29 Ocak 2012 Pazar

tatil planları


yakışıklı ile yakın zaman için yurtdışı tatil planı yapmaya çalışıyoruz ama ikimizin de takvimi uyuşmuyor. benim iş için yurtdışına çıktığım bi zaman birlikte çıkmayı bile düşündük. ki ben böyle bişeyin olmasını hiç istemesem de. çünkü ben gidip çalışırken beyimiz gezecek gün boyu. bi de yalnız gideceğim de belli değil. o durumda zaten olay imkansızlaşıyor. biraz daha bekleme kararı aldık. onların projesinin takvimi bikaç hafta içinde daha da netleşecek. o zaman tekrar düşüneceğiz. 

ama gelecek haftasonu için hava biraz daha iyileşirse yakın bi yerlere kaçalım diyoruz. hem bi tazelenmiş oluruz olanlardan sonra hem de bu yoğun iş gündeminin ortasında biraz rahatlarız. bi de bursa olayı var. kaç haftadır gidemedim eve. kıyamet koparıyor annem. bu hafta niyetlendim ama havalar bozunca vazgeçtim. onu da bi şekilde halledeceğim ama ne zaman bilmiyorum. 

 neyse ben mutfağa geçeyim. yakışıklıya yemeğe yardım edelim. yoksa bi saat söylenir :)

11 yorum:

  1. amsterdam'a gidin.
    valla.
    yılın bu mevsimi çok güzelmiş.
    hem cock-ring'ci de bol...

    YanıtlaSil
  2. Herşeyin normale dönmesine çok sevindim..
    Bu mutluluğunuzun hep sürmesini diliyorum..
    İstediğiniz tatile de en kısa zamanda çıkmanızı diliyorum ;)

    YanıtlaSil
  3. 15 gun once fırtınalar koparken şimdi herseyin boyle normal akışına donmuş olmasına, guzel planlar yapılıyor olmasına cok sevındım Alı'cim senın adın:)

    YanıtlaSil
  4. floransa'da bir tatil güzel olur ..
    Gündüz görsel güzellikten
    Geceleri'de güzel romantik bir ortama dönüsür.
    tarihi meydani olan piazza del signoria'da bir aksam yemegi..
    gene gece ünlü köprüsü "Ponte veccihio "da canli müzik ziyafeti sevdiginle omuz, omuza.
    Tarihi sokaklarinda ve sanat eseri köprülerinde, yürümek. suya vuran ay isigini seyretmek ve gündüz espresso'larinizi yudumlarken
    Piazzale Michelangelo tepesinden tüm sehrin muhtesem güzelligini seyretmek..bunlardan bir kaci size simdiden iyi tatiller..sonbahar veya bahar'da güzel olur..

    YanıtlaSil
  5. xcoach, evet aslında aklımızdaki ilk yerlerden biri orası. cockring'ci bolluğu da önemli bi etkendi düşünmemizde

    bir gay, tatil çok iyi gelecek ikimize de. hem iş hem olanlar. acaip yorgunum ben. o da. hem ailesinden uzak biraz daha rahat oluruz :)

    prospero, hayat çok garip demi. bigün de neler değişiyor. teşekkür ederim.

    isvicre'den, italya aklımızdaki üç yerden biri. endülüs, amsterdam yada floransa/roma hattı. ama zaman lazım işte. ortak boş bi zaman. neyse bikaç hafta sonra son kararı vericez artık :) gerçi tarifin sonrası floransa olur sanırım :)

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. yakışıklı yemek yapıyor sen yazıyorsun, bence de gidip mutfakta aşk pişirmeliydin. petersburg da fena sayılmaz bu mevsimde, kulağınızda olsun.

    YanıtlaSil
  8. voyage voyage !31 Ocak 2012 12:43

    her yer çok soğuk olur avrupanın soğuğuda bizimkinden beter bence daha tropik bi yerlere kaçın tayland gibi mesela yada biraz daha bekleyip mayıs sonu italya dicem ama orası açmayabilir rahat olsa da yinede millet burası gibi bakar iki erkei yanyana görünce , daha kuzey almanya hollanda belçika bu konularda daha iidir.Bir de ispanyanın avrupadaki en yüksek sayıda gayi bulundurduğu ve eşcinsel haklarının süper oldunu göze alırsak sanırım Barcelona en iyisi...

    YanıtlaSil
  9. tayland da iyi fikir ama ben orayı sevmiyorum.
    iri erkek yok :(
    hepsi minik minik :((

    YanıtlaSil
  10. mutfak bir çiftin en yakın olabileceği yerlerden biridir. o orda yüzü gözü pudralar içinde sana en saf haliyle pasta pişirirken sen sanal bi alemde 'duygularını' bizle paylaşıyosun. git biraz 'yaşa'.

    YanıtlaSil
  11. y. petersburg mu? hiç aklıma gelmemişti. olabilir aslında :) hatta daha hesaplı bi tatil olabilir.

    voyage voyage, orası öyle. orada soğuk gerçekten soğuk oluyor. özellikle kuzey ülkeler. barcelona güzel ama ikimizin de birkaç kez bulunduğu bi yer olunca endülüs daha cazip geliyor bize. bi de ben sevmemiştim orayı. gerçi sevgilim yanımda olunca nasıl görünür bilemem.

    xcoach, tayland :) ahahah
    o kadar uzak zor be. ona bikaç hafta izin ayarlamak lazım. tabii minik olmaları da önemli bi sebep gitmemek için :))

    jelibon, yakışıklı oldukça pratik bi aşçı. öyle yüzü gözü hatta masanın üstü toz kir içinde kalmıyor yemek yapılırken bile. yaşamak konusuna gelince evet hemen koşturmuştum yardıma o gün. sorun da olmadı.

    YanıtlaSil