2 Ocak 2012 Pazartesi

yılbaşı eğlencesi

yılbaşı gecesini anlatacaktım, vakit olmadı o gün.
bu sene geçen seneye göre daha kalabalık bi ekiptik. müzik de güzeldi. biraz tarzını bulamamış bi tipti söyleyen ama güzeldi yine de. halayda çektirdi, göbek de attırdı. benim sesim kısıldı yine bağırmaktan. bi de fena sarhoş oldum. bi ara durup durup yakınımdakileri yanaktan öptüğümü ve kendimi öptürdüğümü hatırlıyorum. zaten sonumu tahmin ettiğim için mekana taksiyle gitmiştim. 

gece de dostum bıraktı eve. sonrasını hatırlamıyorum :) 
geç uyandım zaten, başım kaynıyordu resmen. kahve içince kendime gelebildim. sonra da güzel güzel kahvaltımı yaptım, temizlik falan derken korka korka spora gittim. neyse ki yakışıklı yoktu, rahat rahat sporumu yaptım terimi attım.

akşam eve gelmiştim ki kapı çaldı. canım dostum elinde bi kilo dondurma. içeri girdi, "al şimdi doya doya ye" dedi bana. ben anlamadım tabii, sorunca anlattı. gece beni eve bırakırken dondurma dondurma diye tutturmuşum. artık nasıl canım çekmişse, bu da epey bi turlamış gecenin yarısı bizim buraları, açık bi pastane bulamamış. en son sızmışım arabada, o da öylece beni eve bırakmış. tabii ben bu detayları hiiiç hatırlamıyorum. neyse yedik dondurmaları, çok durmadı gitti. aslında ben bi yıl falan önce bu dostum hakkında bişeyler yazmıştım. (http://biseksuel.blogspot.com/2010/10/cldrtan-soru-homoseksuel-mi.html) dün akşam yine yazıdakine benzer bişeyler hissettim. ama garip olan şu, ben onunla yalnız kaldığımda bu hisse kapılıyorum sadece. belki de kendime bi dayanak falan arıyor bilinçaltım bu ara. çünkü geçen işyerinden o arkadaş için de benzer şüpheler hissetmiştim. sorun ben de sanırım. milletin özelini irdelemek yerine kendime baksam iyi olacak.

4 yorum:

  1. ya gözlerinin içine bakınca anlamam gibi bi'ihtimalin yoktur. Kim hakkında düşündüysem doğru çıkar :) Tam bir gaydar'ım bu konuda :p

    YanıtlaSil
  2. Ben de
    kumkapı'ya eğlenmeye gittik. bir ara birisini yanaktan öperken dudaklarım dudaklarına kaydı; dolgun ve sıcak oldukları için etrafımdakilere aldırmadan arkadaşların içinde öpüştük durduk. mekana taksi ile gittim çünkü bayağıdır gözüme kestirdiğim adam da gelecekti eğlenceye. gece geç vakit beni eve bırakabilsin diye arabayla gitmedim. Hem zaten Kumkapı gibi yere Mercedes S600L ile gidilmez.

    Eve dönerken dondurma diye tutturdum ama bilinçaltımın bir yanılgısıydı o. Canım deli gibi o arkadaşı istiyordu. Dondurma isterken aslında 'onu' istiyordum ama beni anlamıyordu. Beni sarhoşken eve bıraktı ve ona kalmasını söyledim. Geri çevirmedi. Duşa girmek ister diye havularını bıraktım ve uyumaya gittim.

    Duştan çıkınca o da sarhoş olduğu için yanıma gelmiş. Farkettim ama sesimi çıkarmadım. Omuzlarımda solumasını hissediyordum. Ona doğru döndüm. Gözlerimi biraz araladım; gözleri yarı açık beni izliyordu. Dudaklarımı araladım, tekfifi bekler gibi yapıştı. Zevkten belim uyuşuyordu ve sabaha kadar bana dondurma yedirdi. Şimdi birlikteyiz.

    gibi bir hikaye bekliyodum :(
    ÜFFF...
    Beni soracak olursan eğer gece 1'e kadar BattleStar galactica izledim. 1'de yattım. Anlayacağın ağlanacak bir haldeydim.


    :P
    xoxo

    YanıtlaSil
  3. coach supersin sen :)))


    yazdigin o yaziyida hatirladim, 2 yildir takibindeyim, vouvvv :O

    bakalim bu arkadasi daha baska yazilarda da okucaz mi (:

    YanıtlaSil
  4. canım. saol.
    hangi yazı kız?

    bak ben hatırlamıyorum?
    bi tane röportaj yapmak istesen, hatta 'yazdığın her yazıyı hatırlıyor musun' diye sorsan arsızca 'evet, her birini' diye cevap bile verebilirim.
    ama senin dediğini hatırlamıyorum.
    lol.

    YanıtlaSil