25 Şubat 2010 Perşembe

teşekkür ederim

herkese teşekkür etmeliyim. yazılan yorumlar, gelen mailler beni biraz kendime getirdi. tamam ben kaçmak istesemde orada bi yerde aynı şeyleri yaşayan yada yaşamış insanlar olduğunu bi kere daha anladım. herkes seviyor, seviliyor, terkediyor yada terkediliyor, yalnız kalıyor. hep bi arayış içinde herkes. düşe kalka bi arayış hemde. o yüzden fazla melankoliye kapılmadan kendime gelmem gerektiğini hissettim. kaçmak falan geçici çözüm, bazen üzerine üzerine gideceksin dertlerin sıkıntıların. ancak öyle aşabilirsin.

bugün annem aradı, kandilmiş, kandilimi kutladı. bende hepinizin kandilini kutluyorum. zaten bazılarının kandilini sizden önce kutladım. mühendis arkadaşım ve ailesinin mesela. bi de gizemli adam mail atarak kutladı kandilimi. tekrar iletişime geçmek için bu kendime kapanma sürecimin geçmesini bekliyormuş ama tutamamış kendini. iyi güzel şeyler işte bunlar. hani çok dini günleri kutlamayı bilen biri değilim ama o günlerde tanrı'ya yakın olmaya çalışırım. içimden beni ve tüm insanları birbirimizden koruması için dua ederim. bana sağladığı imkanlar için teşekkür ederim.

umarım hepiniz için güzel geçer kandil. enazından bir sıkıntınız azalır. benim azaldığı gibi. hepinize iyi kandiller. tekrar tekrar teşekkürler

3 yorum:

  1. seninde kandilin mubarek olsun.

    YanıtlaSil
  2. bişe sormak istiyorum alakasız sence gayler arasında en azından türkiyedekiler arasında pasiflerin mi sayısı daha çok aktif mi?

    YanıtlaSil
  3. Değerli Ali, senin ve herkesin geçmiş kandili kutlu olsun.
    Dilerim mutluluğun mutlulukla dolsun.



    ------
    Değerli "adsız" kardeş,
    Sanırım sorunuz konu dışı;
    ve biraz uygunsuz.
    Kasti yapmadığınızı düşünüyorum,
    lakin çok sayıda kasti yapan var;
    bu nedenle sormak isterim;

    Ben bir insanın evine girip ona böyle bir soru yöneltsem, onun tepkisi ne olurdu?

    a)"Bu yaptığın çok yanlış kardeş, lütfen ailemden özür dilemeni rica ediyorum, akabinde akşam yemeğini bizimle yersen onur duyarız", derdi.

    b)Bana kapının yerini gösterirdi.

    c)Ailesine yaptığım saygısızlıktan ötürü, beni bahçeye çağırıp kurallı bir (satranç ya da dövüş) duellosuna davet ederdi; -masaya oturmayacaksak; öncesinde polisi ve ambulansı arardı.

    d)Görmezden gelip televizyon izlerdi.

    e)Soruya istenilen yanıtı vermek için düşünürdü ve bir yanıt verirdi.

    f)diğer

    ----
    Dünyayı nasıl görmek istiyorsak, öyle davranmalıyız birbirimize kardeş. Tepkisiz kalmam kendime ve türüme ihanet, abartmam sana saygısızlık olurdu. Lütfen anlayış göster ve manevi cennette bizimle ol.

    Saygılarımla...

    YanıtlaSil