12 Ağustos 2011 Cuma

hafif meşrep

üç hafta kadar önce yeni bi kız başlamıştı bizim bi başka departmana. kızı daha önce görmüştüm, bildiğin manken. üstelik slav mankenler gibi sarışın, uzun bi kız. yani öyle biri neden bizim sektörde bulunur anlam verememiştim :) malum, güzelliğini kullansa çok daha fazla çok daha kolay para kazanabilir.

ben bu kızı bikaç kez sigaraya çıkmışken de görmüştüm şirketten olmayan farklı iki adamla. nasıl aklımda yer etmişse kız, dikkat etmişim demek ki. :) ama hafif bi kız gibi gelmişti tavırları çok da önemsememişim. dün kızı mavi bi elbise içinde gördüm. normalde özel bir geceye giyilebilecek, bi yanı omuzdan bağlı süslü püslü bişey. hem ilginç geldi, hem de güzel.

tesadüf, bugün diğer ekiple yapacağımız toplantıya katılamayan birinin yerine o girdi. konuya yabancı diye dinlemekle yetindi konuşulanları. bi de onların tarafla ilgili bişey konuşulurken ilgili görünmek ve gülümsemekle. ben de sanırım onu izlemekle yetindim :) ne yalan söyliim toplantıdaki tüm erkekler kıza bakıyordu. diğer iki bayandan biri benim dostum zaten. çıkışta "yuhhh ya, kızı yiyecek gibi bakıyordunuz" diye şakayla karışık sitem etti. sanırım sinirlenmiş :) sonra da kız hakkında malumat vermeye başladı bana. ben de hiç oralı olmuyormuşum gibi yapıp dinledim bi kulağım onda :) bitirdiği okulu, hangi şirketten buraya geldiği, adı ve bekarlık durumu. ama sonunda da "sana uymaz" diye ekledi. hani uyar mı uymaz mı diye sormadan böyle bişeyi duyunca geçen kapıldığım fikrin doğru olduğunu anladım. yine de, off neyse :)

yakışıklı duymasın bunları, öldürür beni. gözlerimi oyar. ama hani bu olayı buraya da yazmazsam içimde saçma sapan şeyler büyür diye korkmadım değil.

5 yorum:

  1. valla maşallah biraz dikkat çeken kadınsan direkt yaftayı yiyorsun bu memlekette. Erkeksen hadi koçum yakışır, kadınsan orospu... neyse der susarım.

    YanıtlaSil
  2. yakışıklıdan önce seni biz yolucaz...

    YanıtlaSil
  3. neyfa, biraz öyle. ama bu kız dikkatten fazlasına sahipti eminim. erkek olarak biz şanslıyız tabii. en düşkünümüz bile erkek adamdır yapar diye hoşgörülüyor. garip bi düzen işte.

    x-coach, yakışıklıyla mükemmel anlaşabileceğinizi uvvvdüşünmeye başladım. birlikte beni yolduğunuzu dövdüğünüzü.

    YanıtlaSil
  4. sevgili bi, felsefe yapıyormuş ya da didaktikmişim gibi algılanmak istemem. Ancak insan olarak en önemli görevimizin önce ailemizin bize verdiklerinden bir öteye, sonrada kendimizden bir adım öteye gitmek olduğuna çok inanıyorum. Bu yüzden boş bir anında "kadın algısı üzerine" bir dakika bile düşünsen yeter ve artar bana...

    YanıtlaSil
  5. "Sana uymaz" derken ne demek istedi merak ettim :))

    Yine de böyle fantazilere kendini kaptırıp da bu kadar geç bulduğun mutluluğu bozacak bir hamlede bulunmamanı tavsiye ederim..

    Dip not: Ayırtedici bir isim de kullanamıyorum ama seni mutlu edecekse ayırtedici bir harf kullanabilirim :))

    Sevgilerimle..

    C..

    YanıtlaSil