1 Ağustos 2011 Pazartesi

hayırlı ramazanlar

sahuru ailemle aynı sofrada yaparak çıktım yola dün gece. 4 gibi.
açlık susuzluk hissetmedim de uykusuzluk ve başdönmesi ile geçti ilk gün. sanırım bu sene de ailemle olan zamanlar hariç tutamam gibi.

dostlarımdan biri de iftara çağırdı beni gündüzden. oraya gideceğim, bikaç arkadaş daha gelecek. kalabalık güzel bi yemek olacak.

bunlar dışındaki konuda da iyi sayılmam. kafamda bin tane soru var. bi de hala arasa diye bekliyorum, rahatsız etmek istemiyorum. bi tek mesaj attım ramazanı bahane ederek "hayırlı ramazanlar" diye. bi cevap gelir yada artık sorunlar yatışmışsa arar diye bekledim ama hala bi haber yok.

bugün allah'a dua ettim hep ona derdi neyse yardım etmesi için. kendim için hiç bişey dilemedim. şuan tek istediğim onun huzuru, mutluluğu. gerisi gelir elbet. tanıdığım adam gerisini kendi getirir biliyorum.

biraz uzak kalıp düşününce ben de hak verdim ona. ısrarımın yersiz olduğunu, desteğimi söyledikten sonra daha ileri gitmemiş olmayı istedim. ama oldu bi kere.

neyse, öyle işte. ben yavaştan çıkayım. harika bi sofra beni bekler.
herkese güzel bi ramazan ayı diliyorum.
sevdiklerinizle ve dolu dolu.

3 yorum:

  1. hersey olduguna varir, kafana takma. birbirini seven iki insansiniz sonucta ;-)

    YanıtlaSil
  2. bence aramalısın, yani sadece nasıl olduğunu sormak için... onu sıkıştırmak değil, kendin için değil. böyle zamanlarda insan yanında olunduğunu bilmek ister, söylemese de manen onunla olduğunu bilmeli...

    sevgiyle.

    YanıtlaSil
  3. adsız, evet. sevgi tutup çekiyor insanı kaçmak istese bile. bunu hissetmek çok güzel bişey benim gibi biri için

    y., geç yorum yazınca anlamsız oldu biraz. aramama gerek kalmadan bozdu görüşmeme orucunu kendisi. iyiyiz şuanda.

    YanıtlaSil