11 Şubat 2010 Perşembe

man in blue

dün iş nedeniyle sabahtan izmir'e geçmiştim. işlerimin dünkü kısmını halletmiş otele dönerken aklıma şu komşu kızını stajyer olarak işe aldıran arkadaşımı görmek hem ziyaret etmek hemde teşekkür etmek geldi. zaten yolumun üstüydü. gittim, biraz yanında oturdum, halini hatrını sordum. sohbet sohbeti açtı taa o zamanki soruyu yine sordu. bu kızla aramda bişey olup olmadığını. yok falan dedim ama bu seferde düşün diye ısrar etti. huyunu suyunu falan çok beğenmiş arkadaş. neyse baktım bu beni evlendirmeden oradan çıkarmayacak kaçiim dedim içimden. o sırada kızı çağırttı odasına. okul tatil diyemi derslermi başlamamış anlamadım ama kız bi süredir full-time çalışıyomuş. geldi birazda önünde konuştuk işler nasıl gidiyor, alıştınmı falan gibisinden. ama kızın yüzünde güller açıyo resmen. sonra arkadaştan onunda iznini alıp kızla çıktık. yemek için tavsiye edeceği bi yer varmı diye sordum. gerek yok falan gibi çekingen şeyler söyledi. neyseki yemek yemeğe ikna ettim. oturduk konakta bi yere. siparişleri verdik, sonra baktım kız hala gülümsüyor. "hayırdır bişimi oldu" dedim. "gömlek çok yakışmış" dedi. o an anladım kızın iş hediyesi olarak aldığı mavi gömleği giymişim :) yemek biraz gecikince biraz lafladık. ailesi hakkında, eğitimi hakkında, hatta çapraz sorularımla geleceğe dair hayalleri hakkında :)) bi daha anladımki kız gerçekten çok iyi bi insanmış. gururlu ayrıca, yani maddi durumu zayıf bazı kişilerin yaptığı gibi yalvar yakar bi hali yok. yemeklerimizi yedikten sonra aklıma kötü bi fikir geldi. annemi ariim dedim kızın yanında :) yok aslında ben kaşınıyorum. aradım "anne bak yanımda kim var deyip" kıza uzattım telefonu. kız şaşırdı ama annem sevinçten kalpten gitmiştir eminim. kız bana telefonu geri uzattığında annemin sesindeki sevinç hala duruyodu :) bizimkinden sonra yemekte bide onun annesi aramazmı. kız gerçi söylemedi annesine bişi.

dün akşam böyle geçti işte. ilginç ve güzeldi.
bugün öğlen vaktindede bitti işim hemen geldim istanbul'uma ve yine her zamanki gibi tek başımayım.

foto=ridgleaoffice.com

6 yorum:

  1. Olumlu şeyler oluyor .Daha da güzel olacak,mutluluk bizle olsun :)

    YanıtlaSil
  2. walla bıseksuel,bu gıdısle sn hetero bı ılıskı yasıcaksın gbı gelıo bna,ya o muhendıs kızla yada bu komsu kızla.bakalım hayrlısı neyse o olsun.dılerm bu kez ıı seler olsun.we sankı mutlulugu hakettgne hayat da ınandı artk.kendne ıı bak...

    YanıtlaSil
  3. blog ismini değiştirmelisin artık:))

    YanıtlaSil
  4. Ayol sen de herkese mavi boncuk :)))

    YanıtlaSil
  5. Bence hayata dönme çabası. Bir kadınla bile beraber olsan şu anda, bir önceki ilişkinin yaraları hala taze olacağı için bu bir geçiş ilişkisi olacaktır bence.

    YanıtlaSil
  6. Sen kaşınıosum kuzum.Bu bloğu okuyup duruyoruz ama Ahmetle yatakta ne işler karıştırdın bi vakıf olamadık ama aktifim diye bi entry vardı bir kerede yemeğe gitmişsinde orada veriyo muhabbeti çekenlere çok bozulmuştun.Ahmetinde durumlar kesatki bu aralar telefonunu açmayan adam yalvaryakara düşmüş.Bu bana çevresinde biri kalmayınca eski tanıdık sevgili ile hadi canım nolucak sanki kaç kere yaptık diye bypass yapmaya benziyo.Sende madem bu aralar bi numara yok annemizi sevindirelim bariye gelmişsin.Ama böyle kısa sevinçlerin uzun dönemde çok güzel başağrıları olur.Annen Bursada şimdiden güne kadınları toplayıp müstakbel gelinin anasıyla sizin nişanı düğünü konuşup kısır yemeye çay içmeye başlamıştır bile.Kendini hetero biri olarak düşünebiliomusun önce onu düşün sonrada arkadaşım beni everio ben istemiorum deyip zavallı kızın işyerine hediye ettiği gömleği giyip gitme.Çünkü sen Ah ahmet diye aşkından ağlarken kızda senin verdiğin bu karmaşık ve benim görüşüme göre aslı olmayan sinyalleri yanlış değerlendirip sana ego boost sağlarken sende onun günahına giriyorsun.Çok madi çok avam oldu bu laflar ama sana birazda böyle gerekio.

    YanıtlaSil