9 Ocak 2012 Pazartesi

sapık

aramadı henüz, mesaj da atmadı. ben de aramaya cesaret edemedim. ama onun susması garip gerçekten. bu kadar ısrarla iletişim kurmak isterken, birden bire.

bu arada bi konuyu anlatmadım ben. o gün, yani yakışıklının arkadaşının aradığı gün konuştuklarımızı.

yakışıklının kız kardeşi bi akrabalarını aramak için bundan telefonunu istemiş. o sırada benim attığım mesajı kız yanlışlıkla okumuş. adımı bildiği için yanlışlıkla yolladığımı düşünmüş. o sırada da yakışıklının sıkışıp lavaboya giresi tutmuş, kız neyine lazımsa mesajlarına bakmış. adıma bir klasör içinde yazdığım mesajları görmüş. önce bi tepki vermemiş. annesine anlatmış, tabii o da babasını aramış. 2 saat geçmeden babası eve gelmiş ve kıyamet kopmuş. tabii yakışıklı benim yolladığım mesajın okunduğunu bilmediği için bihabermiş durumdan. bana "hayatımda hiiç bu kadar kötü hissetmemiştim" dedi. bi yanda anne ağlıyor, bi baba bağıra bağıra "anlat" diyormuş. o an yapılabilecek en saçma ama belki o an için en mantıklı şeyi yapmış. belki kendini kurtarmak, belki de o an ailesinin çektiği acıyı azaltmak için. benim eşcinsel olduğumu söylemiş. ona aşık olduğumu, o istemese de ısrar ettiğimi falan söylemiş. bana yardım etmek için anlayış gösterdiğini falan anlatmış. kısaca b..ku bana atmış.

tabii ailesinin şüpheleri bitmemiş hemen. ekim başlarındaki soğukluk, biraz zaman istemesi hatta dayısının rahatsızlığında kızla görüşmeleri hep bundanmış. güya ailesini daha fazla üzmemek ve şüphelerini azaltmak istemiş. hem beni sattığını, ailesinin gözünde bi sapık olduğumu bilmemi istememiş. hem de zarar görmemden korkmuş. böyle yaparak ben en büyük zararı verdiğini aklına getirmemiş bile. güçlüyüm ya, sabrederim ya, beklerim ya.

yapamadım tabii, sabredemedim, en son o akşam yemeği cinneti sonrası ilişkiyi bitiren bendim. o sırada o karışıklığın ortasında o kızla yeniden olabilir mi diye düşünmüş ama yapamamış. haftalardır bana ulaşmaya çalışmış, ama utandığı için çok ısrarcı da olamamış. artık dayanamayacak duruma geldiği için kapıma gelmiş.

sonrasını biliyorsunuz.

işte durum bu. yaptıklarını hala mantıklı bulmasam da, yaşadığı şeyin çok sıradan olmadığını kabul edebiliyorum. aynı durumda benim de benzer saçmalıklar yapabileceğimi kestirebiliyorum. bi tek anlayamadığım bunu benimle paylaşmak istememiş olması.

bi de şu var. yaşadıklarından dolayı biraz kendimi sorumlu tutuyorum. o ailesiyle yaşayan biri sonuçta. onlara bakıyor her gün her akşam. şuanda bile zor durumda olduğunu hissediyorum.

hala ne yapacağıma karar vermiş değilim. muhtemelen benim bi adım atmamı bekliyor. muhtemelen onu aramamı bekliyor tekrar kapıma dayanmamak için. ama bunu yapmak benim için de kolay değil. o kadar zaman, o kadar acı girdi ki araya. ne yapacağımı bilmiyorum.

19 yorum:

  1. Şimdi puzzle'ın bütün eksik parçaları yerine oturdu işte..

    Bence herşey bu kadar net bir şekilde ortadayken, yaşadığınız sorunların temeli ve tek nedeni onun aiesinin önünde düştüğü zor durumken, bekleyerek kaybettiğin her saniye hata ediyorsun!
    Artık beklemekten vazgeç ve bir an önce o mesajı yazıp gönder..

    Sorunlardan kaçarak kurtulmak çözüm değil, birbirinize destek vererek bu durumun üstesinden gelebileceğinize inanıyorum, yeter ki sen bir adım at..

    YanıtlaSil
  2. benim ne diyeceğimi biliyorsun, ama madem ben öyle biri diilim, yapamam diyosan; sonucu görmek pek de zor değil...

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. İşte esas parça buydu... Hoff, zor bir durum. Bence en mantıklı olan şeyi yapmış. Seni satmak olduğunu sanmıyorum, ne deseydi ailesine, evet seviyorum ülen mi? Ertesi günü birlikte hayat kurmak üzere x şehrine biletle gitme durumunuz yoktu ki. Ailesi ile yaşayan bir adam bu. Sen ailene evet bu benim sevdiğim adam der miydin? Bir de ismini bile telefona farklı kaydetmeyi akıl etmeyecek kadar saf, çetrefil şeylerle uğraşabilen bir karakter değil, bununla iyi baş etmiş sayılır bence. Kızmakta haklısın, ancak bulunduğunuz kulvar zor bir kulvar, bunu biliyorsun, daha önce belki de bunu bu kadar net yaşamadın. Bu bir kısmı sadece. Soru sen bunları yaşamayı göze alıyor musun? Zor bir karar, çok zor. Keşke sana söyleseymiş. Bu kadar önemli bir şeyi. İnsanlar istediğini yaşasın ya, sevgi bu kimse kimseyi öldürmüyor, neyi hazmedemiyoruz hala...

    YanıtlaSil
  5. Senin tarafından dinledik olanları, ve şimdi diğer eksik olan parçayı tamamladık beynimizde
    Ya tekrar barışıp görüşmen gerek ya da tamamen kopmak. Böyle günlerin haftaların aradimi, Msj çekti mı, hatırladı mı diyerek geçmez. Yeniden başlayın diyenlere de gülüyorum ancak !

    YanıtlaSil
  6. evet denildiği gibi taşlar şimdi yerine oturdu, her ne kadar senin onun ailesinin gözünde düştüğün durumlar hakkındaki düşüncelerin doğru ve can sıkıcı olsa da o an için yapılabilecek en iyi kaçış yönlerinden birisi de öyle bir şey demek olurdu sanırım ://

    O adımını attı senden hamleyi bekliyor artık top sen de ister bitirirsin ister tekrar başlarsın lakin;

    tekrar başlanılan ilişki sonrası ilerde ailesi ile yüz yüze gelebilme karşı karşıya kalma durumu gibi işin diğer yönleri varsa kafana takılan bilemem...

    YanıtlaSil
  7. Onu aradıgın zaman hersey eskısı gıbı olacakmı? yıne bırbırınıze sorunsuzca sevgınızı verebılecekmısınız? huzuru yakalayabılecekmısın onun yanında? bunların cevabını verıp oyle ara derım...!

    YanıtlaSil
  8. Yalanlar , bilinç altında saklayıp dışarı söylemediğimiz gerçeklerdir. Aslında hiçbirimiz usta yalancılar değil aksine bilinç altımızdaki doğruları dışarı vurmak için zaman kollayan korkak insanlarız.

    E şimdi adama derler , be kardeşim bunca zamandır yanımda sokum sokum sokuluyordun, sevişmesi öpüşmesi hakgetire , gırla gidiyordu. Duşta kendimle oynarken mi kurdum ben o hayali? Eğer içindeki duyguya sapıklık diyebiliyorsan ve bunu yapmışsan sapıksın .ama ben kendimi kabul ettim ve senden sonsuza kadar ayrılıyorum . Kendini kabul etsen , ailene içindeki duyguların her zaman içinde olduğunu söylerdin . Ve o aile azıcık kendi yavrusuna güveniyor seviyorsa zaten bağrına basar.

    Bir kız arkadaşla bunu absorbe etmeye çalışmak korkaklığın daniskası.Madem eşcinselsin bir erkekten hoşlanabiliyorsun, ya bir erkekle ilişki yaşayacaksın ya da çeneni kapatıp hayatının sonuna kadar yalnız bir yaşam sürmeye devam edeceksin.

    Benim algıladığım kadarıyla bu sevgili arkadaş , erkekle ilişki yaşama evresini seçmemiş , diğer evreyi seçmiş ve iş yalnız yaşama konusuna gelincede yalanlarla kendini koruyan bir korkağa dönmüş.

    İşte bu tip durumlara gelemiyorum abi . Ya cesur ol ya da yalnız . Ben de eşcinselim ama arkadaşlarım ya da ailem bana kız arkadaşın var mı diye sorduklarında basitçe "hayır" diyorum.Daha karşıma herhangi biri çıkmadı. Muhtemelen de ömrümün sonuna kadar çıkmayacak . çünkü çalışıp kendi hayatımı kurmaya çalışıyorum ve kiminle ne kaar ilişki yaşayacağım bana bağlı. yaşamımı sürdürebiliyorum . hem de yalanlar olmadan .

    Lafın özü sevgili Ali abi , salla gitsin böylesi. Devam edersen aklını hep bugün kemirecek . Sıkıştığı anda "beni sattı","beni sattı","beni sattı","beni sattı"...

    Sen de madem artık karar verdin eşcinselsin . Sen de bu tip insanlara tavrını alabilmeyi öğren . Bugün bunu yapan yarın ölüm döşeğinde "Buruşuk yüzün midemi bulandırdı kusura bakma ben kaçtım" deyip o zor anında bile bir bıçak sağlayabilir kalbine.

    Ve artık kendine gel şu üzüntü konusunda. Bu kaçıncı ilişkin sen iyiye gideceğine kötüye gidiyorsun .madem paran var pulun var al yıllık iznini yazın mı alıyosun kışın mı alıyosun bilmem .Git başka yerleri ziyaret et, başka ülkelere git , ama aklında artık şu geçmişin olmasın ya .

    Vallahi Allah'ın verdiği cana yazık.böyle insanlar için can sıkmaya değmez. Koskoca duruyor orda ayrılık nedeniniz " sizin ilişkinizi yürütebilecek kadar cesareti yok onun" sen ne ona cesaret poppalayacak pollyannasın ne de değerli zamanından ona zaman verecek kadar lüks yaşayan biri.

    YanıtlaSil
  9. değişen tek şey yani yeniden başlandığında onun kalacağı zor durum. ailesi için her an şüpheli günler olucak hatta baski bile görebilir artık evlen diye.

    mesela senin yanına geldiğini bile söyleyemiycek. ailesine her dakika yalan söylemesini geçtim onun açısından sürekli buruk bir sevinç olucak.

    ki sende böyle davranmazsın biliyorum

    YanıtlaSil
  10. şunu en başta adam gibi diyeydin ya! siktir et gitsin... sana bok atması olmamış!!! bu kadar rahat olan birisi ailesinin karşısında durabilirdi biraz ya da kendini aklayıp sana bok atmayabilirdi pardon... artık aile ikinizi bir arada görünce kimbilir akıllarından ne geçer, senin kapının önüne de birisini dikmesinler? zor yaşamadığım için bilemem, ahkam kesmek gibi oluyor ama; sonuçta her koyun kendi bacağından asılıyor, eskisi gibi ailecek rahat görüşemeyeceğiniz aşikar? umarım herşey gönlünce olur...

    YanıtlaSil
  11. Evet gercekten zor bir kararin verilecegi noktaya gelmissin. Sanirim yakisikli seni hayatindan coktan cikarmis, ailesine soyledilleri ile. Hernekadar seni bir sekilde seviyor olsa da bence iliskiniz resmi olarak bitmis. Gecmis olsun!
    Umarim bu aciyi en kisa surede atlatir ve hayatina kaldigi yerden devam edebilirsin.

    YanıtlaSil
  12. Böylece İstanbul'dan bir gce vakti ayrılan süper lüks MSC Magnifica'nın güvertesinde aşk tazelemediklerini öğrenmiş olduk.

    Neyse.

    kollarını aç ve ona koş!
    dememi beklemiyorsun di mi yere kapaklanmış ve kötü kadın damgasını yemiş veremli Hülya Koçyiğit'in ölmeden önceki bir kaç saati style?

    Her başı sıkıştığında seni sapık mı ilan edecek bu adam? Olmaz. Olmamalı. Yanlış. Birisinin doğruları göstermesi gerekiyor. Herşeyden önce ayıp. İlişkileri gizlemek ve etrafa karşı kendisini savunmak için sana bok atmamalıydı.

    Belki facecumnming yapabilirdi ama scat... asla :P

    YanıtlaSil
  13. c.., aradım görüştük bugün zaten. o yüzden biraz daha iyi hissediyorum şuanda. destek olma noktasında söz de verdim.

    bi'adam, dediğin gibi oldu. duvarları kaldırdım işte. bakalım ne olacak bundan sonra.

    neyfa, evet zor. bugün daha detaylı dinleyince ev hallerini daha iyi anladım. ki dediğin gibi iyi akıl etmiş o an böyle bi şekilde olayın içinden kendini sıyırmayı. hakkaten kafası böyle oyunlara basmaz onun. ailesinin bunu anlamasını bekleyemem. belki başka bi çağda bu mümkün olacak ama şimdi değil. şuan için onların midesini bulandıran bi sevgi bizimkisi. onları öldürmese de onlara göre bizi öldüren bi sevgi.

    adsız, ilk şeyi yaptım. barışmak denmez ama görüştüm. zaten küs değilim :) ama tabii sitem edecek o kadar sebebim var ki ona karşı. şuan yeri değil. çünkü onun benden de zor durumda olduğunu biliyorum.

    YanıtlaSil
  14. o gay ben de, katılıyorum. yapabileceği tek manevrayı yaptı beni kötü adam yaparak. adım konusunda gelince ben de attım adımımı. henüz tam beklediği bi adım mı attığım bilmiyorum ama hiç değilse sessiz kalıp ona bi acı da ben vermiyorum. ailesiyle karşı karşıya gelmemek için de eminim o da ben de çok hassas olacağız. bu detayları konuşacak kadar ileri gidemedik henüz.

    stubborn, valla bunlara cevap vermeye çalıştım ama veremedim. o dediğin şeylerin cevabını bi ömür kendine sorup cevaplayamayanların olduğu bi dünyada yaşıyoruz. aradım yine de. belki cevaplar zamanla kendiliğinden çıkar ortaya.

    silencedude, sanırım yanlış anladın. sapık diyen yada şuan beni öyle gören yakışıklı değil onun ailesi. ama ailesine beni biraz öyle tarif eden yakışıklı :) onun hakkında senin yazdıkların kadar sert ve keskin cümleler kuramıyorum. hala sevdiğimden değil, insan olarak da tanıdığımdan dolayı. aslında hayata bakışı biçoğumuza göre net insanlardan biri. bi de şu var, o kızla benden uzun bir ilişkisi vardı, pat diye bitmesini ben de gerçekçi bulmamıştım. arkadaşlık boyutunda da olsa görüştüklerini tahmin ediyordum ama bu olayla boyutunun biraz değiştiğini kendi de itiraf etti. buna korkaklık de, çaresizlik de, ne dersen de. senin söylediğin kadar net olamıyoruz, hayır diyemiyoruz hayata karşı. bazen böyle karmaşık yollara girip çıkıyoruz yada çıkamıyoruz. dur bakalım, bugün konuştuk. zaman doğru olana bizi yakınlaştıracaktır zaten.

    serhat, keşke senin gibi düşünebilsem. yeniden başlarsak değişen tek şeyin onun ailesine karşı oluşacak zor durumlar olsa keşke. biraz daha fazla bence. birbirimize verdiğimiz acıların izi hala ruhumuzda duruyorken..

    YanıtlaSil
  15. karakedi, yok yok. bak orada dur. çok çok az insan o durumda ailesine karşı sevdiğini koruyabilir. ailen de sevdiklerin çünkü. onları üzmek istemezsin. hele ki yaşın 30un üstünde ise ve hala onlarla yaşıyorsan daha da hassas olabilirsin aile konusunda. ama tabii bu durum bizim iletişimimizi yalanlar yumağına çevirecek, bunu biliyorum. bakalım, ne kadar sık ve derin bi iletişim için de olacağız, bu bile belli değil henüz.

    eser, benim de biraz aceleci davranıp (bu onun tarifi) bitirme kararım sonrası o da bitirme ve farklı bi yol çizme gayreti içine girmiş ama sanırım hayatından çıkarmayı başaramamış. ki zaten geri döndü. ben iletişim halinde kalma kararı aldım ama bunun adı ilişki mi bilmiyorum. kafam karışık o konuda.

    xcoach, konuştuk bugün. yeterince utandı tekrar tekrar. umarım ne bana ne de başkasına bi daha böyle hatalar yapmaz. ama bu durumda onun yapısında ve onun aile ortamında yapılabilecek çok da fazla bişey yok gibi. o yüzden bu hatası için ona kızamıyorum bile.

    YanıtlaSil
  16. Artık size yurt dışında bir hayat kurmak düşer, gidin ve evlenin..

    Ya da imam nikahı kıyın, ben bulurum size imam:)

    Zamanla ailelerde alışır, kaynaşır:))

    Daha fazla zina etmen oolum günah günah..

    Haydi bakalım hayırlısı kardeş:)

    YanıtlaSil
  17. Benim orda demeye çalıştığım ailesine seni anlatışıydı ali abi , yani şöyle kısa bir test yap daha ilk tanıştığın bir insan hakkında daha ilk 5 saniyesinde içinden bir yalan söylemeye çalış. Yapamazsın .Çünkü tanımıyorsundur.Tanıdıklarımız hakkında kurduğumuz acil yalanlarda önceden tasarlanmış doğrularımız oluyor bir anlamda. Ben hâlâ çok sert bir biçimde geri dönmemen taraftarıyım . az çok biliyorum ilişki ne melem birşey. Atsan atılmaz satsan satılmaz . Ama yalnız kalıpta o içindeki güce ulaşınca anlıyorsun.Sen dünyayı bir de öyle yaşa bence.Kaderimde yokmuş de ..Senin şu anda yapmak istediğin ve ya yaptığın 2. şans vermek. Ki hayati tecrübelerime dayanarak 2. şans'ın sadece film uydurması olduğunu söyleyebilirim .

    Şimdilik bu kadar , sevgiler ;)

    YanıtlaSil
  18. ganimedeski, ne yalan söyliim gülümsettin :) imam nikahı falan :) aileler kısmı da harika olmuş. tanışıp kaynaşmalar falan. yakışıklıyı bilmem ama benim ailem asla böyle bişeyi anlayıp hoşgöremez. buna eminim.

    silencedude, belki bu ilişkiyi sapıkça bulduğu zamanlar olmuştur. sonuçta yıllardan beri ilk defa bir erkekle bu kadar ileri gidiyor. 2. veya 3. şans olayı değil de, bizim yaşadıklarımız epey bişeyler silmiş aramızdan. ben eksik hissediyorum açıkçası.

    YanıtlaSil
  19. Ben aileni temsilen istemeye giderim yakışıklıyı artık, örf gelenek bildiğim kadarıyla ister; nikahı da Çırağan'da kıyarız artık:) İmam olarak Fethullah Gülen'i bile getiririm sizin için:P

    Şahidiniz de benim, şeytanınız da, çöpçatanınız da:P

    Öptüm bebekler sizi..

    YanıtlaSil