20 Şubat 2010 Cumartesi

feminen vs. bear

dün akşam arkadaşlarla bi yere gittik. işyerinden çok samimi olmadığım bir iki kişi gelmişti, bi de onların hiç tanımadığım bikaç arkadaşı. içlerinden biri baya baya bakımlı ve feminen bi tipti. böyle bağıra bağıra, bilek bükerek konuşan, kahkahası yeri ğöğü inleten bi tip. haliyle tüm ilgi üzerindeydi. hani gaydir, değildir bilemem. ama onun rahatlığı biraz beni rahatsız etti. bi de benim arkadaşlarımda hemen ısındılar adama. yani feminen insanlar nedense sıcak geliyor bayanlara hatta bazen erkeklere. yada eğlencelimi desem. ben pek haz almıyorum o tür hallerden, ama kırıcı bişide söylemem tabi. o onun hayatıdır, nasıl mutlu olmak, nasıl kendi olmak istiyorsa öyle yaşar. sonuçta herkes saygıyla karşılamıyordur bu durumu, epeyde bi hakaret yiyodur yakın veya uzak çevresinden. neyse işte, çocukla bi iki lafta ben ettim bi ara. tahmin ettiğim gibi moda sektöründeymiş. bu bi rastlantı olamaz değilmi. moda sektöründe bu kadar çok feminen erkeğin olması rastlantı olmamalı. ya moda sektörüne giren erkekler tarz olsun şu olsun falan derken feminenleşiyor, yada feminen erkekler daha normal karşılanacaklarını umarak moda sektörüne giriyorlar. iki durumda garip geliyor bana. ama birazda normal. yani bizim sektörde öyle bi tip saçma bi bahaneyle işten çıkarılırdı. güzel bakımlı hatta oldukça kadınsı bayanlar, yakışıklı ve iyi giyinen erkekler para ediyor bizde.

giyinmek demişken aklıma geldi, bu ara biraz kilo almışım sanırım. yaştanmıdır bilmiyorum ama giderek enine büyüyorum. şişmanlık değilde ama irilik oluyor böyle olunca. sanırım bear oluyorum :) sakallarda uzadı yine zaten. peki bu durumdan rahatsızmıyım?? ıı ııgh. yok, değilim. aksine hoşuma gidiyor.

9 yorum:

  1. ben yazdan beri kilo almaya devam ediyorum, sağolsun TheSummerSon her görüntülü arama yaptığımızda ''sen bear olmaya karar verdin.'' diyor. :D rahatsız mıyım? yok yok,ben gayet mutluyum :D

    YanıtlaSil
  2. ben de bearlardan nefret ediyorum iğrençler hyvan herfler

    YanıtlaSil
  3. Bloguna isminden dolayi merak ederek girdim biseksüel'lerin yasantisini merak ettim..Yazdiklarina önce schok oldum .. Cünkü erkekleri böyle düsünmek istemiyordum.. Kiziyordum .. ..Sonra okudukca roman gibi akici geldi yazdiklarin bir solukta okudum seni tanimaya ve sevmeye basladim senin üzüntünle üzüldüm, sevincinle sevindim..Cok ilginc.!! kendime sasirdim..!!! duygularini cok iyi yansitiyorsun etkiliyorsun.. seni takipe devam..

    Normal zamanda olsa kendime kizardim yazdiklarima ama bu internet alemi baska oluyor okuyor ve etkileniyorsun gercekleri daha iyi görüyorsun..Herkes normal zamanda oldugundan farkli kendini gercek ve dogru ifade ediyor..selamlar..

    YanıtlaSil
  4. Adımı duydum sanki :P Gümüşdiken bazen öyle görünüyor ama ne yapabilirim? :) Hem, şu anda ideal bence kilon, daha fazla alma :P

    biseksüel sana katılıyorum, ben de çok sevmiyorum öyle tipleri.

    YanıtlaSil
  5. Farkında mısın biseksüellik sende acayip bir kompleks.. Bir çok yazında kendi kendini karalıyorsun farkında olmadan. Sen kendini sevmiyorsun başkalarının sevmesini bekleme..
    Feminenlik gerçekten çok rahatsız edici, katılıyorum. Fakat kompleksli davranıp bear olmaktan hoşlanmak ta ilerisi gerisiyle birlikte çok sağlıksız bir ruh hali..

    YanıtlaSil
  6. gumusdiken, desene benziyormuşuz bu anlamda.

    feminen, saygı duyarım sevip sevmemene tabi.

    isvicreden, çok teşekkürler gerçekten çok güzel bişi bunları duymak yani daha doğrusu okumak. hepimizin gerçek hayatta önyargıları var ama nette durum biraz değişiyor sanki.

    the summerson, bak şimdi üstüne salarım feminenleri haa :) uslu dur. git üzül ağla exbf'in için hadi :))

    adsız, biseksüellik kompleks olabilir bende. ama neden olmasınki, tüm hayatımı değiştirecek bi karar almamda önümdeki tek engel bu yani biseksüelliğim iken kompleks ve takıntı yapmamdan doğal ne olabilir. emin ol aynı şartlarda bi heteroseksüel olsaydım hayattan enaz iki kat zevk alıyordum. bunca şeyi kafaya takmadan, başkası ne der diye düşünmeden yaşıyordum.

    YanıtlaSil
  7. Çok kötüsün biseksüel! Git, üzül, ağla... Öyle olsun!

    YanıtlaSil
  8. şakaydı. ciddiye almadın umarım :) umarım

    YanıtlaSil
  9. Daha gözümü açar açmaz böyle bir mesaj görünce, hele ki duygusal yoğunluğun olduğu bir konuda, bir an algılayamadım ciddi mi, şaka mı diye...

    :)

    YanıtlaSil