7 Kasım 2010 Pazar

benzer geçmişler


dün akşam aradım spor arkadaşımı, konuştuk biraz. sıkıntısı hakkında yine detay vermek istemedi, ben de üsteleyemedim. ama enazından sesinden daha iyi olduğunu hissettim, içim rahatladı. sabahta onu alıp sahil kenarında bi kahvaltı yaptık.

kahvaltı sonrası anlattı dünkü olayı. ayrıldığı kız arkadaşının bir aşkı tüketişini ve sonrasında da araya ortak arkadaşlar koyarak tekrar bişeyleri toparlamaya çalışması, aralarında yaşanmış olayları hatta söylenmiş sözleri bile herkesle paylaşması falan bunu çok germiş. dün arayanda ortak bi arkadaşlarıymış. millet iyilik yapıcam diye bazen zarar verebiliyor böyle. o arkadaşını da kırmış yok yere, ona da canı sıkılmış zaten.

bunları anlatırken gerilere gitti. bazı şeyleri önceden konuşmuştuk biliyordum. 1,5 yıl kadar yurtdışında çalıştığını ve sonrasında aniden türkiye'ye dönme kararını falan. hep aklımdaydı soramamıştım ne diye yurtdışına gittiğini ve aniden döndüğünü, sordum. "o özel bi durum, bi gün anlatırım" dedi. bu erteleyişleri canımı sıkıyor ama alıştım. bu da onun bana alışma şekli sanırım :) türkiye'ye dönünce kız arkadaşıyla tanışmasını anlattı, anladığım kadarıyla ilk görüşte aşk olmuş resmen. sonra çok güzel zamanlar. sonra da kızın dengesiz halleri başlamış. o başlarda aşkı taze tutmaya çalışmış ama bi süre sonra karşılıklı acı vermeye dönmüş ilişki. onlar da ortak karar verip ayrılmışlar. ayrılmakta ortak karar alınması dışında benim evlenmeyi hayal ettiğim kız arkadaşımla yaşadığım ilişkiye çok benziyor yaşadıkları. tek fark ben terkedilmiştim. empati olsun diye kendi yaşadıklarımı anlattım ben de. rahatlasın diye araya komik anları da katarak anlattım hatta. ben anlatırken aralarda gülümsedi ama o anlatırken ben o kadar rahat olamadım. "ben onu ilk gördüğümde kalbim duracak gibi olmuştu, konuşamamıştım" gibi bazı sözleri böyle kalbimde sigara söndürür gibi coss sesi yaptı. gerçi sevdiğim yada hoşlandığım insanlardan bu tür lafları duymaya da alıştım artık :(

kahvaltı sonrası eve davet ettim, "başım ağrıyor biraz, uyusam iyi olur" dedi. "gel ben de uyursun" diyecek kadar da yüzsüzleşemedim :) ama deseydim, o da gelseydi fena olmazdı. onu uyurken izlemek güzel olurdu. en saf, en masum haliyle görmek güzel olurdu.

foto=watchmojo.com

5 yorum:

  1. ehh o lafları duymak hoş değil bi. ama benim tanıştıklarımdan bazıları direk ''şunu yaptım bunu yaptım'' diyip cinsel konulara girebiliyor. ben sessiz sessiz dinleyip, günün sonunda ''senden hoşlandım'' diyince, bugün bana bunu anlatan yarın beni başkalarına anlatır diyip yol veriyorum. :) enazından senin karşındaki kişi duygusal şeylerden konuşmuş. :)

    YanıtlaSil
  2. hangi ilişki 4/4lük başlarki yada biterki. sorunlar oluyor doğal olarak. sanırım bir enkaz devraldın biseksüel.

    ama sen bundan güzel bir yapıt çıkarırsın eminim. herşeyi şak diye anlatmamasıda çekingen yaklaşmasıda iyi. sende merakta kalıyorsun ve konuşucak şeyleriniz oluyor.
    sen iyisin oda toparlamış kendini başka söze gerek yok. iyi olun o yeter.

    sevgilerle :)...

    YanıtlaSil
  3. gumusdiken demekki gerçek kişilere denk gelememişsin.

    (biseksüel yerine yoruma cevap yazdım yaw)

    :))

    YanıtlaSil
  4. bir hayal ve kalp kırıklığına daha hızla yol alıyorsun. yine kendi kendine gegin güvey oluyorsun. adam gay yada biseks değil bence.

    YanıtlaSil
  5. yazının ilk başlığı daha güzeldi yav:) böyle şehir hikayeleri gibi... afilli olmuştu:(

    YanıtlaSil