2 Şubat 2010 Salı

cinsel açlık

bi itiraf ediimmi?
cinsel anlamda aylardır hayvanlar gibi açım.
hani ahmet'ten sonra işin sarılma, dokunma, öpüşme gibi duygusal boyutundan vazgeçtim zaten ama vücudumu kontrol etmekte gerçekten çok zorlanıyorum. şuanda da bu hislerimi birazcık bastırmak için bazılarınızın pek görmek istemeyeceği sitelerde dolanıp resimlere videolara bakıyorum. daha önce söylemiştim aslında pornografiden hoşlanmadığımı ama daha kötü şeyler olmasın diye özellikle böyle yapıyorum. oysa yaşım arttıkça cinsel arzularımın azalacağını düşünürdüm hep. bende tersi oluyor sanırım. bi on yıl sonraki halimi düşünmek bile istemiyorum. :))

foto=flickr, ugurhasekin

6 yorum:

  1. blog'unu yeni buldum. simdiye kadar yazdiklarinin tamamini okudum nerdeyse. degisik insanlarin degisik duygularini ogrenmek icin. bnde bisi itiraf edeyim; kucucuk dunyamda herseyi sorun ederken, senin yazilarin bana hayati daha buyuk gormeme sebep oldu. bu yazdigin son yaziyla alakali bisi deil. sadece bunlari seninle paylasmak istedim.

    YanıtlaSil
  2. Cinsellik tam tersi yaşlandıkça yoğunaşan bir duygu bana göre, tatmin edilmediği sürece bence pimi çekilmiş el bombası gibi, yalnız tatmin"cik"ler sadece geçici çözüm oluyor. Üstelik tepe noktaya bir kez vardın mı ondan sonrakiler cızıl kalıyor...

    YanıtlaSil
  3. duyanda 100 yaşındasın sanır:)erkeklerin en güçlü oldukları ve zinde oldukları pik dönemin 30lu yaşların başı ve ortası olduğunu hatırlatırım

    YanıtlaSil
  4. düzenli bir cinsel hayat için,duvara tırmanmamak için,en doğal ihtiyaç olan sevişmek için bence evlenmek lazım:))

    YanıtlaSil
  5. Yeni açtığım bloglardan sarıp gönderiyom, bi taşım kaynat! Fazla kaynatmaya gelmez ona göre:)) Zurnografi'ye baktın mı bakiim? Şaka bi yana emniyet sübobu gibi bu görsel malzemeler, olur böyle vakalar:)

    YanıtlaSil
  6. sınıf başkan yardımcısı6 Şubat 2010 22:05

    hayvanlar gibi açmak olmak ne demek canım yaaa.cinsellik isteği normal bir şey. neden kendini hayvana benzetiyorsun ne çirkin. ben senin gibi benzetme yapanların kalıplarına tüküreyim. ama senin gibi benzetme yapanların canım senin değil seni seviyorum.

    YanıtlaSil