30 Kasım 2010 Salı

gerçeğe ilk öpücük

dün öğlen sözleşmiştik akşam birlikte spora gidelim diye. işleri uzamış diye gecikeceğini söyleyince ben önce eve geçtim. sonrada o geldi beni almaya :) gittik iyi bi yorduk ter döktük. dönerken saat daha geç değil diye, "gel bi çay demliim içelim" dedim. "tamam" dedi, geldi. bi yandan wikileaks olayını konuşuyoruz bi yandan da yanyana iken dengeli olmaya çalışıyoruz. garip bişi. hissediyorum aynı tedirginlik ve korkuyu o da taşıyor. çay içerken bi ara sustuk, bakıştık öyle. kumandaya uzanıp televizyonu açtım hava bozulsun diye, ama o sanırım bozulsun istemedi. ben sırtımı kanepeye verince, kolunu omzuma attı ve başını omzuma koydu. o an zamanın durmasını istedim gerçekten. ne heyecan vardı bende ne de başka değişik bi his. başımı çaktırmadan çevirdim az. uzun siyah kipriklerinin arasından o açıda zorlukla görülen koyu kahverengi gözleri dolmuştu. o an aklından ne geçiyor olabilir diye düşündüm. ama aklıma bişi gelmedi, hani aklınızdan kelimeler bile kaybolur ya, öyle oldu işte. tutamadım kendimi daha fazla, ben de onsa sarıldım. omzuna değdi dudaklarım ve hafifçe öptüm tenini. o an anladım onun da benim de olacak herşeye hazır olduğumuzu. şimdiye kadar ilk adımları ondan beklerken şimdi koşmaya hazırdım. ama yine de o an aklımın içinde bi ses "hayır, erken" dedi. ben ona sarılı halde içimdeki hislerle kafamdaki ses arasında gidip gelirken yavaşça geri çekildi. geçen gece yaptığı gibi "ben artık gideyim" dedi. o an ne oldu anlamadım, tek hatırladığım onu öptüğüm. öpüştük daha doğrusu. sonrasında rengim kırmızıydı muhtemelen. hemen kalkmadı, sanırım hemen kalkarsa kendimi kötü hissedeceğimi anladı. oturdu biraz yüzümüz yine televizyona dönük halde. o anda ekranda ne vardı hatırlamıyorum inanın. sonra elimi tuttu "çay güzeldi ama ben gideyim artık" dedi hiç bişey olmamış gibi. ben de güldüm istemeden kulaklarım bile yanıyoken. muhtemelen kulaklarımda kırmızıydı. onunda beni istediğini bilsemde bugün "acaba bana kızdımı" diye geçti aklımdan. bugün aradım, nasılsın iyimisin muhabbeti sonrası sordum uygun şekilde bana kızgın olup olmadığını, "hayır, ben de istemiştim bunun olmasını" dedi. bu "kızdın mı" soruları ve "hayır" cevapları aramızdaki sürecin bi parçası oldu zaten.

gerçek hayattan tanıdığım bi erkekle öpüşmüş olmak, hatta daha fazlasını istiyor olmak garip bişeymiş gerçekten. hani nette tanıdığım bazı kimseler "otobüste tanıştık, bi ortamda tanıştık" diye anlatırlardı da pek aklım ermezdi. niye bilmem ama beklentisiz başlayan bi sohbetin geldiği bu noktada çok büyük beklentiler içine giriyorum sanki. bunları sizle daha da önemlisi onla paylaşmak için çok erken. ama umarım herşey böyle devam eder ve vakit buldukça paylaşırım sizlerle............. üzüntülü günlerimde yazdıklarımla yeterince mutsuzluk dağıtmıştım zaten. şimdi telafi zamanı.

foto= "little ashes" filmi

35 yorum:

  1. bir günde bir kızı öptüğünü okusam...

    YanıtlaSil
  2. yinede temkinli gitsende çok büyük beklentiler içine girmesen senin için daha iyi olmaz mı?

    amayinede mutlu olmak güzel bir duygu olsa gerek değil mi, tarifi biraz da imkansız belkide. ben bilmem hiç tatmadım da , yada tadını unuttum.

    neyse seni okumıyım diyorum olmuyor,okuyorum olmuyor ne yapsak bilmiyorum ki.

    beklentilerin boşa çıkmasın,hep güzel şeyler yaşa ki bize de güzel şeyler yaz.

    sevgiyle kal,mutlu kal,yakışıklıyla kal...

    şimdilik adsız

    YanıtlaSil
  3. anı yaşamış olmak sanırım budur biseksüel :))

    şimdilik adsız lütfen dediklerime alınma. bu aralar adsızlar saçma sapan yorum saldırısına giriyorlar birde eleştirirken gerçekten iyi bir noktaya parmak bassalar dişimi kırıcam.

    sana sevgilerle biseksüel... seni okumak çok güzel...

    YanıtlaSil
  4. sevindim yahu.. böyle ağır daha güzel, daha değerli olucak emin ol..

    YanıtlaSil
  5. ya serhat gönüllü avukat gibisin :)))

    YanıtlaSil
  6. Gelişmeler gayet güzel görünüyor..
    Ama neden bilmem, her yeni eklediğin yazıda "bitti" diye bir sözcük okuyacakmışım gibi geliyor..

    Yaptığım yorumlarda seni herhangi bir şekilde şartlandırmak istemem ama beni rahatsız eden bir his var bu ilişkide.. Umarım yanılıyorumdur..
    Ama koltukta kolunu omzuna atmışken ve aranızda herşey olabilecekken gözlerinin dolması geleceğe dair endişelerinden ya da hep beklediği mutluluğu ve huzuru bulmasından değil de, geçmişinden taşıyıp da hala kurtulamadığı hayalkırıklıklarından ve bugün içinde bulunduğu ortama dair hissettiği kararsızlıktan kaynaklanıyormuş gibi düşünüyorum..
    O özel andan sonra hemen kalkıp gitmek istemesi de bundan kaynaklanıyormuş gibi sanki..

    Dediğim gibi, seni herhangi bir konuda şartlandırmak istemem. burada mutlu haberlerini okumayı çok isteriz. Ama sen yine de hızlı koşma bence.. Bırak yaşanacak şeylerin zamanlamasını o ayarlasın. Senin etkinle değil de onun isteğiyle yaşansın bazı şeyler.. Ve tüm tereddütlerin yok olacağı o gün gelinceye kadar fazla kaptırma kendini..
    Seni yeniden üzgün görmek istemeyiz..

    Herşeyin bekelediğinden çok daha güzel olması dileklerimi yineliyorum..

    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  7. hızlı mı, yavaş mı, kızdı mı, hoşlandı mı.. bırak bunları düşünmeyi.. akışına bırak.. tadını çıkart bu mutluluğun.. ;)

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. ÖpüştülerÖpüştülerÖpüştülerÖpüştülerÖpüştülerÖpüştülerÖpüştülerÖpüştülerÖpüştülerÖpüştülerÖpüştülerÖpüştüler! :D

    YanıtlaSil
  10. ahh şu yazdıklarında bahsettiğin kişi kadın olsaydı ne süper olacaktı. ama neticeye bakarsak mutlusun. hadi bakalım mutluluklar. :)

    YanıtlaSil
  11. bugüne kadar bir kadınla öpüşmedi. bence blogun adı; "bir gay'ın karmaşık öyküsü" olarak değişmeli. en azından bakan doğru adrese bakmış olsun.

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  14. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  15. yaa ck kıskandım snı bi,bnde bole seler yasamak ıstıorummm.. ewe gelelım basbasa,cay ıcelım,o an bırden opuselım fln:) yaa uff..

    YanıtlaSil
  16. sen daha yerinde say coach:))
    millet götürüyo işi kaş göz arasında

    YanıtlaSil
  17. Neyfa :)))
    Dakikalardır yorumlarına gülüyorum :))
    Bence bu kadar ciddiye almaya gerek yok. Arkadaş blog ismine bakıp, buraya nasıl bir beklentiyle geldiyse artık, başkaları da aynı yanılgıya düşmesin istemiş sanırım. Muhtemelen Ali'nin kendi beklentilerini karşılayamayacağı üzüntüsüyle yazılan yorumlar bunlar :)
    Bu arada sana "tembel hayvan" diye hitap etmek istemediğim için 'neyfa' dedim, pardon :)

    Sevgiler..
    Cem

    YanıtlaSil
  18. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  19. ben hergün sinir oluyorum bunlara ya :D:D

    YanıtlaSil
  20. tembel hayvan ya da neyfa bu blogun işlevselliğini siz mi tayin ediyorsunuz? ne beklentisi ne düzeysiz pipi vs diye yazılar yazmıssınız. bu blogun yazarının isminide hemen deşifre ediyorsunuz bu ne ucuzluk ya. serhat beye de içindeki bisexuele karsı duydugu gizli aşkı söndürmesini dilemekten baska bir sey diyemiyorum. hala aynı cemberde kalmıs. ne dostlugu ne arkadaslıgı beyefendi siz platonik asık olmussunuz bu blog yazarına. evinizin önünü süpürüp öyle yazın yorumlarınız.

    YanıtlaSil
  21. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  22. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  23. hahaaha :D ilk defa koptuğum bir yorum. aşıkmışım. hıhım ondan yakışıklıyla olan ilişkisini onaylıyorum sanırım :)) bakın anlatamıyorum galiba benim dostum dediğim kişi nedir biliyor musun? kol kanat gerdiğim, her şeyiyle ilgilendiğim, koruduğum, ne zaman olursa olsun ilgilendiğim demek. ama bunu anlatamıyorum ceyda hanım sanırım. size göre bu aşk.

    aşk nedir peki?? onsuz yaşayamamak yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum demek. onu her bir saniye özlemek.

    bir dost ve aşk arasındaki fark oldukça açıktır ceyda hanım.

    hem ben platonik olamam içim neyse dışımda birdir hoşlanırsam pat diyede söylerim. hiçte çekinmem asla.biraz patavatsızım da. zaten yine aynı aşıksın platoniksin diyen olursa harbi harbi okkalı bir yorum yazıcam ve çekinmiycem bir daha bu son olsun... :D:D

    YanıtlaSil
  24. hala aynı çemberde kalmış derken yaşım kaç bilip bilmeden yorum yazıyorsunuz.

    ayrıca ne demek evinizin önünü süpürüp yazın yorumlarınızı bu ne kadar ağır ve saçma bir tabirdir ceyda hanım... 4/4lüksünüz sanırım???

    YanıtlaSil
  25. aa. serhat baysekşıl'a aşık mıymış? ne zamandan beri, hangi düzeyde? ay niye sakladın??? :P

    minik! koş ayol! bomba patladı! gelirken bol miktarda doritos alaturka-yoğurt ve kola al! bu yazıyı da takibe alıyoruz :D

    YanıtlaSil
  26. serhat bey ben 4/4 lük değilim ama siz masallah 9/8 lik siniz. ask demek sizin yazdıklarınız demek değil. yok yemek yiyemiyor-sürekli özlüyor.. siz türk film kuşağını izleyin. bisexüel öylemi yasıyor şu an? siz bisexuele platonik takılmaya devam edin bu aynı boş eve kira vermek gibi bir şey. ama para da sizin ev de:)

    YanıtlaSil
  27. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  28. hahahaha :D ya anlamıyorum bu konulara nasıl geliniyo biseksüelin yazdığı yazıya yorum yapın benim blogummu burası yooo.

    x-coach yok öyle bişey :D :D

    YanıtlaSil
  29. Lütfen diğer Adsız insanlarla Şimdilik Adsız olanı yani beni karıştırmayın. =) Ben kötü yorumlar yapıp sinir bozmak için burda değilim - ki blog sahibini gayet iyi anladığımı düşünmekteyim.
    Lütfen!!! =)
    Bazı adsız adı altında yazılanlar ve hatta bazen gerçek kimlikleriyle burda bulunup yazılan yazılar bile beni de gerçekten sinirlendirmekte,ama naparsınız. İnsanları anlamalarını bile beklemiyorum artık.
    Serhat sende Ceyda'ya aldırma bence oda kendine bir dünya kurmuş ve sende o dünyada eğer ona platonik aşıksan bırak öyle olsun eğlensin hanımefendi en azından. ;)
    Aslında daha söylenicek çok şey varda,burayı kendi bloğuma döndrmeninde bir alemi yok dimi? =)

    Sevgiyle kalın,

    Şimdilik Adsız

    YanıtlaSil
  30. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  31. ben buranın düzeyine uygunum da tembel hayvan ve serdar bey siz sanırım TÜRK MALI dizisi sandınız burayı... dogruları yazdıgım için ne kadar edepsiz bir hal sergilemişsiniz. sadece ben kimseye ismiyle hitap edecek kadar laubali davranıs bile sergilemezken siz gercekten sahip oldugunuz donanımı iyi yansıtmışsınız. size ayna oldum. kendinizle yüzleştiniz. saygılar.

    YanıtlaSil
  32. sende olmasan şimdilik adsız kim anlıyacak bilemiyorum :))

    ceyda evet çok güzel bir ayna oldun seninde bir aynaya ihtiyacın var en büyüğünden :D :D

    YanıtlaSil
  33. serhat bey siz boş eve kira vermeye devam edin... sizi polyanna bile kurtaramaz üzgünüm.

    YanıtlaSil
  34. hey allahım yaa adamın öpücüğünü zahir ettiniz. dağılalım arkadaşlar :)))

    YanıtlaSil
  35. tartışmanın buraya geldiğine inanamıyorum gerçekten. aslında yazıda güzel bi anı paylaşmak istemiştim ama sonuç o an kadar güzel olmadı sanırım.

    tartışmanın uzaması ihtimalinden dolayı yazıyı yoruma kapatıyorum.
    anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.

    sevgiler.

    YanıtlaSil