13 Şubat 2010 Cumartesi

ps: who loves me?

bugün kuzene gittim. enişte beyle sohbet ve yeğenle oynadım falan. 14 şubat sendromu yaşamamak içindi bu birazda. aslında şu kızı arayıp biyerlere gitmek istedim öncesinde ama işte 13 ve 14'ü yapılacak şeyler farklı anlamlara gelebilir diye yapmadım böyle bişeyi. zaten alışığım 14 şubat'ları yalnız geçirmeye. yani şu da var. ben zaten birini seviyosam, o benim ben onun hayatındaysam böyle şeylerin bi anlamı kalmıyor. hergün her dakka sevgililer günü anlamlı oluyor açımdan. böyle günler ancak yeni tanışan çiftlerin yakınlaşma çabası bence. yada birbirlerini sevdiklerini unutup hatırladıklarını belli etmek için hediyeleşme falan. saçma geliyor bana. anneler babalar günüde öyle. yani karşı tarafın beklentisi olmasa ben asla o günlerde hediye almayı sevmiyorum. zaten ben bursa'ya geçerken mutlaka ufakta olsa anneme bazende babama ve kardeşlerimede bişeyler almaya çalışıyorum. ee sevgili anlamındada öyle. aralarda hediye alıyordum sevdiğim kişilere.

eve gelirken üç tane aşk temalı film aldım kendime. 14 şubatta çerezimi cipsimi sehpaya yığıp, ardı ardına izleyeceğim hepsini :) filmlerden biri bi türlü izleyemediğim "ps: I love you". bi iş arkadaşım öve öve bitirememişti. bi bakalım nasılmış.

ps: akşam dvd'yi rafta görüp elime aldığımda şöyle demiştim. "who loves me?"

6 yorum:

  1. o fılmı 3 kez ızledm superdı ya.kesınlkle tawsıye edıorum.ama aslnda suan ızlemesen daha ıı olur bnce ama:)

    YanıtlaSil
  2. Ahmet'e ne oldu aaaa kaçırdım neler olduğunu! Dur bakayım neler olmuş okuyayım arşivden...

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. gerard! bu kadar da seksi olunmazki bebeğim
    Sevgilisiz sevgililer günümde biri paket yapabilirmi akşama açarım
    http://www.sineport.com/oyuncu/resim/gerard_butler/gerard_butler07.jpg

    YanıtlaSil
  5. bu arada bilerekmi aldın bu filmi yoksa gaydarınamı pardon bidarınamı takıldı bilmem ama sevgili super hunk, 1,88 boyunda iskoç, 300 filminin kral Leonidası BİSEKSÜELMİŞ
    BAKIN KENDİSİ NE DİYOR;
    My fans now know about my struggles,” he insists, referring to his failed attempts to quit smoking (he is alleged to smoke 60 cigarettes a day!) and his inability to sustain a relationship.
    One aspect of himself that he is not yet fully able comprehend is his sexuality. “I talk about my sexuality,” he says, “But it’s always glossed over. People seem to shy away from the issue. Whenever it is discussed, its distended and exaggerated. Gerard Butler is gay. No I’m not. I don’t know myself what I am so it can be bewildering to see that being plugged. I have been in relationships with women. And men. That doesn’t make me gay. That doesn’t make me straight. Its hard enough to go through these things in my mind without being scrutinised about it so there are times when you want to close the door and say my sexuality is my own personal business”

    YanıtlaSil
  6. pansexual, kasten seçmedim. aşk temalı film ararken bunuda izliim diye almıştım.

    gerard bu arada hoş adam, paketlik bi durum olsa ben önce biraz bende misafir eder belki yıllar sonra sana yollarım. hahahah

    YanıtlaSil