12 Kasım 2010 Cuma

sorun ne????

ben nerede hata yapıyorum. neyi eksik yada fazla yapıyorum. akşam eve geldiğimden beri bu soruyu soruyorum kendime.

dün geceki dialog sonrası heyecanla uyanmıştım bugün. arayıp görüşme saati ve yerini netleştirmek için kendimi öğle arasına kadar tutabildim. öğlen aradım telefon çaldı çaldı açılmadı. "duymamıştır görünce döner" dedim. saat 3'e kadar bekledim ama dönmedi. sonra ben aradım yeniden. yine açmadı. tarzım değildir ama ara vermeden bi daha aradım. yine açmadı. son olarak akşam eve gelirken trafikte aradım. yine açmadı, gözlerim doldu. zor tuttum kendimi.

hani kontrolü elden bırakmadım. ne kırıcı ne de fazla umut verici bişey yaptım. neden yine böyle beklenmedik bi tepkiyle karşılaştım bilmiyorum. üstelik bu defa karşımdaki insan benim gerçek hayattan tanıdığım bi arkadaşım ve birbirimizin hayatına ait tüm detayları biliyoruz. çok mu kolay bi adamım karşımdaki insanlar için. çok mu zorum. çok mu sabırsızım, çok mu ısrarcıyım, çok mu umarsızım. çok mu iticiyim, çok mu çekici. neyim anlamadım. uzaktan bakıp yaklaşıp, hislerimi ateşleyen sonrada benden kaçan insanlara anlam veremiyorum. belki ben de aynısını yapıyorum. belki ben olayları kendi penceremden gören bi bencilim. bu ihtimalleri de düşünüyorum. ama enazından hatalarımı farkedince kendimi düzeltiyorum.

çok şey de istemiyorum hayattan. kimseden mal mülk yada bana adanmasını istemiyorum. sadece yanında huzurlu ve rahat olabileceğim özel bi insan yeter hayatımda. sadece bi kişi. hem eğlenmek oyalanmakta değil niyetim. daha iyi olmak için, özel birini haketmek için ne yapmam gerekiyor ki..

kaç saattir bu soruları soruyorum kendime. cidden delirmek üzereyim. hani spor arkadaşım telefonunu açmadığı için falan da değil bu gerginliğim. sadece bu gibi şeylerin kaderim haline gelmesine anlam veremiyorum, o kadar. aslında tanrıyla sohbet gibi oldu saatlerdir yaptığım. umarım benim halimi anlar ve yardım eder. çünkü cidden bu konuda yardım isteyebileceğim kimsem yok.

foto=raptitude.com

16 yorum:

  1. heyy, sakin ol biraz. düşünmemeye çalış. neticede seni aradığında sarhoştu değil mi? sarhoşken söylediklerine hemen neden anlam yüklüyorsun ki? biliyorum kolay değil, reel dünyada bir ilişki kurmak gerçekten cazip ama çok zor. biraz daha ağırdan almayı denemelisin. sabret, eminim arayacaktır ama önce biraz kendine güveninin yerine gelmesi lazım.

    YanıtlaSil
  2. Sorun kesinlikle sende değil.Büyük ihtimalle utanmıştır söylediklerinden ya da ona bu durumu yüzlemek için aradığını düşünmüştür.Senin yerinde kim olsa aynısını yapardı.İlişkilerinde çok tutarlı ve normalsin.Asla,asla bir sorunun yok bence.

    YanıtlaSil
  3. adam aradi sana senden hoslandigini soyledi, ne cevap aldi?

    sence dun de onun icini kemirmedi mi biseyler? gerci kafasi iyiymis rahat uyumustur bence sen de aynini yapmalisin.

    cok da endiselenmene gerek yoktur sanirim neticede bu adam senden hoslaniyo sen de ondan, birbirinize bi firsat vericeksiniz eninde sonunda heralde. keske hersey daha hesapsiz kitapsiz ve basit olsa

    YanıtlaSil
  4. ya biseksüel kötüye yormamak lazım....Gerçek hayattan birine açılmak çok zor olsa gerek...Bizim hayatımızda bu be biseksüel...Spor arkadaşın büyük ihtimalle korktu...Sıkıldı...Kendine yediremedi...Senle ilgili bi durum değil bence.....Ben biraz homofobiklik seziyorum.....

    YanıtlaSil
  5. Hayırdır diyelim de aldırma!
    Genelde bööle durumlar hep olmaz mı.Adam sarhoşmuş neticede,demek ki ayık kafayla gerçekleri söölemeye cesareti yok,sen neden kendini sorguluyosun yapma lütfen!

    YanıtlaSil
  6. hem yalnız değilsin. hemde bence spor arkadaşın sanırım söylediklerinden utandı ve senin tavrını bilmediği için tepkinden korktuğu için biraz kendini geri çekti. her insanda olan çok doğal bir refleks bu. bir veya en fazla iki gün veriyorum. emin ol ben ne söyledim ona diye kendi kendini yiyordur. sanalda açıklamak konuşmak okadar kolayki. iş gerçek dünyaya indiğinde sarpa sarması oldukça normal gibi.
    tabi deneyimi olmayan birinin bu tarz bir açıklaması saçma geliceğini biliyorum :)) ama gözlemlemek.

    kısacası düzelicek o seni arıycak hatta. yada sen onu aradığında sana uzun uzun açıklama yapıcak. ve sende oda birer adım daha atıcaksınız.

    ama gerçekten şu huyunu seviyorum. bir sorun olduğunda kendini yargılamanı. sorun benden mi kaynaklanıyor diyerek analiz etmeni. bunu gerçekten çoğu insan yapmaz. açmadı diyerek şöyle bişey var diyip kestirip atar. DÜZELİCEK BEN İNANIYORUM...

    sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  7. Sorun sende değil.. İnan sorun onda da değil.. sarhoştu v.s. ya önemli bir sorunu vardı ise, bunun için açamadıysa telefonu, bunun için geri dönemediyse..

    Hayatta hep ihtimalleri düşün olur mu? olumlu ya da olumsuz ihtimaller... en başından kendini zayıf hissedersen ya da bunun sana hissettirildiğine inanırsan kararlarında istikrarlı olamayabilirsin..

    Son olarak insanın kendindeki eksikleri araması tabii ki normal ama ben ona hakettiği değeri verecek olan adamım diye düşünürsen yüzünde her daim bir gülümseyiş oluşur.. üzülme olur mu..
    yineliyorum sorun sende değil..

    YanıtlaSil
  8. söylemek istediği birşey olunca içki içti ise ferrariye binmiş oluyor. Normale dönünce artık karaktere bağlı serçe mi kullanır passat mı bilemiyorum ama istediklerini söylemek için zaman daha yavaş işler. İçki içen sen değildin unutma, senin zaman normal işledi, bırak onun ki de işlesin.. Elbet kesişme olacaktır sıkma canını.)

    YanıtlaSil
  9. ınsansın... ve karsındakınıde oyle goruyorsn sadece... hata ne bılıyormusun herkezı kendın gıbı gormen ve kendı yapacagın tepkılerı onlardan beklemen.. ama bu ınsanca bı duygu sadece

    YanıtlaSil
  10. kaza gecirdikten sonra bidaha herseyi bu kadar sorgulamicam demistin,oluruna birakicam olaylari demistin, su akar yolunu bulur demistin. ee hani ? biraz 'bosver' de artik ;)

    YanıtlaSil
  11. Öncelikle kendini sorgulamayı bırak, sende hiçbir sorun yok.. Bence bu kaçış senden değil, kendisiyle yüzleşmekten kaçış.. Ben O'nun hala kendini kabullenemediğini düşünüyorum.. Muhtemelen daha önce böyle bir deneyim yaşamadı. Bilirsin, her ne kadar hislerinden emin olsa da bir gay ya da biseksüelin kendini kabulleniş süreci biraz sancılıdır.. Şu anda O'nun da bu süreci yaşadığına inanıyorum. Henüz çok yeni biten bir ilişkiden çıkmış olması da durumu biraz daha karmaşıklaştırıyor.. Ben olsam, onu anladığımı ve benzer duyguları yaşadığımı anlatan bir mesaj yazardım. Bazı insanlar karşılıklı konuşamadıkları konuları çok rahat yazıya dökebilirler.. Eminim bir tek mesaj bu belirsiz süreci çok kısaltacaktır. Ancak unutmaki, henüz kendini kabullenememiş biriyle uzun süreli ve sağlıklı bir ilişkiyi sürdürebilmek oldukça zordur..
    Herşeyin gönlünce olmasını diliyorum..
    Sevgiler..
    Cem

    YanıtlaSil
  12. evet hata sende. Tamam yalnızsın, tamam birine ihtiyaç duyuyorsun ama hayatına giren herkese aşk anlamında birşeyler yüklemeye çalışma. insanlar bunu anlıyor ve senden uzaklaşıyorlar bence.

    YanıtlaSil
  13. aslında sorunun bende olmadığını bildiğim ve buna inandığım için yazmıştım bu satırları. bunun doğru olduğunu tasdik eden yorumlar için teşekkür ederim herkese. bahsedilen her nokta benim aklımdan da geçiyor. kabullenme sürecinde olabilir yada daha bi yığın ihtimal. o yüzden daha sabırlı ve sakin olmak zorunda olduğumu anladım ailemin yanında tamamen rahatlayınca. herkese tekrar teşekkürler

    çilek, bu arada söylediğin kadar hayatımdaki herkese aşk yada baka anlamlar katmıyorum. hislerini kolay dışa vuran biri de değilim. aksine çok net işaretler görmeden sonsuza kadar sessiz ve uzak kalabilecek biriyim. belki satırlar başka söylüyordur, onu bilemem.

    ozge, bi günlük sözümden döner gibi oldum. umarım kaza sonrası kararlılığım bozulmaz bi daha. ne demiştik, su akar yolunu bulur

    YanıtlaSil
  14. biz buna poponun empire state'i kuş bakışı görmesi sendromu diyoruz.

    YanıtlaSil
  15. biz buna poponun empire state'i kuş bakışı görmesi sendromu diyoruz.

    YanıtlaSil