14 Ocak 2012 Cumartesi

uyandırma

bugün geç uyandım. ama işlerim vardı. eve getirdiğim işler. açtım onları inceledim 5-6 saat kadar. evde sıkılınca dışarı attım kendimi. hazır çıkmışken yemeği halledeyim dedim. ordan da arkadaşımı aradım, müsaitse çayını içmek istediğimi söyledim. bi saatte orada geçmişti ki; yakışıklı aradı. yemek ısmarlamak istemiş bana, ben biraz erkenden o işi hallettiğimi söyledim. yine susunca "ama sen yemek yerken tatlı bişeyler götürebilirim yanında" dedim. çocuk gibi sevindi koca adam :) ben direkt söylediği yere gittim. o benden önce oradaydı, siparişini bile vermişti. 

garipti tavırları, gereğinden fazla mutlu. sormayayım diye direndim ama dayanamadım. "hayırdır noldu, ağzın kulaklarında" diye sordum. arkadaşıyla görüştüğünü söyledi. şu telefonunda benim numaramı çalıp arayan ve durumu anlatan kız var ya. onla işte. "ne konuştunuz ki" dedim. "hiç. havadan sudan. biraz da senin hakkında konuştuk" dedi gülümseyerek. muhtemelen herşeyin yoluna girdiğini falan konuşmuşlardır diye düşündüm. bi de aklıma dün gece aldığım karar geldi. hani bu kararı ona söylememi gerektirecek bi durum yok ortada. ama bi şekilde anlayacak onunla sadece dost olarak kalmak istediğimi. 

aslında benim için de çok garip bi durum. içimdeki sevgi ve arzular hala kocaman iken onunla nasıl dost modunda kalabileceğimi hiç düşünmedim. onu görünce hala dudaklarına yapışasım geliyorken bu iş nasıl olacak cidden bilmiyorum. ama yaşadıklarımızı, olanları ve şuanki şartları düşününce devam edemeyeceğini etse bile ikimize de zarar veren bi ilişkiye dönüşeceğini anladım. mesele yakışıklının annesinin tanıdıklar üzerinden anneme laf ulaştırması değil, iki kez bu konuda teminat verdiği için korkum yok. aldığım kararın bununla ilgisi yok. zaten annesi öyle benim annem gibi çok konuşkan biri değil, çok düşük bi ihtimal için içimdeki hisleri çöpe atacak bi adam değilim ben. asıl mesele bizim ne kadar biz olabileceğimiz konusu. o şuanda tekrar olabilirmişiz hayalini yaşıyor. o kadar yorgun ki, bu mutluluğunu bozmak bile istemiyorum. ama onun hayalinin içinde bana dokunmak, benle sevişmek, bana sarılıp uyumak da var. farkındayım. aslında bu benim şuan dünyada en çok istediğim şey ama şu şartlarda bunları yapmak bizi dost & seks partner karışımı bi pozisyona sokacak. en sevdiğim adamı bu şekilde bi yere koymak beni çok kötü hissettirecek. neyse, şu olacak bu olacak korkuları yerine biraz akışına bırakmalıyım gidişatı. zaten çok da planladığım gibi gitmiyor hayat.

13 yorum:

  1. Sen ileri gitmedikçe o da ileriye gitmeyecek. Dediğin gibi akışına bırak. Ona yapmanız (ayrılmak) gereken şeyi söyleme.
    Şartlar şuanki gibi sabit kalırsa bir süre böyle devam edin.
    Ama tarafsız kalamayacağıma göre.. Onu bırakma

    YanıtlaSil
  2. Kaçan kovlanır, kovalanan kaçar di mi? Sen de haklısın...

    "yakışıklı aradı bugün. telefonda numarasını görünce kalbim duracak gibi oldu. zaten normalde bi gariptim o an. dua etmişim de anında kabul etmişim gibi garip bi durum oldu..."

    Yukarıdaki satırlar iki ay önceki (8 kasım tarihli) yazından alınmıştır.

    O uzak kalmaya çalışırken, özleyen, arasın diye dua eden sendin. Şimdi O görüşmeye çalışırken, yanında olmak isterken kaçan sensin!

    Bence daha fazla oyalama bu çocuğu. İstemiyorsan açık açık söyle. Boşuna hayaller kurup, bundan sonra yanında olacağını düşünüp, herşeyin düzeleceği umuduna kapılmasın.
    Kendine yeni bir hayat kursun!

    YanıtlaSil
  3. "Üzüleceksin!" İşte o kadar! Yahu sen ne steril, ne suya sabuna dokunmaz, ne bencil, ne garantici bi adammışsın. Ben sana söyleyeyim, 40ına kadar böyle devam ettin ettin. 40ında evlenmezsen yandın. O zamana kadar yakışıklı gibi daha nicesini harcarsın. Sanırım şuan 33-34 yaşında falansın, senede yaklaşık 2 tane desek; en az 12 tane eder. Sen 40 yaşına gelene kadar toplamda 12 tane adamın hayatının amına koyup sonra burada rahibe havalarında gelip bık bık bize anlatıp günah çıkaracaksın. Ama söyleyeyim, eninde sonunda üzüleceksin; ve bu toplu şekilde olacak. Tek tek ahmet mehmet yakışıklı vs vs için değil, birgün gelecek kafana "DANK!" edecek, ah ben ne yaptım diyeceksin, pişman olacaksın. Ama o zamana kadar sen böyle steril olmaya devam et, elini taşın altına koyma. Siktiret yakışıklı naparsa yapsın. Ne de olsa senin her zaman geçerli ve mantıklı sebeplerin ve seni pohpohlayan takipçilerin var; içini her zaman rahatlatabilirsin. O ise hergün anasının babasının gözünün içine bakarken bi yandan da yüreği seninle kavruluyor. Sen devam et alican, ama birgün gelecek, üzüleceksin...

    YanıtlaSil
  4. niye bu kadar dusuncelerin icinde boguluyorsun bazen anlamiyorum... sizin iliskilerinizde zaten cok gelecek dusunulmemeli diye dusunenlerdenim. ki bence her iliski icin aynisi gecerli iki gun sonra hayatimizda ne degisicek nasil bilebiliriz... simdiden iki gun sonrasi icin uzulmeye deger mi? niye kendini kisitliosun mutluluga uzaklastiriosun suan mutlu olucagin neyse o sekilde yasamalisin sonra arkana bakip keskelerle bogulmani istemem umarim her sey senin icin guzel olur...

    YanıtlaSil
  5. s&h ;

    En azından Ali abinin yakınabileceği bir sevgilisi var değil mi ?:) senin da yok.Boş laf az iş sevgili kız kurusu.Matematikle kalp işi yapmaya çalışanların sonu genelde evlendirme programlarında bitiyor.

    Ali abinin valla gayet iyi yaşam standartları var .Bi sevgiliye ihtiyacı yok. Şu aralar sadece biraz acı çekiyor ve ilişkinin verdiği dengesizlik durumlarını yaşıyor.

    Tekrar etmek gerekirse , matematiğe dökmeden önce bir tane ediniyoruz sonra konuşuyoruz , tamam?

    YanıtlaSil
  6. "adsız, aileler tanışıyor demedim. ama ortak tanışlar var. onlar üzerinden bi laf giderse bizimkilere ben naparım düşünmedim. düşünmek de istemiyorum. yaşadıklarımın imtihan olmasına gelince, eğer kasdettiğin eşcinsel tarafımsa ben o imtihanı kaybetmiş sayıyorum kendimi. mutsuz olmaktansa böyle bunu kabullenmek ve ortamı olunca da yaşamak daha iyi geliyor bana."

    Hala hayattaysan kaybetmiş sayılmazsın. Eşcinselliğin beni ilgilendirmiyor. Ben sadece bu ilişkinin geleceği için sabırlı olmanı Allah'tan diledim. Ben seni özellikle kendi yaşam ortamıma yakın gördüğüm için yıllardır ilgiyle takip ediyorum. xcoach gibi yazarların şaka yoluyla bile olsa "Allah(cc)nin dediği olur" demesinde bile anlayana mesaj vardır. Umarım sende anlayan insanlardan olursun ve henüz başka insanlarla da mutlu olabileceğini unutmamışsındır. Aileler tanışıyor konusunda bir yanlış anlaşılma olduğunu özür dileyerek belirtmek isterim. Bir panik havası yaratmadan ziyade, sadece bir hatırlatma yapmak istemiştim. Şimdi okuduğum kadarıyla buna gerek bile yokmuş. "Hayat herşeye rağmen güzel" çok sık kullandığım bir sözdür. Mutluluk dört duvar içinde veya yatak odasında yaşanan aktiviteden ibaret değildir. İstanbul güzel bir şehir, çık dışarıya, git sporuna, yemeğini ye, eğlen arkadaşlarınla..

    YanıtlaSil
  7. ayh.
    söyleyeceklerim var ama söylemiyorum.


    şuraya çiziyorum sadece.
    hatırlatırım zamanı gelince.

    /

    YanıtlaSil
  8. adsız, akışında herşey. plan program yok. ben onu bırakamam zaten, hayatımda kocaman bi boşlukla yapamam.

    adsız, kaçan kovalanır olayı değil tam. oyalamak değil, onun hayatında bi planına da mani olmuyorum. ama öyle pat diye söylenecek bişey değil bu.

    s&h, herkes bencildir garanticidir. sayısal veriler için teşekkürler. 12 adamın hayatını mahvetmek gibi falan. umarım dediğin gibi olmaz. hem şuan o benim ben onun hayatındayız. ben sadece bi karar aldım. pat diye ortadan yokolmadan, sessiz kalmadan. en zorda olduğu bi zamanda yanında kalarak. istediğini düşünebilir herkes, hayat uzaktan göründüğü gibi değil, kalp akıl gibi sayılarla çalışmıyor.

    one girl two boy, herkesin yapısı farklıdır. ben böyleyim. düşünürüm. geleceği planlarım. ha istediğim gibi olmaz o ayrı ama ben yine planlarım. arkamda bi keşke bırakmamak için herşeye rağmen onun yanındayım. evet seviyorum ama kızıyorum da yaptıklarını hatırladıkça.

    YanıtlaSil
  9. silencedude, insanlar yalnız diye yorum yapamaz diye düşünmüyorum. ama evet dediğin gibi zor bir zaman benim için.

    adsız, ben çok sabır gösterdim. hala da sabrediyorum bazı konularda. kendime bile. ben mutsuz olacağım diye düşünmedim, olurum biliyorum. bu ara işim yeterince vaktimi alıyor, beni oyalıyor. ama beni mutlu eden şeylere daha çok vakit ayırmalıyım.

    xcoach, kaçtır söylemiyorsun. neyi hatırlatacaksın merak ettim şimdi.

    YanıtlaSil
  10. Silencedude bana ithafen yazmış; e bana da cevap hakkı doğdu :)
    Sevgilim olmadığını nerden biliyorsun? Bu neyi değiştirir, burda biseksuel'i konuşuyoruz. Sonuçta onun yazdıklarında kendi yaşanmışlıklarımı görüyor olabilirim; di mi? Bence aynanın karşısına geçip nickini yüksek sesle tekrar edebilirsin: "Silence dude, silence dude, silence dude..." :)

    @biseksuel; matematik işi değil bu; umarım öyle de olmaz. Ama gördüğüm kadarıyla sen matematikte olduğu gibi işin içine mantığı katıyorsun söz konusu bir ilişki olduğunda. Herkes garanticidir kısmen; ama bu bence ilişkide olmamalı. Hem ne demişler: "future favors the bold!"Garanticiliği bıraktığın müddetce hayat sana kıyak geçer. Bence biraz mazoşist olup böyle tatlı gönül hezeyanlarının keyfini çıkar ve bir kalemde silip atma. Evet haklısın davulun sesi uzaktan hoş geliyor ama bu mantığını devreye sokup senin kalp sızıların sona erince, onun hayatından yavaşça sıyrılman stratejisinin de hoş olduğu anlamına gelmez bence...

    YanıtlaSil
  11. "silencedude, insanlar yalnız diye yorum yapamaz diye düşünmüyorum. ama evet dediğin gibi zor bir zaman benim için.
    "

    Tabii yapabilirler Ali abi .Yalnız ilişki yaşamış biriyle hayali yaşayan birinin arasında şu fark vardır. Diğerinin elinde gerçek sonuçlar vardır diğeri kuru laf konşur. Buda kimseye yaramaz. Susmak daha yararlıdır bence bu noktada.

    YanıtlaSil
  12. s&h, kararım hoş demedim ki ama bence kötünün iyisiydi. onun gibi pat diye susmaktan iyiydi. gerçi şuan hükümsüz bi karar zaten. garanticilikten biraz vazgeçtim, vazgeçirildim.

    silencedude, bazen yaşanmışlıkları olmadan da çok doğru tespit yapan insanlar tanıdım. futbol yorumcularının çoğunun futbol oynamamış olması gibi.

    YanıtlaSil
  13. o kız o numaraya çalmadı bence.
    önce seviştiler sonra kıza numarayı verdi, kıza arattı ve bing!
    bizim ali kocasının kucağında!

    YanıtlaSil