1 Kasım 2010 Pazartesi

baş ağrısı

başım ağrıyor. işten kendimi eve zor attım. zaten öyle hemen uzandım yeni uyandım. telefonumda izmirli'nin cevapsızını görünce de şaşırdım. aradım hemen, konuştuk biraz. "ne oldu? neden aramıyosun?" gibi bi tepki bekliyordum ama günlerdir konuşmayan biz değilmişiz gibi klasik "nasılsın? nasıl gidiyor?" muhabbeti yaptı. neyse böyle yapması benim için de süreci kolayladı zaten.

biraz canım sıkılmadı değil, sonrasında spor arkadaşımı aradım. sesini duymak iyi gelir diye düşündüm. başımın ağrıdığını söyleyince geleyim dedi :) "ciddi misin?" diye sordum "evet" dedi. çok hoşuma gitti tabii :) ama biraz geç oldu diye "yarın görüşelim" dedim. umarım kızmamıştır.

bu arada arkadaşımla aramızda geçen ve şüphelerimi haklı çıkaran durumlardan bahsedecektim. kaçtır erteliyorum ama şuan o anları yazacak durumda değilim pek. umarım sabaha geçer bu baş ağrısı. şimdilik herkese iyi geceler.

6 yorum:

  1. geçmiş olsun, salgın var dikkat et valla..

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun yat hemen dinlen geç yazıyorum biliyorum ama kusura bakma :(

    ağrı kesici al ve hemen uyu ki şuan uyuyosundur eminim. yarın yazarsın bizde okuruz bir an önce enerjinin yerine gelmesi dileği ile

    sevgilerle...

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun.. Umarım biz geçmiş olsun dileklerimizi iletene kadar geçmiş olur bile..
    Bu arada izmirli konusuna fazla takılma bence.. Farkında mısın bilmiyorum ama başın ağrıdığında bile koşup yanında olmak isteyen biri var hayatında.. Sonu nereye varırsa varsın, spor arkadaşının kıymetini bilmelisin bence..
    Cem

    YanıtlaSil
  4. ertele ertele bizde catlayalim burda :P
    saka bi yana gecmis olsun bro, kendine dikkat et biraz ya :/

    YanıtlaSil
  5. Benim değinmek istediğim noktaya Cem çokten değinmiş bile. Şimdi ne oluyor ne bitiyor haberimiz yok ama değerini bilmek mi gerek acaba?

    Umarım düzelmişsindir,ağrı falan kalmamıştır şimdiye.

    Şimdilik adsız.

    YanıtlaSil
  6. herkese ayrı ayrı çok teşekkürler arkadaşlar. iyiyim şuanda, turp gibiyim :)

    ozge, yazdım işte. bazı detayları sildim, uzun oldu diye. sen de kendine dikkat et.

    şimdilik adsız ve cem, evet kıymeti bilinesi bi arkadaşım var. şanslıyım :)

    YanıtlaSil