21 Ağustos 2011 Pazar

benim


dün akşam gitti misafirlerim. hemen sonrasında yakışıklıyı alıp dışarı çıktım. oturduk bi yerlerde, nefes aldık. dönüşte biraz gıcıklık yaptım, mado'nun önünden geçerken dondurma aldırmadım, sinir oldu surat falan yaptı biraz. arkadaşına durumumuzu anlatmasının cezasını da böyle basit bi şekilde vermiş oldum. söylemedim bu sana ceza diye ama içimde bi ohh duydum :)

sonrası hasret gidermekle geçti. nerdeyse bi haftadır sarılamamıştık birbirimize. sabaha doğru uyuduk :) daha doğrusu ben sabaha doğru uyudum. o saat 3 gibi daldı uykuya, ben gündüzden de uyumuştum diye bi dizimde sevgilim, bi dizimde notebook, takıldım 5e kadar falan. aralarda saçlarını okşayıp "sevgilim" dedikçe, uykuda bile yüzü gülüyordu. garip bişey işte :)

kocaman bi insan var yanında, sana ait. sen ona aitsin. sanırım ilk defa bu hissi yaşıyorum. bakınca "benim" diyebilmek hissini. arada mahremin kalmamasını. hani bunu hemcinsimle yaşamak tarafını geçiyorum, böyle bişeyi tatmak bile tanrının büyük bi lütfu bence. ben normalde yalnızlığı da seven biriyken, şimdi bu adam olmadan nefes bile alamıyorum. geçmiş ilişkilerimde ilişkinin ortasında bile azıcık yalnızlık isterdim, şimdi hiiiç böyle bişeye ihtiyaç duymuyorum. gelse, yanımda 24 saat kalsa "off" demem. hatta yanımda 24 saat kalacağı hayaller planlar kuruyorum kafamda. bu bile büyük bi lütuf gerçekten. hayal kurulabilecek plan yapılabilecek birinin olması.

umarım herkes bu hissi hiç bitmemecesine yaşar.

iyi pazarlar.

foto=flickr, supernenek

10 yorum:

  1. umarım aşkınız daim olur da bu gizlilik takıntını anlamak mümkün değil. alt tarafı bi arkadaşıyla mutluluğunu paylaşmak istemiş sana da sormamışsa nolmuş, küçük şeyleri büyüterek ilişkiyi yıpratmayın. ve de insanlar sandığınız gibi şok falan olmuyrolar gay bir çift olduğunuzu öğrenince. artık çok insan aşmış durumda bunları. en azından benim çevremden gördüğüm budur...

    YanıtlaSil
  2. ayh.
    sevişmediniz mi?
    sevişmediyseniz neden?
    ahahahaha.
    derdi beni gerdi şu anda.

    aferim bak, huysuzluğunu atıyosun. 45 yaşına girceksin, olmaz bu :))
    xoxo

    YanıtlaSil
  3. adsız, off derken? özenti off'u muydu, yoksa ters bişey mi yazdım yine?

    gayik, takıntı değil. herşey adım adım. ben değişiyorum, hem de hızla. ama işte kanıksamam lazım her adımı. insanların nasıl karşıladığı da değil problem, sorun benle ilgili. yoksa böyle oluyor işte :S temennilerin için de çok teşekkürler

    x-coach, seviştik :$ illa yazdırcan +18 detayları. evet atıyorum huysuzluklarımı, sözünü dinliyorum gördüğün gibi.

    üsturupsuz yazar, hemen bakıyorum.

    YanıtlaSil
  4. sizi çifte homoseksüeller sizi! bi'miş! geçiniz alla'nızı severseniz! :)

    YanıtlaSil
  5. son paragrafın öyle bi'içimi okudu ki anlatıcak kelime bulamadım...

    YanıtlaSil
  6. :) Mutluluğunuz daimm olsun Darısı başıma der geçerim :)

    YanıtlaSil
  7. karakedi, sen bari durduk yere şunu yapma. neyse

    bi'adam, hmm, öyle olmuş, öyle yazmışım o an işte.

    miss maria, teşekkürler. darısı başınıza der geçerim ben de ;)

    neyfa, yüzümü yıkamamıştım iyi oldu :) sağol

    YanıtlaSil