1 Ağustos 2012 Çarşamba

tazelenme ihtiyacı


geçen hafta verimsiz bir haftaydı açımdan. iş konusunda yani. ama spor yapmak konusunda çok iyiydi. üzerimdeki hamlığı attım diyebileceğim kadar çok spor yaptım. aslında elimden geldikçe haftada en az iki kez spor yapmaya çalışıyordum. ama otellerde böyle sırılsıklam terletecek düzeyde bir spor yapmak zor. bi de spor kafamı boşaltmam için de iyi oluyor.

haftasonu dostlarla iftar yaptık. daveti itirafı yaptığım dostum yapmıştı. hatta bu seferki organizasyonun sorumlusu da oymuş. güzeldi, güldük eğlendik. sarıldım hepsine doya doya. tabi itirafta bulunduğum dostuma daha dikkatli ve az sıkı sarıldım. nolur nolmaz. beni yanlış anlayıp, benden korkacağı bir duruma sebep olmamak lazım.

bugün yakışıklıyı gördüm bi de. o beni görmedi. bişey alıp eve dönerken evinin önünden geçtim arabayla. oralarda olabilir diye bakarken eve doğru yürüyordu. garip oldu içim. ama yapacak bişey yok dedim kendi kendime. eve geldim. biraz daha düşündüm. sonra hata ettiğimi anladım. geçmiş bitmiş bi durumun beni bu kadar etkilemesine müsaade etmemek lazım sonuçta. haberler, müzik, film derken geçti. 

aslında çok garip bişey insanın bazı şeyleri geçmişte bırakabilmesi. hem rahatsız ediyor insanı kolay unutan basit biriymişim gibi, hem de güven veriyor gelecek adına. bugün daha çok güven verdi. ben geçecek demiştim, geçiyor işte. daha da mutlu olacağım günler de gelecek mutlaka. bu konuda kadere güvenim tam :) tabi ben de elimden geleni yapacağım bunun için. bunun için derken sadece aşk sevgi anlaşılmasın. insan bunlar olmadan da çok mutlu olabiliyor sonuçta. şudur diyeceğim bişey yok aklımda ama sanırım bana beni iyi hissettirecek bir yenilik lazım. gittiğim salondaki yoga plates kurslarına katılabilirim ya da üniversitede ders verebilirim mesela. haftada bikaç saat. asistanlık günlerimde nefret etmiş olsam da şimdi acaip rahatlatıcı olabilir haftada bi iki saat farklı yüzler görmek. tabii bu seçeneği çok daha ciddi düşünmem lazım. uzattım bu defa. ama sanırım dertleşmiş gibi oldum. dinlediğiniz için teşekkürler :) ve herkese iyi geceler ;)

foto= mutfakdefteri.com

10 yorum:

  1. 1-Orucu Allah kabul etsin....
    2-Çabucak seni daha da mutlu edecek olaylar gelişir inşallah..
    3-Seni dinlemek güzel...
    4-İyi geceler...
    5-Selamlar...(Burhan)

    YanıtlaSil
  2. İnsan acılarını unutamasa yaşayamaz ki? İnsanlar ne acılar çekiyo kimleri kaybediyolar kollarında gözlerinin önünde.. Yapılacak tek şey senin şu an yaptığın bence :)

    YanıtlaSil
  3. kendini kandiriyorsun...icinde asla bitmedi ve bitmeyecek cunku sen ona hala asikken bitti.... sadece gitti taklidi yapip bilincaltina atmis olacaksin.. bir iki kadehte veya hayatindaki duygusal anlarda direk bilincustune cikacak yakisikli ve kahrolacaksin.... ve hatta yeni iliskinde bile onu kafandan silmis olamayacaksin.... burada yazdiklarin sadece kendi kendine iyi seyler olacagina dair telkinler....kendine durust davran... kendini kandirma...(bir dost:D)

    YanıtlaSil
  4. "İnsanlık kadar eski olan bu hareket, iki vücudun kavuşmasından çok daha fazlasını ifade eder. Sarılmanın anlamı şudur: Sende bir tehlike sezmiyorum, yanında olmaktan korkmuyorum,rahatlayabilir, kendimi yuvamda hissedebilirim, beni koruyan ve anlayan birisi var. Bizde birine isteyerek her sarıldığımızda ömrümüzün bir gün uzadığına  inanılır."
    Poulo Coelho- Elif

    Sarılmak bundan daha güzel tarif edilemezdi. 
    Sen sıkı sıkı sarıl dostlarına:)

    Unutmak güzeldir:)

    YanıtlaSil
  5. maydonozla yenileneni de ilk defa gördüm.

    YanıtlaSil
  6. burhan, 1-amin :)
    2-teşekkurler ben de öyle umuyorum
    3-hmm. bazen sıkıyorum diye düşünüyorum. öyle diyosan öyledir madem.
    4-iyi günler dana da
    5-selamlar

    bi'adam, hayat devam ediyor. durup aynı şeylere dönmeyi beklemek yersizleşiyor bazen.

    adsız, kendimi kandırıyor olabilirim. ama insan bazen yalan söyleye söyleye söylediği yalanlara inanabilir. ben de öyle oluyor enazından. onu hala seviyorum. ama artık olmayacağını da biliyorum. yapılması gerekeni yapıyorum sadece.

    YanıtlaSil
  7. kimya hatun, çok güzel tarif etmiş sarılmayı. teşekkürler iyi dileklerin için. sen de dostlarınla ailenle mutlu ol, sarıl hep.

    xcoach, maydonozla ne yendiğini anlamasam da tazelik anlamında bir resimdi. kimbilir aklından neler geçti senin :))

    YanıtlaSil
  8. ahhh bi'de uludag universitesinde versen dersi, ah bi gelsen :)))

    YanıtlaSil
  9. ozge, aslında çok isterim memleketime bu sebeple sürekli gelebilmek ama tam gün ayırmam gerekir ki böyle bir lüksüm yok. işe bikaç saat de olsa uğramam gerekiyor.

    YanıtlaSil
  10. yoga yoga yoga yap :P
    yoga iyidir ;)

    YanıtlaSil