtiyacım olduğun şu zamanda bile uzaklarda.

9 yorum:

  1. Üzdün. Birileri her zaman olucak. Kendine iyi bak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. üzülecek bişey yok. sağlıklıyız, hayattayız. daha güzel günler gelecek demektir.

      Sil
  2. bear bedeninin kutsandığı topraklarda da işler anlaşılan iyi gitmiyor :(
    çok üzüldüm, ne diyim ki?
    pff.

    -şu kenafir gözlü karılara güzel bir iki bir şey yazmaya gelmiyor, hemen nazarı deyiyor kunbulelerin.

    xo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "annem, biz güzellerin kaderi böyle" diyesim geldi benim bursa'daki bi kuzenin lafıdır. bulamazsam kimse gel benim kıraliçam ol sen :) ama bi 40 kilo verdiririm sporlarda, haberin olsun. ben de istediğin o ruganlardan giyerim ev içinde :)

      Sil
    2. granted, yapıyoruz bu işi.
      (yaşasın)

      Sil
  3. Yeni yazını bekliyordum bir süredir. Üzüldüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorun yok, geçiyor. hatta sevinç kalıyor yalan bi mutluluk yerine dürüst yalnızlık yaşarken.

      Sil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. hep söylediğim bir şey var. Hayatta herşeyin bir misyonu var o tamamlanınca herkes kendi yoluna. Onunda misyonu buydu. Senın ülke değiştirmene iş değiştirmene vs sebep oldu ve görevi bitti. Emin ol iyisi geleceği için bunlar. Sert bir kahve ve brahms iyi gelir böyle durumlarda. Kal sağlıcakla. Not: bir sonraki ilişkide kıskançlığın dozunu biraz daha düşük tut:)

    YanıtlaSil