14 Kasım 2010 Pazar

sesli iletişim


aslında en baştan biliyordum reelde böyle bi tanışmanın zor olacağını. sanal ortamda olduğu gibi cinsel tercih gibi en özel şeylere kadar sorma imkanı yok. gerçi benim hayatıma giren erkeklerin hiçbiriyle ilgili bu derin detayları ne sanal ne reel ortamda sorma imkanım olmamıştı zaten. demek istediğim spor arkadaşımın benden hoşlandığını hissettiğim ilk andan itibaren böyle sıkıntıların olabileceğini biliyordum. ama tadılmamış elma, yaşanmamış deneyimin çekiciliğinden belki de onun ilgisine kayıtsız kalamamıştım. zaten onu spor salonunda gördüğüm ilk gün görsel açıdan beğenmiş, daha sonra tanıştığımda da kişiliği için benzer eyler düşünmüştüm. o nedenle şuan geldiğimiz noktadan mutluyum.

dün akşam o aradı mesela. lafı dolandırıp yine aynı konuya getirdi. "bana kızgın değilsin değil mi?" diye sordu. "ne için" dedim yine bilmezlikten gelerek. "o gece söylediklerim için ve çağrılarına dönmediğim için" dedi. ailemin yanında dünden beri ufak bi çocuk gibi rahatladığımdan mı neden bilemem ama net konuştum bu defa, bu muamma durum devam etmesin istedim. "yok kızgın değilim. ben de sana karşı benzer hisler besliyorum. ama bunu ifade etmenin ne kadar zor olduğunu bilirsin" dedim. o da "bilirim" dedi sessizce. o sırada annem daldı odaya, vır vır vır bişeylere söyleniyordu. odağım dağılınca "görüşürüz" deyip kapadım tam da herşeyi konuşacak deme gelmişken ikimiz. bi açıdan da iyi oldu. telefon böyle özel konular için yavan bi alet zaten. birinin gözlerine bakmadan mimiklerini görmeden önemli cümleler kurmak zor hakkaten. hem yüzyüze iken iletişimi yönlendirmek daha kolay. dönünce oturup konuşacak yeterince zamanımız ve konumuz var artık.

foto=allvoices.com

6 yorum:

  1. İlk Defa başlık atmamışsın ???

    YanıtlaSil
  2. haklısın gözlerin içine bakmak, hal ve hareketleri görmek ve bu konuları konuşmak daha anlamlı daha sağlam ve daha sağlıklı. aman ne uzun bir cümle :)). gerçekten biseksüel bazen bende sinir oluyorum şu teknolojiye hoş "internette tanıştığım ve benim hayatımda yeri gerçekten bambaşka olan kişiyle" de netten tanışmıştım :))) çaktırma :P anı değerlendir. şimdinin tadını çıkar ve kendini azıcık özlet. eminim döndüğünde çok sevinicek ve güzel bir sarılmayla karşılanıcaksın :))

    sevgilerle...

    YanıtlaSil
  3. ouwww yine bi mide krampi hissettim :D

    YanıtlaSil
  4. serhat, kim ki o kişi :) teknolojiyi çok da ciddiye almamak lazım zaten :)
    sağol iyi dileklerin için. benden de sevgiler.

    ozge, benim mide krampları ileriki konuşma anlarına saklanıyor :)

    YanıtlaSil
  5. bak beni dinle,
    bi akşam; mesela cuma, davet et, şarap için. sonra konuşun bu konuyu. daha iyi anlatırsınız birbirinize derdinizi. diliniz açılır. ah, bir an için kendi hatıralarıma gittim. neyse. hatta üzerinize rahat birşeyler almayı unutmayın.

    Elimde bir paket mega boy doritos alaturka ile avizeden sizi izliyor olacağım.

    YanıtlaSil