14 Ağustos 2011 Pazar

yerime itiraf


dün acaip bi geceydi. bi önceki geceyi dondurma, mısır, iki film ile sabahlatınca 2 gibi uyandık :) onun işleri vardı duş alıp çıktı. ben de biraz temizlik ütü falan yaptım.

akşam aradı tekrar. "nasılsın iyi misin" diye sordu, sonra da yanındaki arkadaşının selamını iletti. dostlarından biri. kızı tanıyorum, bikaç kez karşılaşmıştık hatta muhabbetimiz de fena değildi. kapattı sonra. 1,5 saat kadar sonra evden bi daha aradı. "bişey söyleyeceğim ama bana kızma ne olur" dedi. ben direkt kızdım, bu ara biraz asabiyim ya :) gergin gergin "tamam söyle" dedim. "şeyyy" diye uzattı, korku filmi gibi, bekliyorum. anlatmaya başladı sonra.

üç buçuk sene kadar önce türkiye tatilinde sarhoş ve çok mutsuz olduğu bi anda, biseksüel olduğundan bahsetmiş bu kıza. okuldan en yakın arkadaşlarından biri zaten. o günden sonra da bizimkinin hayatında bi kız olunca bi daha bu bahis açılmamış. bu bayan arkadaşı da sormamış özel durumunu. dün öğleden sonra çıkışta işlerini bitirip onla buluşmuşlar. kızın sıkıntıları varmış, dertleşmek istemiş ama konu konuyu açmış. bizimkinin ayrıldığı kızdan sonra oluşan yalnızlığına konu gelince, arkadaşı geçmişi sormuş birdenbire. tedavi falan olup olmadığını. bizimki utanmış epey bunca zaman sonra bu konular açılınca. kız da üstelememiş. tam kalkacaklarken, kıza bizi itiraf etmek istemiş birden. hep böyle son dakika yapar işlerini, bana da öyle yapıyo zaten. "neden böyle bişey istedin" diye sorduğum da "bilmem, mutluluğumu paylaşmak istemiştim sadece" dedi. kıza bi erkekle ilişkisi olduğunu söyleyince, kız hemmmen beni sormuş. sonuçta pat diye hayatında görünüveren biri bi tek benim. o kişinin benim olduğumu da itiraf etmiş. ben tabii bunları ondan dinlerken kaşlarım yüzüm şekilden şekile giriyor durumda.

ben mahremiyetime ve onun da mahremiyetine bu kadar önem verirken onun beni ben istemeden birine afişe etmesi demek bu. gerginliğim daha da arttı. yakışıklıyla ilk tanıştığımız zamanlar kendimizi anlatırken söylemişti yıllar önce birine yarım ağızla durumunu itiraf ettiğini ama o kişinin bunu unutmuş bile olabileceğini yada sarhoş olduğundan önemsememiş olabileceğini. meğer o kişi bu kızmış. bilsem o olduğunu buluştuğumuz anlarda hiç öyle samimi ve rahat olmazdım yanında.

tamam medeni insanlarız da ne bileyim, en sevdiklerinden bile sakladığın birşeyin 3. kişiler tarafından bilinmesi garip bişey.

kızdım biraz, kızdığımı da belirttim ona. "müsaitsen geleyim mi? yüzyüze konuşuruz" dedi. "hayır" dedim sert bi şekilde. sonrada kafam dağılsın diye "sleepless in seattle"ı izledim bilmem kaçıncı defa. filmin sonunda mesaj yazdım telefondan. sadece "geçti" yazdım. o da uyanıkmış, hemen "seni seviyorum" yazdı.

hem kızgınım, hem mutluyum paylaşmak isteyecek kadar beni sevdiğine. garip bişey. ama kızla bi daha karşılaşırsak diye de acaip utanıyorum ve korkuyorum. off, bak stres oldum yine. brrrrr.....

15 yorum:

  1. Sende intikam almak icin yakisiklinin resmini koy buraya :P

    YanıtlaSil
  2. Klasik turk erkekligi yapma... Kiz biliyosa nolcak? Cocuk mutlu olmus soylemis. Takilmayin bu tur detaylara cok yaa...

    YanıtlaSil
  3. bir kıza söylemesi bir erkeğe söylemesinde daha iyi... kızlar daha ketum ve anlayışlıdır bu konularda;)

    YanıtlaSil
  4. kar helvasina katiliyorum. kizlardan sir cikmaz, onlara bu konuda guven. ciddiyim ;)

    YanıtlaSil
  5. "Kızlardan sır çıkmaz" diyen arkadaşlar o kızı bir kızdırsınlar da görsünler neler yapabileceğini :)))
    Sadece kızların heteroseksüel erkeklere göre daha olgun ve anlayışla yaklaşabildiğini düşünüyorum bu durumlarda..

    Bence doğrudan senin çevrenden olmayan birinin bilmesi çok önemli değil.. Sadece bir araya geldiğiniz zaman sıkıntılı anlar yaşayabilirsin. Ben bir daha asla aynı ortamda bulunmak istemezdim doğrusu :)

    Onu kırmayacak şekilde başka birine söylemeden önce sana danışmasının çok önemli olduğunu anlatmanda yarar var diye düşünüyorum..

    YanıtlaSil
  6. iyi yapmis diycem bana da kizacaksin :))
    bosver kizla hergun gorusmuyorsun ya hem hic gorusmeyebilirsin bile hazir hissedene dek...

    YanıtlaSil
  7. GÜVEN DUYGUSU önemli degil mi? Ben YAKISIKLININ yaptıgı davranısı ONAYLAMADIM

    YanıtlaSil
  8. kasma yavrucum.
    bişey olmaz ve hatta yavaş yavaş da alışmaya başlaman için iyi bi fırsat.
    kocan zaten güvenmese veya o kızdan irite olsa söylemezdi.
    xoxo

    YanıtlaSil
  9. utanacak ne var?
    madem sevgine inanıyorsun,bırak ya,millete ne bakıyorsun,herkes kendi nanesine baksın.

    YanıtlaSil
  10. ne kadar eğleniyorsunuz yakışıklı ve sen :)

    YanıtlaSil
  11. walla seni okudukça düzgün biri için umudum artıyo,ama ben gidip hep yamukları buluyorum :)

    ama bu kadar kapalı yaşamak da nesi yaw!

    YanıtlaSil
  12. adsız, bu yapılabilecek en acımasız şey olurdu sanırım :) öyle bi site görmüştüm bi ara. kızın teki sevgilisini rezil ediyordu :)

    adsız, klasik türk erkekliği değil. mahremiyet hissi bu. onayım olsa tabii ki sorun etmezdim. onayım olur muydu o da ayrı tabii :)

    kar helvası, ben de biraz öyle hissettim. bi erkek arkadaşının bilmesi daha garip hissettirirdi sanırım.

    ozge, kızlara güvenmek mi :) güvenmek zorundayız artık :)

    YanıtlaSil
  13. c.., çok güldüm yorumuna. sanırım biraz haklısın. bayan arkadaşlarımın sinirlendikleri zaman ne hale geldikleri geliyor da gözümün önüne. brrr. konuştuk biraz böyle bişeyin benim için önemini. umarım bi daha olmaz böyle bişey.

    bikomoko, iyi mi etmiş :| bi daha o kızla görüşmek isteyeceğimi sanmıyorum. yanında kötü hissederim eminim.

    adsız, onaylamamak aslında benim tepkimde. yoksa birlikte bi karar olsa niye kızayım ki.

    x-coach, kocacım en doğrusunu biliyor tabii. ne haddime yorum yapmak, bana düşmez. :)

    YanıtlaSil
  14. üsturupsuz yazar, herkes nanesine baksın diye gizli kalmayı tercih ediyordum ben de. ilişkimiz konusunda en ufak garip bi yorum beni çok rahatsız edebilir çünkü.

    adsız, eğlenmek mi? bu olay pek eğlenceli değildi aslında.

    erqut, buna kapalı yaşamak demesek. bu da bi tercihtir böyle bi ilişki yaşıyorsan. enazından ikimizin hazır ettiği şekilde böyle bi adım atmak istiyorum ben. bu arada umarım doğru birine denk gelirsin sen de.

    YanıtlaSil
  15. ya neden böyle düşünüyosun ki :) bence mutluluğunuzu birileriyle paylaşmak en güzel şey.Mademki siz varsınız, aşkınız sevginiz var kimden, neyden saklayacaksınız? Yapma bence, hatta hemen hayatında bunu paylaşacağın insanları düşünmeye başla.

    Mesela ben de Amsterdam'da çok güzel bişey yaptım ve bunu okul arkadaşlarıma yanımdakilere açıkladım.Çok mutluyum.Paylaştım herşeyimi.Detayları sonra anlatıcam.

    Ama diiceğim o ki; bence bırak açıklasın, bırak açıkla.Gizli, yalan işler saklanır.Doğru olanlar değil.

    YanıtlaSil