2 Ağustos 2011 Salı

beklenen insan

gece saat yarım gibiydi kapım çalındı. ben de zaten akşam yemekten geç dönmüştüm, salonda tv izlerken uyuyakalmıştım. zil sesiyle biraz sersem bi şekilde yerimden fırladım. telaşlandım da biraz bu saatte kim falan diye. "kim o" diye seslendim, ses gelmedi. bi daha seslendim yine ses gelmedi. sinir oldum, tam gidiyodum "ben" dedi günlerdir duymak istediğim ses. açtım hemen kapıyı. asansörün katıma çıkmasını nasıl bi heyecanla bekledim tahmin bile edemezsiniz.

asansörün kapısı açıldı, en sevdiğim yüz belirdi kapıda. koşar gibi sarıldı bana. normalde kapı açıkken komşu görür falan diye böyle şeylerden kaçınırım ama o an bunu düşünemedim. içimden ağlamak geldi ama onu da yapamadım. çünkü iyi değildi yakışıklı. hatta biraz sarhoştu.

kapıyı kapatıp içeri geçtik. yüzüme bakıyordu sanki ilk defa görmüş gibi. elini tuttum "seni seviyorum, biliyorsun değil mi" diyebildim. gülümsedi bebek gibi, sonra sarıldık. öyle kaldık biraz. sormadım hiçbişey, meraktan ölsem de. önce "herşey üstüste geldi" dedi sustu. ben içimden "nasıl yani" dedim, duymuş gibi devam etti. "bizimkilerin sorunları, iş yerinde sıkıntılar ve daha bilmediğin bikaç şey". ben tabii o bilmediğim bikaç şey lafına takıldım. neyfa'nın dediği ihtimal gelip gitti aklımdan. bu sefer tutamayıp sordum "bilmediğim derken????". "önemi yok, anlatıp seni de üzmek istemiyorum" dedi. tabii bu cevap benim kafamdaki o korkutan ihtimali yoketmedi. ama ısrarcı olmamam gerektiğini bildiğim için sustum ben de. onu izlemeye başladım. çok bitkin görünüyordu. saçlarını okşamaya başladım biraz. gözlerini kapadı. komik ama o halde sızdı adam beş dakika geçmeden :) koca adamı yatağa taşıdım ve günlerdir hayalini kurduğum kötü planımı gerçekleştirdim. sarıldım sıkıca, başını göğsüme dayadım. saçlarından, alnından öptüm. öptüm, öptüm. bi ara uyandı, "aşkım" diye mırıldandı ve saniyeler içinde tekrar uyudu:) ben uyuyamadım, bi saat kadar saçlarını okşadım, yüzüne dokundum. sonra ben de dalmışım öyle. rüya gibi. hakkaten rüya gibi. hem de kabusun ortasından birden fırlayarak içine girilen bi rüya.

tabii rüya sabah gelen telefonla son buldu. annesi arıyordu, ben zaten gözümü bile açamadan, hızlıca giyinip öpüp kaçtı. sanırım bi saat kadar daha uyumuşum. kalktım ama yüzümde kocaman bi gülümseme. "hayat, ilginç ama güzel şey" diye düşündüm kendi kendime. hızlı kahvaltımı hazırladım yedim, çıkmadan paylaşmak istedim mutluluğumu. hala kafamda yanıtsız sorular olsa da bekleyişin sona erdiğini yazmak istedim.

8 yorum:

  1. Bazen duyacagımız cevaplar bızı rahatsız eder.. aslında cok ırdelememek gerekir..ama ogrenmezsekkte içimiz içimizi yer..aslında cok sorgulamamalı bazı seylerı.. tahmınler dogru cıkar uzuluruz cunku... bu arada ben hala elemeler yapıorum ve hala ruh esım yok:((

    YanıtlaSil
  2. sTuBboRn; güzel yazmışsında sondaki gönderide güzel olmuş haa :D :D

    ali abim takma bazı şeyleri bırak o anlatıcak sana zaten çatlar anlatmazsa ya ikinizde seviyosunuz birbirinizi. ayrıca kafanada saçma sapan şeyler sokma başa gelirmiş derler ya aman!

    YanıtlaSil
  3. Güzel haber:) sanırım sorunlar daha cok ailevi ve belkide işle ilgili; yani öyle başka şüphelere ihtimal vermiyorum. Yinede onun için endişelendigini belirtebilirsin oda sana zaten anlatır . hayırlısı olsun

    YanıtlaSil
  4. stubborn, evet kesinlikle. bazen bazı şeyleri bilmemek mutluluk sebebi olabiliyor. tabii bazı konularda merakım obsesifleşmese sorun olmuyacak ama zor :) senin elemelere gelince zor bi süreç ama çok şey öğretir insana. umarım yarışmanın final bölümü yakındır :)

    serhat, sevgi herşeyin üstünde olmasa zaten iki adamın birarada durması çok zor olurdu. gerçi bu heteroseksuel ilişkilerde de aynı. iyi şeyler düşünmek en iyi, haklısın.

    bikomoko, ben de sorunların çoğunun ailesi olduğuna inanıyorum ama ufak ufacık bi şüphe bile insanı deli etmeye yetiyor. bu şüphemi ona söylersem hepten gerilir ortam. neyse , dediğin gibi hayırlısı olsun.

    YanıtlaSil
  5. Yaninda oldugunu bilsin zaten sana mutlaka anlaticaktir herseyi
    Iyi dusun iyi olsun :)

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Yapacağım yorumla canını sıkmak istemiyorum ama belki yaşadığım tecrübeler, belki de hislerim bana sanki başka biriyle anlık birşeyler yaşayıp sonra da pişman olduğunu söylüyor..

    Ya yeni tanıştığı biriyle ya da eskilerden biriyle -ne kadar ileri gitmiştir ne yapmıştır- bilemem ama her durumda bahanesi "boş bir anıma denk geldi, bir sürü sorunlarım vardı ve herşey o kadar üst üste geldi ki sağlıklı düşünemedim" şeklinde olacaktır.

    Sonuçta seni ne kadar sevdiği belli, senin de sevginden şüphemiz yok..
    Bu durumda bu ilişkiyi kurtarmak senin ellerinde..

    Yine de umarım yanılıyorumdur diye bitirmek bitirmek istiyorum..
    İkiniz için herşeyin yeniden çok güzel olmasını diliyorum...

    YanıtlaSil
  8. ahahah kötüplandan kastın oysa senin gel ben öğretim sana kötü neymiş :P dimi ars amatoria :P

    YanıtlaSil