23 Şubat 2010 Salı

kendimden bile uzak

bu hafta iyi başlamadı. pazardan itibaren eve kapanmıştım. bi de o gün çok kötü bi rüya gördüm. ama gerçekten çok kötü ve gerçekçi şeylerdi. etkilendim.
ayrıca ahmetde aramıyor çoktandır. işin asıl garip yanı neden hala aramasını beklediğim. çocuk saçma sapan yöntemlerle beni kendinden uzaklaştırmak istedi ama kendi uzaklaşamadı diye ona soğuk davrandı. yinede hala ısrarcı olmasını bekliyorum sanırım. o da muhtemelen çok ciddi kaos içinde eminim. kimbilir neler yaşıyor kendi içinde. ben zaten iyice saçmalıyorum. dün bi arkadaşımı kırdım. hassastım sanırım, epeydir aramıyor sormuyor diye telefonda fazla payladım. şaka diye başladım ama kaptırmışım kendimi. o da doğal olarak ciddi ciddi kırıldı. arayıp özür bile dilemedim. sanki herkes benden uzaklaşsın istiyorum. kendimi değersiz hissetmek istiyorum. bak ahmet bile sustu bikaç günlük ısrarın ardından. lüzum görmedi fazla ısrar etmeye. değeceğimi düşünse belki çabalardı. enazından arkadaşı kalmam için yapardı bunu. neyse ya..... ben iyi değilim anlıycağınız. biraz insanlardan uzak kalmam en doğrusu. hatta mümkün olsa kendimden bile...................

foto=flickr, nick.programmerman

4 yorum:

  1. herkesin iç dünyasında neler yaşadığını bilemezsin, mutlaka vardır bir düşüncesi ve arayıp sormuyor, hem arayıp sorsa ne olacak tekrar aynı şeyler başa döneceksiniz, bazı ilişkilerin sonu dostluk olamaz ne yaparsan yap olamaz işte.

    YanıtlaSil
  2. ahh tatlim. herseyden uzaklasmak istemek nasil bi duygudur cok iyi biliyorum. ama cok fazla uzak kalma insanlardan, kendinden... ben bu hatayi yaptim ve su an hic arkadasim yok. evet yok. bir dogum gunu partisi vermek istedim ve 'cagiralicaklar' listesi yapamadim. sadece bi kac gun kendini dinle...yataktan hic cikmadan, anlamsiz bir sekilde tavana bak! herseyi dusun, herseyin en kucuk ayrintisini. emin ol bu iyi gelcek. kendini bosalmis, hafiflemis hissettircek. cunku herseyi iceri atiyosun buda artik seni bogmaya basladi. celiskiler yasiyosun. biseyleri su yuzeyine cikartmak, onlardan biraz da olsa kurtulmani saglar...
    ya da umarim bunu yapmak ise yarar. nasihat vermek, ukalalik yapmak istemem. sana yardim etmek istiyorum - nedenini bilmeden- yazdiklarimi sklmadan ve ' sanane beeee ' demeden okuman dilegiyle ..

    YanıtlaSil
  3. gecerken ugrayan24 Şubat 2010 20:23

    onun sesini duymak istiyor musun?yada onu görmek istiyor musun?
    onun seni bitirmis olmadigini biliyoruz.asıl soru senin onu bitirmen veya bitirmek istemen..
    sadece arkadaslığı bile iyi gelebilir.beklentisiz...
    bu kadar köşeye sıkıştırma kendini.kendine kaçış noktası bırak...insanın kendini değersizleştirmesinin ego kaynakli oldugunu biliyor musun:)))
    insanlar isterlerse başka insanlardan söz etmeden vakit gecirebilirler.sadece oyun oynarsın veya birlikte spor yaparsınız.bilmiyorum ama sana iyi gelecek insan yine o olabilir.arkadaşça geçirilecek bir kaç saatten sonra çok daha iyi olursun.onunla dvm etmeyecek olsan bile...aşk ve sevgi çook enteresan...çözmek için çabalıyoruz ama çözemiyoruz.canımızı yakan insan aynı zamanda ilaç olabiliyor.
    zehir,panzehir...
    eklemek istedigim sey:karsi cinsten insanlar var etrafında...
    denedigini dusunuyorum.ve kadınlar seninle ilgili.burada yazılanlarla hareket etmeyecek kadar olgun biri oldugunu dusunuyorum.
    herkes fikrini belirtiyor neticede.
    bu iki kadın da gayet duzgun son derece temiz insanlar anlattıgın kadarıyla.daha uzun yazmak istemedim az çok anlattım aklımdakileri.
    ii geceler

    YanıtlaSil
  4. berrin'deniz, dediğin gibi bilemem kimin içinde neler yaşandığını. onlarda beni bilemezler işte. evet belkide herkesle dost olunamıyor dost kalınamıyor demekki.

    ozge, niye "sanane bee" diyeyim. aksine teşekkür ederim. dediğin gibi düşündüğüm için biraz kendimi dinlemek için yalnız kalmaya çalışıyorum.

    geçerken ugrayan, onun sesini duymak istiyormuyum? hem evet, hem hayır. burada yazılanlar bana fikir veriyor, hatta bazen ormanın içinde kaybolduğumu farketmemi sağlıyor ama sonuçta hareket ederken işin içine hislerim aklım vicdanım herşey karışıyor. bu yüzden pişmanlık duymuyorum bu son olanlardan ötürü. yani yanlışlarım olsada insan olduğumu hatırlatıyor bana, bu bile iyi bence. ne biliim. saçmalıyormuyum yine :(

    YanıtlaSil