7 Ocak 2012 Cumartesi

olmalı mı olmamalı mı?


dün işten geç geldim. duş alıp bişeyler hazırladım atıştırmalık. televizyona bakınırken kapı çaldı, "kim o" dedim yine onun sesini duydum. "biraz konuşabilir miyiz" dedi. cevap vermeden apartman kapısını açtım. o asansörde iken geçen gün yakın arkadaşı beni arayıp anlattıklarını anımsadım. o gece zaten hep kızın söyledikleri aklımdaydı. bunları gerçekten yakışıklıdan duymak istemiştim aslında. enazından yaşadığım güzel hislerin bitmesi için daha mantıklı ve geçerli sebeplerim olacaktı ve ben de daha iyi hissedecektim. asansörün kapısı açıldı, şaşırdım biraz. saçları nerdeyse kazıtmış kış günü. sakalı da saçı kadar uzamıştı. içeri geçti, oturdu. "nasılsın?" dedi. "iyi olmaya çalışıyorum" dedim. sustuk bi süre. ellerini sıkıp duruyordu. bi de dudaklarını ısırıyordu stresten. "ailen biliyor mu artık" dedim. gözleri açıldı, şaşırdı. "bana neden söylemedin bunu" dedim. cevap vermedi. "arkadaşın aradı beni, bazı şeyler anlattı" dedim. "nasıl?" dedi. bi gece dertleştikleri sırada telefon numaramı aldığını söylediğim de dişlerini sıktı, kıza sinirlendi muhtemelen. "aranız bozulsun istemem ama keşke onla paylaştığın şeyleri benle de paylaşsaydın" dedim. "ne dedi sana" diye sordu. söyledim hepsini. utandı. sustu. sustuk daha doğrusu. belki 2 dakika öyle alakasız yerlere baktık. onun yaşadıklarının da benimki kadar zor olduğunu düşündüm. gözgöze geldik bi an. o an ağlamaya başladı. gözyaşları içimi yaktı yıktı sanki. dayanamadım, kalkıp yanına oturdum. elini tuttum. gözlerime baktı, tam bi çocuk gibiydi sanki. şefkate muhtaç bi çocuk gibi. yine tutamadım kendimi sarıldım, başını tutup omzuma koydum. öyle durduk biraz, sonra da saçlarını okşadım. o an bulutlar üstündeydim zaten. ne yaptığımı bilmiyordum. o kadar özlemişim ki, sıcaklığını, ellerine saçlarına dokunmayı. başını kaldırdı. ıslak yanağı yanağıma değdi. o an heyecanlandım, ben de gözlerimi kapadım. sonra dudağını yanağımda hissettim. sonra da dudaklarımız birleşti, ipler koptu zaten. aylardır ilk defa nefes alıyordum sanki. ilk defa böyle hasretle öptüm birini. dakikalarca öptüm. yorulana kadar. o sırada telefonum çaldı, annem arıyordu. ona baktım, hatta normalde 2 dakika konuşurken uzattım biraz konuşmayı. bi yandan da ben ne yaptım ne yapıyorum diye soruyordum kendime. telefonu kapatıp içeri geldim, yakışıklı hazırlanmış çıkıyordu. "ben gideyim" dedi. bişey diyemedim. sonra "beni affet yaptıklarım için" dedi. dudaklarımı sıktım sadece. bişey demedim. tam kapıda çıkarken "seni çok seviyorum" dedi. sessizce "ben de" deyip tekrar yapıştım dudaklarına, öptüm uzun uzun. hatta öyle ayaküstü sevişecek gibi oldum ki, içimden bi ses "yok yapma" dedi. sonra geri çektim kendimi. o da hemen çıktı zaten.

öyle oturmuş onu düşünürken uyuyakalmışım. kaç gündür 4-5 saat uyku ile yaşamak zorunda kalınca insan yığılıyor olduğu yerde. sabah da geç uyandım. telefona baktım. mesaj falan yoktu. garip durumdayım şimdi. ne yapacağımı bilmiyorum. aylardır hiçbişey olmamış gibi davranmak ikimiz için de zor. hele ki onunla ilişkimizi ailesi bilirken.

foto=hercampus.com

11 yorum:

  1. o.O neee yakışıklı ailesine açılmış mı!!! asıl bomba bu bence, yakışıklıya bravo! ve sen O ailesine out oldu diye ona tavır mı yaptın, seni de ifşa ettiği için? ben de kız meselesi sanıyordum!!! herkesin sosyal yaşantısı koşulları farklı tabii, bunu açıklamayı kişilerin kendisine bırakmak gerek... umarım herşey rayına girer!

    YanıtlaSil
  2. bence; daha fazla üzülmemeniz 2012 yılının hatırına yeniden bir başlangıç yapmanız

    "keşke devam ettirseydim" demek yerine "ben bunları önceden kestiriyordum zaten olacağı buydu"* demek daha kolay olur kısacası bir kere daha denemek hiç denememekten daha iyidir.

    *hiç bir zaman öyle dememek dileklerimle ayrıca :)

    YanıtlaSil
  3. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
    bomba!
    olmadı ayaüstü şeyetseydiniz?

    sana yazacağım yazılar 2'lendi.
    ama tadım yok, seninle uğraşamayacağım :P

    YanıtlaSil
  4. Ben de tam olarak anlamadim isin acikcasi. Kiz arkadasindan ayrilip , ailesine seni sevdigini mi soylemis? Onun icin buyuk bir acilim ve buyuk bir adim. Ozel insanlar karsimiza cok nadir cikiyor ve eger biraz olsun eminsen bile onun ozel olduguna , yeni senede bir kez daha sans vermen taraftariyim.
    Tabi benim yaptigim disardan bir seyirci olarak yorum yapmak. Herseyin en iyisini yine sen bilirsin.
    Iyi seneler

    YanıtlaSil
  5. kendine engeller koymamalısın.Hala bunu yapıyosun.Okurken hem mutlu oldum hem sinirlendim :)

    İki sevgili birbirini severken neden engeller koy araya?

    Ben yerinde olsam kapıyı kiter gözünün önünde anahtarı başka yere fırlatır ve "Bu gece ve bundan sonraki her gece ne olursa olsun yerin benim kucağım." derdim. Ne ben artık acı çekerdim ne O...

    Buna benzer şeyler uygularım bitanemle aramız kötü olduunda.Şuana kadar da pişman olmadım.Mutlu olmamın sebebi de budur belki..

    YanıtlaSil
  6. ?
    aile nasıl öğrenmiş?

    YanıtlaSil
  7. Kızlarla bir ilgisi olabilir mi,ailenin öğrenme olayının??

    YanıtlaSil
  8. Bence "aile nasıl öğrenmiş"den daha önemli bir soru var sorulması gereken..
    Eğer yakışıklı seninle böyle bir ilişkiye hiç başlamasaydı aile yine öğrenecek miydi?
    Ailesinin öğrenmesinde ikinizin yaşadıkları etken olduysa eğer, O'na karşı sorumlulukların olduğunu düşünüyorum..
    Bence bu sancılı süreçte O'nu tek başına bırakman doğru değil..
    O'ndan bir mesaj gelmesini bekleme ve o mesajı sen yazıp gönder..

    İşin bir başka boyutu da bu durumu öğrenen ailelerin verdiği klasik tepkiler..
    Önce kabbullenememe, sonrasında karşılıklı suçlamalar, -Onlara göre- çözüm arama yöntemleri vs..
    Bütün bunlar, yeniden başlayacak bir ilişkiyi çok daha fazla yıpratıp her ikinizi de gereğinden fazla yoracaktır..
    Bu durumda çok dikkatli düşünüp doğru adımlar atmalısın..

    İkinizin de bu süreci en az hasarla atlatamanızı diliyorum..

    sevgilerimle..
    C..

    YanıtlaSil
  9. Çocuklar,
    biz burada bunları konuşur; tırnaklarımı yer ve bay baysekşılın birşeyler yazarak merakımızı en ince detaylarına kadar gidermesini beklerken onlar şimdi Karaköy'den kalkan ve Akdeniz'de büyük tur yapacak olan MSC Magnifica ve Celebrity Equinox ile aşk tazeleme seyahatine çıkmış ve bir şekilde edindikleri internetli cep telefonları vasıtası ile yazdıklarımızı okuyup ağızları yerine muhteşem kıvrımlı popoları ile gülüyor olabilirler.

    Böyle bir ihtimal %0,0000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000 00000000000000000000001 bile olsa var yani.

    Hepinizi öptüm; seni ayrıca öptüm bay C. ; .çok romantiksin.
    xoxo

    YanıtlaSil
  10. karakedi, out olmak değil işleri b.k etmem onun ki. tepkim buna. beni ifşa etmesine de değil. bi de bana söylememesine çok kızgınım.

    o gay ben de, denemek yada denememek. buna karar vermek o kadar zor ki.

    x-coach, aşk tazeleme gemisi falan hayal tabii. önce şu kafamın içini boşaltıp temizlesem en güzeli olacak da.

    eser, özel biri olduğunu inkar edemem. ama o kadar karışık ki kafam. ne diyeceğimi bilemedim. umarım ikimiz için de en güzeli olur.

    YanıtlaSil
  11. bi'adam, imrendim sana yazdıklarına. ben biraz farklı biriyim. hassasiyetlerim ve eşiklerim farklı. sanırım tepkilerim de farklı haliyle. yoksa kendime yada sevdiğim birine acı vermek değil amacım.

    neyfa, yazdım uzun uzun. fazla mı detaylı oldu diye korkmadım değil ama bunu çok bile tuttum içimde sanırım. taşıyamıyorum bi yerden sonra.

    ganimedeski, yok kızla bi ilgisi. sorun bizmişiz. yada daha doğrusu ben.

    c.., ilgin. bi detay. ben olmasam öğrenecekler miydi bunu. sanırım hayır. çünkü yakışıklı türkiye'de böyle bi ilişkiyi aklından bile geçirmemiş birbirimize açılana dek. ailesinin tepkisine gelince, tahmin bile edemiyorum ne kadar ısrarcı baskıcı olabileceklerini. modern bi aile olsalarda konu bu olunca insanlar bikaç çağ geriye gidiyorlar.

    YanıtlaSil