10 Ağustos 2011 Çarşamba

yarasından gocunmayanlara

bi önceki yazıda dürüst olmam dışındaki yorumlara yeni bir yazıyla cevap vermek istedim. "dürüst olsan" ithamı zaten benim için bişey ifade etmiyor, diyen dürüst olsa anonim yazmaz öyle iddialı bi yorumu. neyse, geçtik.

evet gördüğüm manzara üzmüştü beni. eskiden üzmüyor muydu? o zamanda üzüyordu. çünkü ben günübirlik seks yaşarken o siteleri hiç kullanmamıştım. daha basit mirc, mynet tarzi ortamlar seks arayışındaki insanlar için daha hızlı bi ortamdı. belki bunları yazmak şimdi bana yada bu dünyalardan uzaklara itici gelse de ben bunları yaşadım. inkar etmiyorum ve bunları hala yaşayan insanlar vardır biliyorum, olacaktır da. bu bi tercih midir bilmem. yani günübirlik ilişkilerle mutlu olmayı öğrenmiş insanlar da tanıdım. tabii iç dünyalarını bilemem. ben mutlu olamadım. hep tiksindim kendimden. her ilişki sonrası lanetledim kendimi. ama yapmaya devam da ettim. ta ki bedenim yerine ruhum yorulana dek. bi gün cidden içi boş lanetler yerine durup "noluyo böyle, nereye kadar bu böyle" deyince dank etti bişeyler kafamda. tabii şu da var. seks bağımlılık yaratan bişey, sigara gibi. "aa pişman oldum, yarından itibaren seks yasak bana" deyip de bırakamıyorsun. bu üyelikli sitelerden sohbet arkadaşları edinerek yavaşlattım seks arayışlarımı ve kendimi spora verdim. çağrıldığım her aktiviteye gittim, arkadaş toplantılarını hiç kaçırmadım. acaip yordum kendi kendimi. sırf dürtülerimi biraz dizginlemek için. inancım dahil hiçbişey beni durduramıyordu zaten. şimdi söylerken bile içim cızlıyor ama tam anlamıyla "çaresizdim".

ama başardım, ahmetle tanışmadan bir süre önce seks hayatımı sıfırladım. hani bir mucize mi oldu yoksa benim gösterdiğim gayretin bir sonucu mu oldu bilmem ama boşlukta iken tanıştık ahmet'le. şimdi o da bu satırları okuyacak ve blogun ilk günlerini okumadıysa benim kirli bi geçmişim olduğunu öğrenecek, üzülecek. ama sorun değil artık. inanın ben herkesten çok üzülüyorum geçmişim için. duyunca üzülecek olan herkesten. üzülsem de değişmiyor bazı şeyler. elimden gelen bugünümü ve geleceğimi güzel yapabilmek. tüm çabam gayretim bu yönde zaten.

dürüstlük isteniyorsa işte benim yaşadıklarım bunlar. ben şuanda kimseyi aşağılamıyorum. kimseyi seks istiyor diye ikinci sınıf görmüyorum. sadece o sitelerde kendine dürüst olmayan insanların çoğaldığına üzüldüm diyorum. "aşk arıyorum" yazıp yakışıklı diye birinin koynuna kendini atabilmelere, kendi feminen tavırlarını maskülen bulup herkesi feminen diye aşağılayanlara yada başka dengesizliklere. tamam bunlar da bi tercihtir yada bi kabullenmedir belki. belki buna da saygı göstermek lazım. saygısızlık sayılır mı bilmem ama ben biraz sitemle karışık eleştiri yaptım. biraz da kendi hayatımdan çıkardığım sonuçtan cesaretle bi tavsiye yaptım. her satırında fikrim sabit hala. isteyen istediği tarafa çekebilir o cümleleri. serbest.

15 yorum:

  1. seks yapmak kirlenmekse! kirlenmek güzeldir, ha bunun yanında sevgide varsa tadından yenmez... hepsi dürtülerine ne kadar hakim olduğunla ilgili o kadar :/

    herşey insanlar içindir der benim valide!

    kötü çocuk bi' :) ben hala cevizleri merak ediyorum ^.^

    YanıtlaSil
  2. sonuc olarak seni hic bi sartta goremeyecek miyiz? (((((((((((((((((

    YanıtlaSil
  3. hahaha :D adsızın yorumuna güldüm ali abim kusura bakma.

    ben ne dedim sana? düşünceler tepki yaratıyorsa bu güzel bir şeydir. meyve veren ağaç taşlanır.

    insanlar nedense ayna görmekten korkar. sen bir ayna tuttun bilerek. alınanlar alındı seni kınadı. kendilerini görmek istemeyenler sana laf attı.

    e okumak var anlamak var. bunun ucu çok açık. geçmişimiz bizi biz yapar derler. ondan alınacak çok şey olduğu gibi geleceğimizi de yönlendiririz. sen imkansızı başardın. kim ne derse desin mutlu olucaksın.

    kara kedi; sex yapmak kirlenmektir demedi. dikkatli oku lütfen. çünkü sex yapmak var birde fahişe gibi olmak var. ikisinin arasındada uçurum var!

    YanıtlaSil
  4. ama olmaz ki:) Eskiden daha hoşgörülü idin, hatırlasana bu blog ne yorumlar gördü! Blog yazmanın getirilerinden biri de bu, hoş sen daha iyi bilirsin, katılan yorum da katılmayan yorum da oluyor... Ben pek gocunulacak bir yorum göremedim :S Senin kendi takdirin. Ama biraz yumuşama ihtiyacı ve bunun için dürtülme ihtiyacı var gibi geldi. Nacizhane üstüme vazife olmadan şöyle bir diyeyim dedim... sevgiler:)

    YanıtlaSil
  5. İçerik hakkında aklımda tek söz belirdi: Geçmişimden pişmanım demek çok iddialı bir kelime. O anda öyle gerekmiş öyle yapmışsın, çok eşelemeye gerek yok bence... Hatta o cevizleri anlatmanı valla ne yalan diyeyim ben de bekliyorum :))))

    YanıtlaSil
  6. Gecmisin hic bir zaman kirli degil bence. Insan yapmasi gerekeni gencken yapiyor, ne oldugunu goruyor ve senin gibi baska yonlere odaklanmayi ogreniyor.

    Ilk yorumu ben yazmistim gecen yazinda. Demek istedim ki... ne guzel kendini asip, istek ve degerlerine layik bir yere gelmissin.

    O tur ortamlarda her zaman insanlar olacak. Demek degil ki yaptiklari ayip ve ya kotu. Sadece onlardan da senin gectigin yollardan geciyorlar :)

    YanıtlaSil
  7. Selam. Aşık olduğum adamla spontane gelişen bir süreç sayesinde tanışana kadar ben de manjam'e üyeydim. Kendimi yalnız hissediyordum. Aklımda sadece " eğer ben bu siteye üyeysem, mutlaka benim gibi birisi daha buradadır " fikri vardı. Lakin öyle olmadı. Kısa süreli ve cinsellik temalı güzel ilişkiler yaşadım, aslında şikayetçi değildim de. Ama o'nu her anlamda, her haliyle çok sevdiğimi ve bunun karşılıklı bir mucizeye dönüştüğünü görünce manjam sayesinde birlikte olduğum insanların sadece bir gençlik hevesi olduğunu gördüm. Seni çok iyi anlayabiliyorum.

    Ps: "diyen dürüst olsa anonim yazmaz öyle iddialı bi yorumu"
    demişsin. gördüğüm kadarıyla burası da gayet iddialı bir blog ve sen de anonimsin. birkaç kişi dışında kimsenin senin dürüstlüğünü sorguladığını sanmıyorum.

    YanıtlaSil
  8. En son ne zaman seni bu kadar sinirli gördüm bilmiyorum ama sana kesinlikle yakismiyor. Biraz daha "cool" olmalisin. Hepimiz hata yapiyoruz. Zaten mükemmel olmadigimiz icin yasiyoruz ve imtihandan geciyoruz. Ama mükemmel insan olmaya gayret etmeliyiz diye düsünüyorum :-)

    YanıtlaSil
  9. anonim olmaktan kastınız nedir arkadaslar? burda yazanlardan kim acık ve net?
    ama sana sadece bi tüyo vereyim ali kardeş, cok yakında ogrenıcek yakısıklı burayı, hatta ogrendi bıle,benden soylemesi...
    ben kimmiyim; onu cok eskılerden tanıyan bir arkadası...

    YanıtlaSil
  10. @serhat; "kirli bi geçmişim..." ben buna atıfta bulundum, herhalde bu herif mafya, serseri olmadığına göre; tanışdıkları kişilerlede evcilik oynamamıştır zannımca!

    banane bi'nin pipisinin keyfinden :/ seks bağımlılığı denen birşeyde var yani! bazı insanlar seksi, hava su yeme-içme gibi bir ihtiyaç olarak görüyor; yargılamak kimseye düşmez.

    her ne kadar yüzümü ekşitsemde, hoş ben de hala beyaz atlımı o sitelerde arıyorum :/ hoş sohbet eden insanlarda çıkmaz değil!

    YanıtlaSil
  11. Öncelikle baştan söyliyim, o yorumu yazan adsız ben değilim. Ama ne yazık ki bir profil açmam mümkün olamadığı için zaman zaman böyle adsız yorumlar yazabiliyorum.. Blogunu yaklaşık iki yıldır takip eden biri olarak öncelikle bu sinirinin çok gereksiz olduğunu düşünüyorum.. (Bir zamanlar adsız yorumları engellemene bile sebep olacak kadar, çok daha çirkin yorumlar okumuştuk bu blogda)
    Sırf bu yüzden bütün adsız - anonim okuyucularını aynı kefeye koyman da açıkçası beni üzdü..

    Son bir şeye daha değinmek istiyorum, Feminen olduğu halde "feminenler uzak dursun" diye yazan arkadaşları da anlayabiliyorum ve sanki onları biraz küçümsediğini hissettim.

    İlişkilerde herkes kendine benzeyen insanlar aramıyor aslında, daha çok kendilerinden farklı olanları arıyorlar bence.. Feminen arkadaşlar daha çok serterkek görünümlü olanlardan hoşlanıyor ama ne yazık ki, o adam gibi adamlar da onlardan nefret ediyor.. Gayler arasında en fazla rencide edilen, en fazla küçümsenen, hor görülen kesimin feminen arkadaşların oluşturduğu topluluk olduğunu hepimiz biliyoruz.. Onlar hoşlandıkları adamların en hoşlanmadıkları tipler oluyorlar..
    Açıkçası ben senden onlara karşı biraz daha duyarlı olmanı beklerdim..

    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  12. bu yazıda eksik kalmamam gerektiğini biliyorum ama çok yorgunum. iyi anıma denk geldin hadi...
    :P

    YanıtlaSil
  13. karakedi, seksi aşağılamadım. ruhsuz seksi hoşbulmadığımı söyledim. geçmişte yapmış olmam böyle bişeyi yanlış bulduğumu söylememe mani değil. tabii benim fikrim böyle.

    adsız, resmim yoktu zaten :)

    serhat, yok şimdi bakınca fazla sertmişim diyorum. tabii her fikir kabul edilemeyebilir.

    neyfa, geçmişimden bazen pişman oluyorum bazen olmuyorum. daha hoşgörülü olacağım tekrardan. bu arada cevizleri anlatamam, utanırım :)

    YanıtlaSil
  14. adsız, tabiki geçmiş olmadan bugünüm olmazdı. bunu kabul ediyorum. ama keşke başka olsaydı dediğim de oluyor. bence başkaları için de keşke olmasa demek istemiştim.

    anıl, iyi kasdettiğim şeyi anlayan birini görmek de güzel. dürüstlük olayında hassasım biraz sanırım.

    adsız, hep cool olunmazki :) denerim daha cool olmayı :)

    monkey, tanıyan bi arkadaş mı? brrrr, kimsin, mailimden ulaş :)

    YanıtlaSil
  15. adsız, anonim yazma seçeneğine rağmen ayırtedici bir isim kullanılması beni mutlu eder, cevaplarken kim kimdir diye düşünürken. feminenlerle ilgili sözümde küçümseme yok, ben dahil herkes kendini maskulen görüyorken kim feminendir ki.

    ben de kendime benzeyen bi adam buldum. ama aşağılamıyorum. güdüleri istekleri öyledir diyorum o kadar. yazılarımda da dikkat ederim ;)

    x-coach, şükür kurtardık demeliyim :)

    YanıtlaSil