19 Kasım 2010 Cuma

iki taraflı


tahmin ettiğim gibi olmadı. bugün ne gelen vardı, ne giden. yani tam istediğim gibi sakindi. ben bi ara dışarı çıktım, yürüyerek dolaştım 1 saat kadar.

evin az ilerisinde bi adam köpeğini gezdiriyordu. tervuren cinsi güzel bi köpekti. acaip tatlı bişeydi. aslında köpek delisi bi adam değilim hatta bazısından korkarım ama kimi köpek hakkaten sevimli ve sıcakkanlı oluyor. bazen aklımdan geçiyor evde hayvan beslemek ama onun temizliği bakımı falan uğraş isteyen süreklilik isteyen şeyler. aklıma geldiği gibi gidiyor bu fikir. bikaç arkadaşımın kedisi köpeği var, ziyarete gittiğimde onları seviyorum. o kadar hayvan sevgisi yetiyor bana :)

asıl eksikliği insanlar konusunda hissediyorum. insanlar derken akraba, arkadaş ve dost anlamında hiç bi eksiklik hissetmiyorum çok şükür. sıkıntı, hayatımda olmasını ve hayatımın çoğunu doldurmasını istediğim özel insanın varlığı konusunda. deneyip yanıla ilerliyorum bu konuda da. zaten ilerlediğim, yaşadıklarımdan sonra küsüp kabuğuma çekilmediğim için farkettim spor arkadaşımın bana dönük yüzünü. küçük küçük adımlar sonrası reel ortamdan biriyle eşcinsel hislerimi konuşabilecek belki devamında da paylaşabilecek bi noktaya gelmek benim açımdan harika bişey. 

ileride olacaklarla ilgili hiçbir fikrim yok, hayaller de kurmamaya özen gösteriyorum. o da aynı şekilde dikkatli davranıyor telefondaki cümlelerinden anladığım kadarıyla. gerçi bu tutukluk bi yerde kırılacak ve yıkılan iki baraj gibi birbirimize karışacağız gibi geliyor bana ama bu da bi hayal gibi kafamda yer etmesin diye bu ihtimali de çok düşünmüyorum. şuan tek istediğim sabah olsun ve yola çıkayım, eve vardıktan sonra da çok geçmeden bi yerlerde oturup onunla konuşayım. bu hisleri telefonda itiraf ederken bile bu kadar zorlanan iki adamın yüzyüze nasıl konuşacağı hakkında bi fikrim olmasa bile. biliyorum herşey spontane olacak. herşey daha önce yaşadıklarımdan farklı olacak. bu yüzden ne kadar değilim desemde çok heyecanlıyım. belki ona komik bile gelebilir bu hallerim ama sorun değil. iletişim konusunda yanlış anlaşılmalar olmasın, birbirimizi anlamaya çalışalım yeter. gerisi önemli değil. ne benim geçmişim, ne onun geçmişi ve ne dış etkenler. ben sadece şuana ve ileriye bakıyorum artık. bunu yaparken de tek istediğim şey iki taraflı mutluluk ve huzur.

2 yorum:

  1. izmirliyi aradin mi bayramlik ?

    YanıtlaSil
  2. ay tavla resmini gorunce de aklima geldi; hani ailesine tavla hediye ettigin bi kiz vardi,onuda hayatindan tamamen cikardin saka maka

    YanıtlaSil