21 Kasım 2010 Pazar

hayvani şeyler vs. hisler vs. mantık


dün son yazıyı yazdıktan sonra salona geçtim. güleceksiniz belki ama bi yandan hem onu ve söylediklerini düşündüm bi yandan da tvden kendime ve kanepede yanımdaki boşluğa baktım. o an orada olsun istedim. ona sarılmayı, hatta sevişmeyi. bu düşüncelerle uykuya dalmışım. sabah 11 gibi telefon sesiyle uyandım. istanbul'daki kuzenim kahvaltıya davet etti. duş alıp çıktım, güzel bi kahvaltı sonrası biraz lafladık. eşinin ailesinden dolayı eşiyle tartışmışlar bayramda, canı sıkılmış dertleşmek istemiş sanırım. ben de gitmişken çocuğunu sevdim öptüm kokladım biraz. giderek tatlı bişeye dönüşüyor o da :)

ordan çıkarken spor arkadaşımı aradım. "nasılsın" diye sordum, "seni düşünüyordum" dedi. tutuldum kaldım öyle. hani ona onun bana olduğu kadar rahat ve dürüst olamıyorum henüz. sanki söyleyeceğim şeyler bağlayıcı hükümler haline gelir diye mi korkuyorum ne. söylediği şeyin heyecanını attıktan sonra telefonda sözleşip, buluştuk, birlikte yemek yedik, hatta alışveriş merkezi bile gezdik. akşama kadar birlikte idik ama hiç diğer konulara girmeden havadan sudan sohbetler. bi de böyle bazen asenkron olacak şekilde derin derin baktık birbirimize. bikaç kez o bakışlarımız çakıştı. birinde çok yakınımda idi ve dudaklarına yapışmamak için zor tuttum kendimi. sanırım o da hissetti bunu yapabileceğimi ve irkildi. ama cidden sinir oluyorum ara sıra üst dudağını istemdışı yalama huyuna. hem nar gibi parlıyıp duruyor bu yüzden. kara kaş kara göz hafif esmer tenle birleşince bi de arada daha henüz sınıflandıramadığım şiddetli hislerim olunca tahammül etmek zor.

zaten vedalaşırken arabada yanağından öpeceğim bahanesiyle dudağına çok yakın bi yerden öptüm. ortalık sakin olsa daha ileri de gidebilirdim :) neyse ki kalabalıktı :))

bi de iki gündür kullandığı parfümü var aklımda. sormadım ne diye ama harika bişey. uzun süredir kokladığım en güzel şey hatta.

yani kısaca içimdeki hayvansı şeylerle, kalbimdeki hisler ve mantığım arasında gidip geliyorum yanındayken. bi tarafım ağır basacak bi ara ama hangisi olur ve ne zaman olur bilmiyorum.

13 yorum:

  1. aşk güzel sanırım,ya da bu elektrik ya da adı neyse.voş kıskandım ama.

    YanıtlaSil
  2. aşk!
    ah!
    uçuyor olmalısın! :)

    YanıtlaSil
  3. Hahhahaaa :))
    Son cümlene çok güldüm, hangi tarafın ağır basacağından eminim, hatta isteyenle bahse girebilirim :))Umarım tahmininden daha kısa sürede olur ;)

    Cem

    YanıtlaSil
  4. ben resime takıldım yine alakasız ama:) no h8 mi? resmin nazi karşıtı olmakla alakası neki acep, ağzındaki bantla o mesajın ilgisi ne ay meraklandım bak..)

    YanıtlaSil
  5. üsturupsuz yazar, aşk mı :) umuyorum öyledir. artık o hissin tanımını yaparım kendi tarafımda.

    x-coach, yanındayken evet bazen uçuyorum bazen yere düşüyorum pat diye.

    cem, :)) çok kötüsün aynı zamanda çok iyi. umarım uzak değildir o olacak olanlar. cidden zor birini severken ona dokunamamak.

    tembel hayvan, bu nasıl nick ya :) bu arada resim aramak öldürüyor beni. dudakları bantlı adam resmi aradım. ee hoştu adam, nazi mesajını önemsemedim. ama tabii nazilerin homoseksüellere tutumunu düşünürsek yazıya bloga gitti resim :)

    YanıtlaSil
  6. Ben kötü değilim ki, senin için fesat :))
    Oysaki ben mantık diye tahmin etmiştim :P
    :))))

    YanıtlaSil
  7. içindeki hayvani duygular adamı korkutmasın biseksüel :)) hisler ve mantık ağır basar inş ki ilişki daha sağlam temeli güzel başlasın.

    sevgilerle...

    YanıtlaSil
  8. tembel hayvan adını o hayvancığa koyanlar utansın:) sloth desem ingilizce nick taşımak istemiyorum... hakikaten neden tembel hayvan.. her hayvanın adı var bir bu böyle: balığa yüzen hayvan, efenim kuşa öten hayvan demek gibi... ben de üzgünüm bu konuda:( ama madem öyle denmiş bu ulvi hayvana eh isim de bu işte:)

    YanıtlaSil
  9. he doğru ya, nazilerin homo karşıtı olmaları aklıma gelmemişti bak. sesimi kısabilirsiniz ama güçlüyüm sıkıysa gelin diyo yane. şimdi anladım:) adam hoş değil bu arada bence kaşı ile göz arası mesafe çok yakın, biraz angut olur böyle tipler hıh!

    YanıtlaSil
  10. bu kadar tanıma ile hissettiğin AŞK ise umarım dibine kadar yaşarsın...
    ama içimden geçen şey bu aşk değil...
    yanılan ben olurum dileği ile...

    YanıtlaSil
  11. biseksüel, senin adına çok seviniyorum. umarım her şey hayal ettiğin gibi güzel gider.

    resim konusunda aslında bilmeden de olsa doğru bir seçim yapmışsın. "No H8" California eyaletinde eşcinsel evliliğin tekrar yasaklanmaması ile ilgili bir kampanyaydı. Olumlu sonuçlandı.

    YanıtlaSil
  12. oh! sonunda öğrendim.) teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  13. cem, olabilir haklısın. içim fesat bu ara :)

    serhat, öyle yazdığıma bakma. mantığımı en zor durumlarda bile kısmen ayakta tutabiliyorum. benden de sevgiler.

    sena'nın düş bahçesi, teşekkür ederim iyi dileklerin ve no h8 açıklaması için. umarım senin hayatında da güzel şeyler oluyordur, olacaktır.

    tembel hayvan, her iki manada güzelmiş :)

    james, ben aşktır demedim zaten. ama şuan tanımlamadan yaşamayı yeğliyorum. iyi dileklerin için teşekkürler

    YanıtlaSil