10 Ocak 2012 Salı

zeytin dalı


bugün daha salim bi kafayla konuşmak için aradım onu, hatta akşam yemeğe davet ettim. çok sevindi, sesinden anladım. ama buluştuğumuzda o kadar mutlu bi adam görmedim. hala yaptıklarının utancını taşıyordu. ama daha dengeliydik ikimiz de. kızmadan, bağırmadan, cinnet geçirmeden konuştuk. ailesine karşı durumu benim üstüme yıkmasını anlayabildiğimi, ama bunu benle paylaşmamış olmasını hala anlamadığımı söyledim yeniden. başını eğdi, tabaktaki yemekle oynadı.

"peki evde durumlar nasıl?" dedim. mutsuz olduğunu söyledi. o günden beri kardeşleriyle tek kelime konuşmadığını, odasına kapandığını, ancak "gel yemeğe", "gel çaya" gibi şeyler için annesiyle üç beş muhatap olduğunu söyledi. bikaç kez de babasının odasına gelip ağzını aradığı falan olmuş. bunları duyduğuma üzüldüm.

ben ailemle böyle bi konuma gelmek hiç istemezdim. yemekte bi ara "annen bizimkilere bişey demez değil mi" dedim. ortak tanışlar olunca ister istemez aklıma gelip duruyor ve beni korkutuyor bu ihtimal. "demez, ben konuştum" dedi.

yemekten kalkmadan sorma ihtiyacı hissettim "peki ne olacak bundan sonra" diye. "bilmiyorum" dedi önce. sonra "biliyorum hiçbişey olmamış gibi davranamayız ikimizde ama" dedi ve duraksadı. "ama ne?" dedim. "ne bileyim. tek bildiğim ben seni seviyorum" dedi. aylar sonra bu tür şeyleri duymak ruhumu okşuyor ister istemez. üstelik işe yaramaz, sadece terkedilmek için yaratıldığımı düşünmeye başlamışken. peki ben ne cevap verdim. hiç bi cevap vermedim. içimden gelmedi. bi tek çıkışta o arabasına yönelmeden "üzülme tamam. olan olmuş. keşke olmasaydı ama oldu. sen ailenle sıkıntılarını hallet. elimden gelen birşey olursa yardım etmek isterim" dedim. ama o öyle bi cevap verdi ki tutulup kaldım öyle. "sen sadece beni sev yeter". ne denir ki böyle bi sözü içten söyleyen biri karşısında. insanın varsa kızgınlığı, kini, gururu falan etkisizleşir o anda. işte o anda "seviyorum zaten" dedim. çocuk gibi sevinerek bindi arabasına.

onun bana yaptığı gibi sessiz kalmak yerine buluşmamız iyi oldu. ama kafamdaki soruya yanıt veremedim henüz. yanında olacağımı söyledim fakat bunun şeklini söylemedim. çünkü ben de bilmiyorum. artık tekrar sevgili olabilir miyiz, bunu bilmiyorum. sevgi hala var, şehvet desen çok fazla. ama olup bitenlerin götürdükleri de öyle. bugün karşı karşıya otururken bunu daha iyi hissettim. o yüzden kararsızım. belki de böyle kalmalıyım. bi karar almadan zamana bırakmalıyım.

22 yorum:

  1. Bence gösterebileceğin en olgun davranışı sergilemişsin..
    Dediğin gibi bundan sonrası için acele edip de akıntıya kapılıp süreklenmenin anlamı yok..
    Artık hiçbirşeyin tam olarak eskisi gibi olmayacağı kesin..
    En azından aile içi görüşmeler, evine gitmeler mümkün olamayacak..
    Hatta daha ötesi, gelip sende kalması bile mümkün olmayabilir..

    Böyle bir durumda sağlıklı bir ilişkinin sürdürebilmesi çok zor..
    Ama bizim hayatımızda şöyle bir gerçek de var, hangimiz ilişkimizi tam anlamıyla açık bir şekilde sürdürebiliyoruz ki?
    Hepimiz çevremizdeki pek çok kişiye -üstelik sevdiğimiz kişilere- onlarca yalanlar söyleyerek sürdürmeye çalışıyoruz ilişkilerimizi..

    Kaç kişinin ailesi biliyor, geceyi aynı yatakta kiminle geçirdiğimizi?
    Kaç kişinin tüm arkadaşları biliyor, en sevdğimiz, aşık olduğumuz kişinin hemcinsimiz bir erkek olduğunu?
    Ne yazık ki hepimiz en insani duygu olan sevgimizi bile günümüz ve ülkemiz koşullarında herkesten saklamak zorunda kalıyoruz..

    Sadece siz biraz daha fazla dikkat etmek ve biraz daha fazla yalan söylemek zorunda kalacaksınız..
    Hepsi bu :)

    Ona destek olma ve bu zor günlerinde yanında olma kararını sonuna kadar destekliyorum..
    Açıkçası bu senden beklediğim olgunlukta bir davranış..
    Ya sonrası? diye düşünme, sonrasını zaman gösterecek..
    Ama bu ilişkinin temelinde karşılıklı sevgi olduğu sürece sağlamlığını sürdüreceğine inanıyorum.. Varsın üstten bir kaç tuğla devrilmiş olsun, aynı şevkle, üstelik daha sağlam şekilde yeniden yerleştirilir yerlerine..

    Gelecek günlerin ikiniz için de yeni mutluluklar getirmesini diliyorum..

    YanıtlaSil
  2. ben ailemle böyle bi konuma gelmek hiç istemezdim. yemekte bi ara "annen bizimkilere bişey demez değil mi" dedim. ortak tanışlar olunca ister istemez aklıma gelip duruyor ve beni korkutuyor bu ihtimal. "demez, ben konuştum" dedi.

    -Silencedude diyorki ;devam edersen birkaç sene sonra hayati her problem üzerine sorumluluğu senin üzerine atacak. Şu anda bilmem farkında mısın ama uzun zamandır korktuğun başına geliyor. Yavaş yavaş haber yolları ailene uzanıyor .Seni büyüten besleyen , yıllarca başarıyla koruduğun sırrını , en güvendiğin insan göz kırpmadan yapıyor ve ailesiyle olan durum için mutsuz.

    Ve çıldırdığım nokta sen hâlâ iyi niyetle yaklaşıyorsun. Kes at abicim ya . Nedir bu birine ihtiyaç durumların .Geçen sene konuştuğumuzda nasıl dimdik duruyordun şimdi sırf iki çift güzel söz için hayatının en büyük konusundan ödün veriyorsun.Sen beni dinle bi ara bu olayı düşün. Bu arkadşımıza bu kadar iyi olma .Ki o senden için pek de iyi olmamış.

    YanıtlaSil
  3. "Yakisikli" sansini ailesiyle yüzlestiginde kaybetti. Bedeli ne olursa olsun, bu isin icinden seni karistirmadan cikmaliydi. Bir insan baska bir insani seviyorsa, düstügü durum ne kadar zor olursa olsun, sevdigi insana zarar vermek istemez.

    Simdi soruyorum: aileler tanisiyor dedin. Yarin sizin araniz olmayinca sen baska bir insanla, belki bir bayanla, hayat kurmak istediginde, ne kadar zor bir duruma düsebilecegini hic düsündün mü? Bence düsünmelisin. Alacagin kararlari bir anlik sehvet ile degil, sana mantikli geliyor ve gelecek vaad ediyorsa, vermelisin. Lütfen nefsinden dolayi ipin ucunu birakma, hepimiz sinavdan geciyoruz. Mutlaka cok zor bir imtihan ama Allah hic bir insana tasiyamayacagi bir yük vermez. Senin nefsini oksayan sözlere aldanmamalisin.

    YanıtlaSil
  4. yukarıdakilere katılmıyorum.yakışıklının o türden bi insan olmayacağını biliyorsun zaten.gidip de ergenler gibi annene ispiyonlatmaz gerçeği.yakışıklınn annesi de söylemez bence.Hem en kötü ihtimalde bile bu aşk riske değer.bu nedenle bırakırsan zaten için içini yiyecek ve pişman olacaksın.

    YanıtlaSil
  5. Simdi soruyorum: aileler tanisiyor dedin. Yarin sizin araniz olmayinca sen baska bir insanla, belki bir bayanla, hayat kurmak istediginde, ne kadar zor bir duruma düsebilecegini hic düsündün mü? Bence düsünmelisin. Alacagin kararlari bir anlik sehvet ile degil, sana mantikli geliyor ve gelecek vaad ediyorsa, vermelisin. Lütfen nefsinden dolayi ipin ucunu birakma, hepimiz sinavdan geciyoruz. Mutlaka cok zor bir imtihan ama Allah hic bir insana tasiyamayacagi bir yük vermez. Senin nefsini oksayan sözlere aldanmamalisin.

    Sevgili dindar eşcinsel birey. Her ne kadar Ali abiye biraz saygısızlık olacaksa da burda biraz el atmak durumundayım.Sinirlerimi bozdu yorumun.Blogun adı biseksüel hayat olabilir fakat Ali abi , kısa zaman önce eşcinsel olduğunu anladığını söyledi.Bu onun hayatını ilgilendirir. ve bu kendini anlamak konusunda sana da bir tavsiye . Allah eğer kitaba yüzde yüz bağlılık isteseydi kalbin yerine kitabın bağlı olduğu bir organ yaratırdı değil mi. İnandığımız varlık o kadar aptal değil ,bizimle oyun oynasın.Eğer içinden geliyorsa eşcinsel birliktelik yaşa . Ki bu sana doğru gelen olmalı.Aksi taktirde , dilini kullanamayan yobaz tayfasından olma , körü körüne kitabın dediklerine bağlı kalasın .Ben de dindar biriyim fakat allah kullanmam için beynimide göndermiş. Aklımı kullandığımda bir kitap ile hissetmek oldukça saçma ve içimden geldiği davranmakta tam olması gerektiği gibi bir davranış.Sen başka insanlara bunun bir sınav olduğunu hatırlatırken , kendininde peygamber olmadığını unutma. Dini yaymak senin işin değil . ya da birine kitap avukatlığı yaptığın için öbür tarafta extra bonus falan almayacaksın . Eğer Allah herşeyi biliyorsa ( ki bunu bildiğini hepimiz biliyoruz) doğumdan itibaren içimizdeki hisleride biliyordur.ve bir heteroseksüel içinden geldiği gibi davranınca sevap kazanıyor sen de içinden geldiği gibi davranınca günah işlemiş oluyorsan burda bir yanlışlık görürüm ben .

    Nasıl hissediyorsan öyle yaşa , insanları manipüle etmeye çalışma . Muhtemelen Ali abinin , senin benim öbür tarafa geçtiğimizde mantıklı yanıtlarımız olacaktır.Yaptığın günahlardan kitabın arkasına sığınarak kaçma .Yüzleş , hayatına yön ver.

    YanıtlaSil
  6. Allah(cc)nin dediği olur.


    xoxo
    :P

    YanıtlaSil
  7. Neden konu donup dolasip dine baglaniyor anlamadim. Sunu kabul etmek lazim , dogru ya da yanlis herkesin bir deger yargisi var. Ne zaman ki bir birey digerinin dusuncesine tam olarak saygi gosterirse , iste o zaman medeni ulkeler seviyesine yukseliriz. Ki gercek anlamda medeniyet anlamini bu kadar yitirmisken gunumuzde bunu beklemekte biraz zor sanirim.
    Hepimizin yasaminda farkli farkli sorunlar var. Yasayip gormek lazim sanirim.

    YanıtlaSil
  8. Az once okudum blogu.Haberim yoktu gelismelerden.Dayanamiyom buradan yazicam ali abi.Suanda sinirden titreme geldi uzerime. Boyle bencil ,satici tiplere dayanamiyom ya.Lan sen bir adamin hayatini,en onemli sirrini nasil satarsin ya.Cok uzucu ve sinir bozucu.Hem de kendin de ayni durumdayken.Benzer ailelere sahipken.Durumun agirliginin farkindayken.Herkez dik duramiyor hayatta.Ve dik duramayanlar malesef cogunlukta.Adalet duygusu cok gelisms biriyim.Ne kadar adilim bilemem ama haksizliklara gercekten katlanamiyom arkadslar.Dusunmekten kendimi yiyip bitiriyom benle uzaktan yakindan alakasi olmayan tiplerin sorunlarinda bile.Suanda bile yeminle karnim bi garip oluyo sinirden.Ama kendime telkin ediyom surekli.DEymez sallaa diyom. Ben genelde gay arkadaslik sitelerine bakarkende bole oluyom.Kufrediyom,kiziyom,kabullenemiyom bu haksizlgi.Normal yasamda lgbt lere her lafi eden,asagilayan tipler, o sitelerde birbirlerini sikmek icin boy boy resimlerini yayinliyor. Ama sonra diyom kendi kendime,siktir eettt. Cogunluk serefsiz satici ikiyuzlu madem. Madem millet senin gibi dusunmenin sorgulamanin deil de,sikinin derdinde, o halde bak sende keyfine. Ye her naneyi.Evlilerle sikis. Aile babalari ile yat kalk.Dindarlar ile seks yap.Ateisti ile dus kalk. Berberi esnafi ile fetish yap. Onlar oyle yapiyo cunku.Ortamin kurali bu madem,bende bundan sonra kullanicam kullandiricam lan. Serefsizlere saticilara kufur ede ede ,onlardan biri olmaya meyilleniyorum. Dunyanin en romantik hayalci adamiyken,seks manyagi pisligin teki olmaya karar veriyom. Akil hastanesinde tek basina bi akilli olmanin ,onca delinin icinde yalniz bi akilli olmanin da ,delilerden farki yok cunku. Off ya off,ellerim titriyo Allah in cezalari lan. Keske bir firsatim olsa da yakisikli denen bebeyi essek sudan gelene kadar dovsem ya. Japonuda turkude hepiniz ayni boksunuz lan.Deymez hicbirinize.Sende dogru karar ver abi.Ayni yerden isirilma tekrar .Zor karar,iyi dusun.

    YanıtlaSil
  9. ^kendi sapkınlığına insanlar öyle yapıyor diye bahane arama. Doğru insan her daim istediğini bilendir.Ali abi uzun zaman önce bıraktı tek gecelik durumlarını.bence sende artık biraz insanlar yapıyor diye yapmayı kes bazı şeyleri.Ben şöyleydim ben böyleydim demek bana argo tabirle traş geliyor. İçinde varmış bahane arıyormuş diyorum . eğer hayal perest bilmem ne nane isen lafı kes öyle olduğunu göster. Kararlarının çoğunu insanlara göre alırsan her toplumda itilirsin.Ve bunu da hakedersin.

    YanıtlaSil
  10. kız kardeş abisinin telefonunu karıştırma hareketini normal görüyor, buradan ailenin zaten birbirlerinin özel hayatına fazlaca girme meyili olduğu ya da kimilerince "yakın ve bağlı" bir aile olduğu belli, bu bir.

    Mesajın Aliden geldiği belli mi? Belli. Mesajın içeriği malum mu? Malum. Buradan eleman söylemeden bu sır ortaya çıkmış mı? Çıkmış. Bu iki.

    Bu durumda sırrı ifa eden kişi eleman oluyor mu? Olmuyor bu üç.

    ana hatlar bunlar.

    Gerisi detay: Telefonuna farklı isimle kaydetmeyi akıl etmemesi, kalkıştığı işlerin sonuçlarını karşılarken yetişkinden çok çocuk gibi davranması, her daim birine sığınma meyili göstermesi, bu durum yeniden başlarsa ve aile tarafından öğrenilirse olayın oldukça büyük noktalara tırmanma ihtimalinin olması, flört aşamasında olan bir ilişkinin koşullar yüzünden çok ciddi ilişkinin gerektirdiği sorumlulukları gerektirmesi vs vs. liste uzar da uzar...

    Karar senin Aliş. Yalnız sadece ana detaylara hakim olup bütün olayı gördüm deme lütfen. Şeytan ayrıntıda gizlidir hatırlatırım...

    YanıtlaSil
  11. Ben cildirdim, delirdim, kendimi yiyip bitirdim diyen arkadaslara seslenmek istiyorum.. once bi sakin olun ve biraz empati yapmayi deneyin..
    yakisikli durup dururken Ali yi ihbar edip, bu sapiktir mi demis?
    kendisi de ailesine karsi cok zor durumda kalmis ve en az hasari oyle atlatacaklarini dusunerek arkadasimin boyle bir sorunu var ve ben de ona yardimci olmaya calisiyorum demis.
    simdi bu kendini yiyip bitiren arkadaslara soruyorum..

    siz ailenize karsi boyle bir duruma dusseniz ne yapardiniz? cebinize bir erkek tarafindan gonderilmis mesajlari bulsalar ailenize ne cevap verirdiniz? lutfen -ben olsaydim....- diye baslayan cevaplarinizi buraya yazar misiniz?

    YanıtlaSil
  12. ^ben olsaydım .ADAM gibi yediğim b*kları anlatırdım o dakikada.Gelip buraya Ali abiyle bütün haltları yerken iyi ,hoş ama zor durumda "Ali tükaka anne ya" ,"ben doğru insanım anne ya " ,""Ali bana sarkıyo anne ya!?" demem.Adam olur bu işin iki taraflı olduğunu söylerim.İleride Aliyle barışma kararı alsalar ne olacak? Ailesi bir kere sapık statüsüne koymuşken Ali'yi?Yüzüne bakıp ah oğlum ve erkek arkadaşı sapık ne güzel demeyecekler. Ali ayarttı diyecekler. Ali ayarttı mı bu bahsettiğimiz çocuğu? Hayır,kendi isteğiyle Ali'yle irtibata geçti.Burada işte biraz t*saklı biri olmak gerekiyor. Yapıtklarının sorumluluğunu üzerine almak için.

    Bahsettiğimiz adam Ali abiyle hemen hemen yaşıt.Ali abi gibi de bir mesleği var ,işi gücü var . Annesi babası durumunu öğrense ne yazacak ya?Paşalar gibi gider kendi maaşıyla yaşar.Çocuğunu heteroseksüel olduğu için seven bir aile o kadar da lazım değil.Ailene olabildiğince kısa sürede açıl ki ,onlarda alışsınlar.Böyle olaylar yaşamayın.Madem eşcinselsin kardeşim , ya sevdiğinle gideceksin ya da böyle işlere kalkışmayacaksın.Çocuk musun,30 yaşında adam mı?

    YanıtlaSil
  13. silencedude, seni yurekliliginden dolayi kutluyorum. oldukca cesur bir davranis.. ama ne yazik ki bazi olaylari yasamak, yazmak kadar kolay olmuyor.. Herkes ailesini bu kadar kolay karsina alamiyor. burada ben dahil -Tahmin ediyorum ki Ali de, yakisikli da dahil- bazilarimizin korktugu sey, ailemiz olmadan hayatlarimizi surduremeyecek olmamiz degil. bizim yuzumuzden yasayacaklari depresyon, hayalkirikliklari ve mutsuzluklara sebebiyet vermek.
    sen bu konuda sansli azinliktan biri olabilirsin.. ailen durumu olgunlukla karsilayabilir. ya da sen ne isterlerse dusunsunler, ben hayatimi yasarim diyebilirsin. iste bu noktada empati kuramadiginizi dusunuyorum.. bizler yakisikli gibi, ailelerimizi uzup yipratmamak adina iliskilerimizi saklamak, hatta zaman zaman yalanlar soylemek zorunda kalabiliyoruz. sirf bu yuzden yakisiklinin cok acimasizca elestirilmesini dogru bulmuyorum.. ali bundan sonrasi icin ne yapacagina karar verebilecek yasta ve olgunlukta biri. dolayisiyla yazdiklarimizla soyle yap boyle yapma dememizin hicbir anlami olmasa da hepimiz onu daha mutlu gormek amaciyla dogru bildiklerimizi soylemeye calisiyoruz.. ama bunu yaparken de karsi tarafin duruncelerini anlamaya calisalim, ne olur..

    YanıtlaSil
  14. okurken gozlerim doldu :/ gercekten cok zor durumda kalmis. bende bi kere bi kiz arkadasimdan gelen mesajla yakalanmistim. zor gunlerdi. tamam seni seviyoruz ama olaya objektif bakiyorumda; yaptigi dogruydu :/

    YanıtlaSil
  15. `` gay `` ligi , ``biseksuel``ligi bir kenara birakirsak , acaba kacimiz insan gibi yasiyoruz . Oncelikle cuvaldizi kendime batirayim; sirf aileme belli etmemek icin onlarda uzak yasiyorum , senede bir kez zar zor goruyorum. Peki odedigim bu bedel bana ne kazandiriyor: yanliz siradan basit bir hayat. Diyebilirsiniz ki , mutlu olmak senin elinde diye. Evet dogru ama sevdigim insanlar yanimda olmadiktan sonra mutlulugum ne kadar gercek olur ki . Ortada yapilmis bir hata var ve eminim bunu bir sekilde cozeceklerdir veya bir sonuca baglayacaklardi. Ben bundan cok daha basit bir durumdan dolayi , sirf bir arkadasim beni ailesi ile tanistirmaya utandgi icin , ondan ayrilmistim. Yani hepimizin yaralari var , vs vs vs . Tum bu yasadiklarimizdan ne kadar ders cikartiyoruz asil onemli olan bu. Sucu baskalarinda aramak herzaman en kolayi. `` ben `` bu hale gelmesini engellemek icin ne yaptim demek lazim arada da . Sakin olumlu ve pozitif dusunce ile eminim herseyin ustesinden gelebliriz .

    YanıtlaSil
  16. ah aliş ah, ne olacak bu işler, herkes aynı dertte... bunu dinleyelim açılalım, üstüne aşk şarkısı tanımıyorum :)
    http://www.youtube.com/watch?v=dAh6gsp5hNs

    YanıtlaSil
  17. insan kaç defa aşık olurki? onun yanında olmalısın, ama işin içinden çıkmak için herşeyi senin üzerine yığdığı içinde bir o kadar uzağında...

    YanıtlaSil
  18. c.., ilişki demesem de adına yanındayım hala. bu gece olmayacağını kabullendim. ama alışkanlıklar var. o bana ben ona çok alıştık. umarım herşey iyiye gider ikimiz için de. teşekkürler.

    ganimedeski, aşktan değildi tedirginliğim.

    silencedude, kesip atmak öyle kolay değil. kaldı ki sorumlu hissettiğim bi konu. ne kadar onun hatası da olsa olayın sebebi benim. hayatından çıkacaksam bile benden öncesi gibi bırakmalıyım hayatını. sorunsuz, şüphesiz. senin söylediklerini düşünerek geceledim. haklı olduğun konular var ama bakış açılarımız farklı. ama tepkilerimiz de benzer.

    adsız, aileler tanışıyor demedim. ama ortak tanışlar var. onlar üzerinden bi laf giderse bizimkilere ben naparım düşünmedim. düşünmek de istemiyorum. yaşadıklarımın imtihan olmasına gelince, eğer kasdettiğin eşcinsel tarafımsa ben o imtihanı kaybetmiş sayıyorum kendimi. mutsuz olmaktansa böyle bunu kabullenmek ve ortamı olunca da yaşamak daha iyi geliyor bana.

    YanıtlaSil
  19. benadsızım, ailesine söylemesi çaresizlik ve şaşkınlığından ama ailesine uygun bi dille tembih etmiş o anda bile bunun aileme ulaşacak bi yerlerde konuşulmaması için. kötü ihtimalleri aklıma getirmiyorum. aşk için ben risk alırım tabii ama ya aşk bitmişse olanlardan ötürü, sadece sevgi kalmışsa geriye.

    x-coach, şaka olarak yazdın ama aslında aynen öyle oluyor. biz bazen tüm şartları sağlasak da olmayabiliyor.

    eser, mesele din değil aslında. değer yargılarını dinden alan öyle bakar, ben kendimce doğrulara sahibim bu konularda. belki dinle paralel belki zıt ama benim değerlerim. saygı bunların da önünde olmalı tabii.

    adsız, çok sansürsüz bi yorum olmuş. hani silip silmemek de tereddüt ettim. mail olarak atsan daha iyi olurmuş hatta. mesele düşüp kalkmak, zıvanadan çıkmak değil. insanlara kızıp böyle kararlar almak ayrıca bizi zayıflatır. kendimden biliyorum. direnmeye çalışıyorum. doğrularımı korumaya çalışıyorum. umarım başarırım. ama söylediklerini de düşüneceğim. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  20. neyfa, keşke bu yorumunu okumuş olsaydım bikaç saat önce. aslında kendi kendime düşünürken de bazı ortak noktaları tesbit etmişim ki olmayacak bizi daha yıpratacak diye düşünmüşüm. bu arada aşk şarkısı harikaymış. gece gece güldüm :) abidik gubidik twist :)

    bir gay, ben olsaydım eğer içinden çıkamayacağım bi durum düşmüşsem yakışıklıyı satardım annemin orada düşüp hastanelik olmaması için. ama bunu yaparken onu sapık gibi gösterip kendimi aklamak yerine daha uygun onu kafası karışıkmış gibi gösterecek laflar ederdim. ayrıca silencedude'un ailesine itiraf etmesine karşı yazdıklarına da katılıyorum. ben de itiraf edemeyecekler tarafında olurdum. ama kendim için değil, onların mutsuz olmaması için olurdu bu.

    ozge, ben yaptığına yanlış demiyorum artık. yapış şekli yanlış ve sonrasında verdiği sessiz kalma tepkisi yanlış.

    adsız, insan belki bi defa belki bikaç kez aşık olur belki de hiç olmaz. ama şartlar o kadar aleyhteki ve şimdiye kadar o kadar aleyhte işledi ki, istesem de toparlayamıyorum.

    YanıtlaSil
  21. bi'tane beklediğim yazı var.O gelene kadar sadece okucam, yorum yapmicam.Umarım en kısa zamanda gelir o yazı da....

    YanıtlaSil