3 Kasım 2010 Çarşamba

spor bahane :)

bugün bi başka uyandım. herzamanki ne ailemle ilgili meseleler ne de iş mevzuları ile başladım güne. sadece onu düşündüm, yüzümü yıkarken, dişimi fırçalarken, kahvaltımı yaparken, giyinirken, işe geçerken.

ofise yeni girmiştim ki beni aradı. günaydınlaştık sonra "dünden beri nasılsın?" diye sordu. bu sorusunda kasdettiği şeyi bildiğimden "çok iyiyim" demin emin bi şekilde. o da "iyi, bunu duyduğuma sevindim. ben belki.." dedi sustu. bekledim devam etsin konuşmasına diye ama devam etmeyince ben sordum "belki ne?" diye. "belki son söylediğim şeyden sonra kızmış olabilirsin diye düşündüm". güldüm istemeden ve "yoo aksine, çok hoşuma gitti. son zamanlarda duyduğum en güzel şeydi." dedim ve sustuk. o sessizliği bozmak istemeyince ben devam ettim konuşmaya "sen de benim için değerlisin" dedim. bi gülümseme sesi duydum :) benim ağzımda kulaklarımda tabi bu arada. yani rahatlığıma da ayrı bi şaşıyorum. benim acil bi toplantıya geçmem lazımdı, sonra görüşelim deyip kapadım. ancak akşama doğru bi rahat olabildim de aradım. o zamanda o yoğundu spora gelirsen orada görüşelim dedi.

son dakika bi iş yüzünden biraz geciktim salona. o çoktan terlemişti :) aralarda gizli gizli bakışarak, sohbet ederek spor yaptık. o "çıkalım" deyince de çıktık. duşa girerken soyunma odasında soyunamadım karşısında nedense, utandım :) ama duştan çıkarken gördü beni. gerçi defalardır görmüştür zaten ama o sözlerden sonra saçma bi çekinme oluştu işte :))

onun dışında da farklı bişey yok hayatımda. ailemle bol bol telefonda konuşuyoruz. kaç haftadır bursa'ya geçmedim diye sitem ediyorlar. ama bayramda zaten orda olacağım. anneme "sen gel haftasonu" dedim, "yok" falan dedi önce. sonra "bi bakayım durumlara" dedi. annem bu, sağı solu belli olmaz. eker herkesi pat diye gelir belki. valla ne güzel olur. hem belki arkadaşımla da tanıştırırım :)

10 yorum:

  1. Homoseksüel bir ilişkinin arifesindesin ve bunu netten bulmadın!Normal kanlı canlı hayattan buldun!İçimdeki umudun büyümesini sağlıyorsun...
    Mutlu ol:)

    YanıtlaSil
  2. o kadar mutlu oldumki anlatamam :)) ağzım kulaklarımda okudum resmen. bu çok ama çok iyi sanırım çok şanslısın.

    bazı insanlar tutarsızca ve tanımadığımız halde hayatlarımıza giriyor ve alt üst edip çıkıyorlar. bunu herkes en azından bir kere yaşamıştır. senin avantajın ise ikinizinde bir birinize değer verdiğiniz ve bunun için uğraştığınız.

    mutlu olun hep.
    sevgilerle...

    YanıtlaSil
  3. bir sonraki kısımda yazacaklarını anlatayım;
    -bulustuk bende kaldı,sadece sarıldık ve uyuduk
    -o kadar güzel ki sanırım bu sefer aradıgımı buldum
    - seviştik cok mutluyum
    -bugün izmirli aradı
    -canım sıkkınken beni sems aradı
    -izmirli ile bulussam sanırım sporcu ile olmayacak
    -sems bana cok iyi davrandı acaba haksızlıkmı ettim ona
    vs vs vs vs vs gider gider gider... ve sen bermuda seytan ücgeninde sürekli dolanır durursun ve bna mutluluk diyorsun ahahhhhhah.. sadece aynaya bak ve yaptıklarını düşün. BEN NE YAPIYORUM diye sesli düsün.

    YanıtlaSil
  4. adsız biraz yavaş git istiyorsan, biraz abartmadın mı?

    pekçok insan senin gibi düşünüyordur sanırım, hatta ben de onlardanım ama ama bunu ifade etmenin daha güzel yolları vardır eminim.

    En azından umarım yanılıyorumdur falan yazsaydın sonuna.

    YanıtlaSil
  5. ben bu adsıza ne diyim? şuna baksana gelmiş nasıl yorum yazmış ya. filmmi izlediğini sanıyo? hayatında hiç hata yapmamış kusursuz 4/4lükmü yoksa? burda birinin günlüğünü okuyorsun sıradan basit pejmürde bir kitap değil. garip.

    tutarsızca yazılan yorumlar. insanlar ne kadar çok müdahale etmeye yada yön göstermeye müsaittir ya? oysa şunu unutuyorlar başkalarını yargılarken yada karışırken kendilerine bakmayı unutuyorlar. önce siz hayatlarınızdan ders alın demiş bir filozof. sonra başkalarını yargılayın...

    ve bir söz daha söylüyorum Voltaire demiş bunu BİRAZ BAHÇEMİZE BAKMAMIZ GEREK.

    kusura bakma biseksüel kızıcaksın biliyorum ama tutamadım kendimi özür dilerim

    sevgilerle...

    YanıtlaSil
  6. bir de can yücelden di galiba bahçeli bir örnek:
    Kendi bahçende bir gül dalı bile olamazken, benim bahçeme girip ağaçlık taslıyorsun..

    sadece aklıma geldi diye verdim, birine laf çarpmak gibi amacım yok onu da belirteyim de:)

    YanıtlaSil
  7. her kötü söz sahibini baglar.. okudumda yorumlarınız benim son derece rafine betimlemelerime nasıl da hos görüsüz bir cıglık atmıssınız. oysa ben Bisexüeli önemsediğim icin yazdım.onun aynı daire icinde gezmesinden dolayı üzüldüğüm için yazdım. ve net olarak yazdım.. ne bir şiir kullandım ne de bir alıntı. yoksa herkese haddini bildirecek sözüm var..
    saygılar... ADSIZ yani James...

    YanıtlaSil
  8. tartışma olsun istemem. eleştirene de güzel söz edene de saygım var. o yüzden bi sonraki yazıyı yazdım.

    herkese teşekkürler.

    YanıtlaSil
  9. İnsan'ın dediklerine aynen katılıyorum sen gönlünü kaptırmanın adımını atmışsın. Baksana onu görünce olan çekintilerin başlamış bile. (Bunun adı aşk bence) Peki o seni görünce aynı şekilde çekiniyor mu merak ettim. Böyle bir durumda herzaman herkes ilk adımı karşı tarafın atmasını bekler süre biraz uzar bu yüzden ama olsun sevildiğini bilmek güzeldir o yeter insana. Yaşadıklarım bana bunları öğretti ama genelde iyice emin olduktan sonra ilk adımı ben attım. Mutluluklar diliyorum...

    YanıtlaSil